V poriadku.alonzo1977 wrote:zdravim na nedelu mam obsadeny termin kvoli sc lige a managerovi som pisal ze zapas sp fc tatran presov - KOPEC mozem odohrat predohravkov alebo dohravkov jak jemu to vihovuje dakujem

Moderator: Czech Moderators
V poriadku.alonzo1977 wrote:zdravim na nedelu mam obsadeny termin kvoli sc lige a managerovi som pisal ze zapas sp fc tatran presov - KOPEC mozem odohrat predohravkov alebo dohravkov jak jemu to vihovuje dakujem
ok pozvi ma na pondelok 18 00 dikalonzo1977 wrote:zdravim na nedelu mam obsadeny termin kvoli sc lige a managerovi som pisal ze zapas sp fc tatran presov - KOPEC mozem odohrat predohravkov alebo dohravkov jak jemu to vihovuje dakujemPaToM wrote:Ok, keďže nikto nejak veľmi neprotestoval, bude rozdelenie komisárov pre ligy ako som už vyššie uviedol.
To podstatnejšie je, kedy a kto s kým vlastne hrá...
Rozpis zápasov skupinovej fázy 2. ročníka SP:
1. kolo - 10.10.2010 (nedeľa) - 18:00
A-skupina
Silver Eagles - White Tigers
okocha - FC Hostage
B-skupina
FC Jancefalogram - FC Tokaj Gazprom Mala Trna
dulickabb - IDM UNITED
C-skupina
Pink Devils - FC ZARNOV
ipe - Aramis storm
D-skupina
FC Jazero - MFK Ružomberok D19
FC Košice KVP - VITARA
E-skupina
FC Vinaren - Likalifornia
FC Juneau - fk Svatoplukovo
F-skupina
fc tatran presov - KOPEC
nota vrable - Shalgow Rangers
G-skupina
Universitas - FK VIKTORIA OREŠANY
Slovak Rock - FC DAC
H-skupina
TrenchTown Gunners - Fandovci
1. FC Košice - Holstein cows
2. kolo - 17.10.2010 (nedeľa) - 18:00
3. v skupine - 1. v skupine
4. v skupine - 2. v skupine
3. kolo - 24.10.2010 (nedeľa) - 18:00
1. v skupine - 2. v skupine
3. v skupine - 4. v skupine
(podľa poradových čísel pri priradení do skupín - viď http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2#p1403312)
4. kolo - 31.10.2010 (nedeľa) - 18:00
5. kolo - 7.11.2010 (nedeľa) - 18:00
6. kolo - 14.11.2010 (nedeľa) - 18:00
Ďalšie kolá sú rovnaké ako prvé 3 kolá, ale teraz domáci hrajú vonku a hostia doma.
Zajtra ešte každému pošlem na SP-poštu jeho osobný rozpis.
Komisári už môžu začať kontrolovať pozvánky.Snažte sa o čo najmenší počet kontumácií.
Všetkým veľa šťastia!
diky moc pozvanka bola poslana na pondelok 18 hoddann11 wrote:ok pozvi ma na pondelok 18 00 dikalonzo1977 wrote:zdravim na nedelu mam obsadeny termin kvoli sc lige a managerovi som pisal ze zapas sp fc tatran presov - KOPEC mozem odohrat predohravkov alebo dohravkov jak jemu to vihovuje dakujemPaToM wrote:Ok, keďže nikto nejak veľmi neprotestoval, bude rozdelenie komisárov pre ligy ako som už vyššie uviedol.
To podstatnejšie je, kedy a kto s kým vlastne hrá...
Rozpis zápasov skupinovej fázy 2. ročníka SP:
1. kolo - 10.10.2010 (nedeľa) - 18:00
A-skupina
Silver Eagles - White Tigers
okocha - FC Hostage
B-skupina
FC Jancefalogram - FC Tokaj Gazprom Mala Trna
dulickabb - IDM UNITED
C-skupina
Pink Devils - FC ZARNOV
ipe - Aramis storm
D-skupina
FC Jazero - MFK Ružomberok D19
FC Košice KVP - VITARA
E-skupina
FC Vinaren - Likalifornia
FC Juneau - fk Svatoplukovo
F-skupina
fc tatran presov - KOPEC
nota vrable - Shalgow Rangers
G-skupina
Universitas - FK VIKTORIA OREŠANY
Slovak Rock - FC DAC
H-skupina
TrenchTown Gunners - Fandovci
1. FC Košice - Holstein cows
2. kolo - 17.10.2010 (nedeľa) - 18:00
3. v skupine - 1. v skupine
4. v skupine - 2. v skupine
3. kolo - 24.10.2010 (nedeľa) - 18:00
1. v skupine - 2. v skupine
3. v skupine - 4. v skupine
(podľa poradových čísel pri priradení do skupín - viď http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2#p1403312)
4. kolo - 31.10.2010 (nedeľa) - 18:00
5. kolo - 7.11.2010 (nedeľa) - 18:00
6. kolo - 14.11.2010 (nedeľa) - 18:00
Ďalšie kolá sú rovnaké ako prvé 3 kolá, ale teraz domáci hrajú vonku a hostia doma.
Zajtra ešte každému pošlem na SP-poštu jeho osobný rozpis.
Komisári už môžu začať kontrolovať pozvánky.Snažte sa o čo najmenší počet kontumácií.
Všetkým veľa šťastia!
Áno, píšte to všetko sem.dann11 wrote:cauko patom vysledky a o tom ci je vsetko v poriadku mislim ako ci je zapas naplanovani mame pisat sem alebo kde
Je to v poriadku.Mafi wrote:F-skupina Rozpis zápasov skupinovej fázy
(zatiaľ ešte nie je potvrdený PaToM-om, ale malo by tam byť všetko správne.)
Jasné, je to na tebe, hlavne aby to tu bolo. Akou formou to spravíš je už na tebe. Ja osobne nie som proti.Mafi wrote:Ešte jedna informácia,ak nikto proti tomu nič nemá tak by som zakaždým aktualizoval tento prípevok.Čiže v tomto príspevku,by ste mali vždy po danom kole vypísané výsledky,tresty,strelcov a aktuálnu tabuľku.
precoPaToM wrote:Ak si myslíš, že to nebudeš stíhať, tak radšej nie, ľudí je už na to dosť.dann11 wrote:mozem aj ja len neviem ci to budem stihat zoberem si hlavne tu kde som ja f skupinu a este jednu
A radšej by som bol, ak by si si nebral tú svoju skupinu.
Ale už by som to potreboval vedieť definitívne či chceš alebo nie.
Z princípu... aby si nerozhodoval sám o korektnosti svojich zápasov. Ja viem, že by si to nezneužíval, ale aj tak, proste je to lepšie, aby komisára, ktorý hrá v SP kontroloval iný komisár.dann11 wrote:precoPaToM wrote:Ak si myslíš, že to nebudeš stíhať, tak radšej nie, ľudí je už na to dosť.dann11 wrote:mozem aj ja len neviem ci to budem stihat zoberem si hlavne tu kde som ja f skupinu a este jednu
A radšej by som bol, ak by si si nebral tú svoju skupinu.
Ale už by som to potreboval vedieť definitívne či chceš alebo nie.
Nie, nie to je v poho, len zakaždým keď pošleš/pošlete pozvánku mimo predpísaný termín mali by ste to sem oznámiť.Patches O Houlihan wrote:ospravedlnujem sa za neskore poslanie pozvanky timu Shalgow Rangers a najskorsi mozny spolocny volny termin je v pondelok o 18:00 kedy som aj zaslal pozvanku , dufam ze to nebude vadit, nota vrable