3.B liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
Re: III. B SR Liga
Nazdarek, tak sme sa nasli. Odohrame dnes o 22:00 (12.9.09). Snooze
2 kolo. 16.9 2009
UNITERD WARRIORS VS TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE
FC DUKLA TRENCIN VS FC VINAREN
SNOOZE PREDATORS VS MHC1 MARTIN
FC MAKACI VS STURM GRAT MUZE
WARRIORS TRNAVA VS IPE
zapas predchadzajuceho kola TRNAVA WARRIORS UNITED WARRIORS stale nieje odohrany ak sa tak neudeje do 22 00 zajtrajska bude kontumacia v prospech hostí uz prebehli 2 upozornenia a stale nic

zapas predchadzajuceho kola TRNAVA WARRIORS UNITED WARRIORS stale nieje odohrany ak sa tak neudeje do 22 00 zajtrajska bude kontumacia v prospech hostí uz prebehli 2 upozornenia a stale nic

takze uvodne kolo ligy za nami as hrozou som zistil ze boli az tri kontumacie jeden odohrany zapas a jeden prelozeny !!!!! dbajte na dodrziavanie pravidiel a posielajte pozvanky vzdy domaci tym rozlosovanie vzdy zverejnime tu na fore a aj na stranke
Ved to tam na tej stranke to tam mas este stare tabulky nie??? mohol by si to opravit alebo nieco stym urobit aby sa dali aj skor poslat pozvanky na zapasy a nie 2 dni pred kolom to das na forum kto skym bude hrat preco nenapises hned cely rozpis na sezonu??? a mohlo by to byt aj prehladnejsie mozno by nebolo tolko kontumacii mozno to je moj nazor
S pozdravom Sturm Graz muze
S pozdravom Sturm Graz muze
nemam na starosti stranku to pochodis u pata alebo batiho len ten sa teraz stahuje , na stranke sa stale pracuje
som rovnakeho nazoru ako kolega manazer. Keby ma neupozornil, ze mame odohrat zapas tak ani neviem, ze sa nova sezona zacala. Pritom som si kontroloval ten "skvely" odkaz ktory mate
ako kazdy druhy 2 topic. Hlavne aby manazery dodrziavali pravidla a iformacie o lige? Nikaj nic sak naco.

ako kazdy druhy 2 topic. Hlavne aby manazery dodrziavali pravidla a iformacie o lige? Nikaj nic sak naco.

včera som mu poslal pozvanku este stále ju neprijal:MHC1 MARTIN. Snooze
-
- Member of the Soccer Project Association
Ospravedlňujem sa za svoju neprítomnosť v čase od piatku do utorka vrátane. Dôvodom bola školská exkurzia. Dúfam, že teraz už budem mať čas sa naplno venovať Slovenskej Lige.
Stránku Ligy mám na starosti ja, takže opravím ju ešte dnes večer.
Ešte raz sa za spôsobené nepríjemnosti ospravedlňujem a ďakujem za pochopenie.
PaToM (komisár 3.A ligy)
Stránku Ligy mám na starosti ja, takže opravím ju ešte dnes večer.
Ešte raz sa za spôsobené nepríjemnosti ospravedlňujem a ďakujem za pochopenie.
PaToM (komisár 3.A ligy)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
MHC1 Martin - zrusilo my pozvanku, poslal som mu este jednu ale az na 17.9.09.
Nekomunikuje tak neviem.Snooze
Nekomunikuje tak neviem.Snooze
-
Už som mu písal, uvidíme čo odpíše. Možno nevie, že ide o Ligu. Tvoju pozvánku som zaregistroval, takže z tvojej strany asi v poriadku. Rozhodnutie prenechám T0sch0vi.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
no a kde su teraz jako tie rozlosovane zapasy dnes je stvrtok vecer a nic to uz co je prosim vas to fakt tu musim chodit kazdy den aby som znahodov nedostal penalizaciu preco to uz nerozpisete celu sezonu nechapem
-
Sorry, my to takto nerobíme - na fórum rozpis nedávame, len rozpis na ďalšie kolo.t.haulik wrote:no a kde su teraz jako tie rozlosovane zapasy dnes je stvrtok vecer a nic to uz co je prosim vas to fakt tu musim chodit kazdy den aby som znahodov nedostal penalizaciu preco to uz nerozpisete celu sezonu nechapem
Na stránke SR ligy (ktorú mimochodom pravidelne kontolujem, lebo občas zblbne, tak ju opravím) je celý rozpis na celý ročník. Stačí, keď si klikneš v menu na Corgoň Liga, potom si vyberieš ligu, ktorú si chceš prezrieť a klikneš na Výsledky. Tam je celý ten rozpis pre danú ligu.
Možno, ak požiadaš batiho, budeme dávať na fórum rozpisy na celý ročník. Mne to veľký problém nerobí...
Last edited by PaToM on Fri Sep 18, 2009 12:31 pm, edited 1 time in total.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
No neviem jak ostatny, ale ja v tych vysledkoch vidim poslednu aktualizaciu 12.6.09.zajtra sa ma hrat dalsie kolo pozvanaka posielat 3 dni predom ale komu? ach jaj. 

-
Na ďalšie kolo by mal byť rozpis uvedený na fóre a to v čase aspoň 4 dni pred zápasom. V 3.A lige to tak funguje, rozpis 3.B ligy ja nemám, ten by sem mal dať T0sch0 (boy_17). Mal by ho sem dávať skôr.
Tá naša stránka momentálne (opäť
) nefunguje, čo zrejme spôsobuje nejaký vírus, ale môžeš si to pozrieť na adrese http://www.sp-slovakia.php5.sk/corgon/corgon3b_full.php
Je to síce neaktuálne, ale keď prídem domov, tak ten rozpis hneď hodím na stránku, tú opravím (je to otázka 20 sekúnd) a budeš si to môcť pozrieť hneď potom. Samozrejme, budeme v tomto prípade ešte zhovievavejší, čo sa týka času odoslania a prijatia pozvánok. O ďalšiu aktualizáciu stránky 3.B ligy (aj druhej a 3.A ligy) sa budem starať ja, závisí to však od toho, kedy mi T0sch0 resp. myky0- pošle súbory z FRCu, v ktorých sú tie údaje, ktoré potom vložím na stránku.
Problémy so stránkou sa snáď niekedy podarí vyriešiť. Mala by na svet prísť aj nová stránka Ligy. Kedy, to však je už v rukách božích... vlastne batiho
EDIT: Stránka už opäť funkčná...
kto vie na ako dlho 
Tá naša stránka momentálne (opäť

Je to síce neaktuálne, ale keď prídem domov, tak ten rozpis hneď hodím na stránku, tú opravím (je to otázka 20 sekúnd) a budeš si to môcť pozrieť hneď potom. Samozrejme, budeme v tomto prípade ešte zhovievavejší, čo sa týka času odoslania a prijatia pozvánok. O ďalšiu aktualizáciu stránky 3.B ligy (aj druhej a 3.A ligy) sa budem starať ja, závisí to však od toho, kedy mi T0sch0 resp. myky0- pošle súbory z FRCu, v ktorých sú tie údaje, ktoré potom vložím na stránku.
Problémy so stránkou sa snáď niekedy podarí vyriešiť. Mala by na svet prísť aj nová stránka Ligy. Kedy, to však je už v rukách božích... vlastne batiho

EDIT: Stránka už opäť funkčná...

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
ja som pozvanku proti TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE poslal ale on ju neprijal tak preco mam kontumaciu ja
dado23
dado23