Nie si ďaleko, stačí už len namiesto "url" napísať do tých hranatých zátvoriek "img".
No sa to nejako podarilo DIKY pato za pomoc aj ked neviem ako si to spravil musim na to prist
Takže chlapci kochajte sa tabulkou tou krásnou tabulečkou tu na fore netreba nikam klikať
26.2. 18:00 OFK Trebatice - 1.FC CSA 24
26.2. 18:00 AS Slana Miskovec - FC PetrZalka
26.2. 18:00 Fc Bad Boys - FC Tatry
26.2. 18:00 Bratislava Raca - FK TRNAVA
26.2. 18:00 skrachovanci - 1904 dac
26.2. 18:00 fc minik - 1FC Dulov
Tresty na 7. kolo: Cauhgter(CSA 24) Chatelle(skrachovanci) -ostáva trest ešte z 5.kola kedže skrachovanci vyhrali kontumačne v 6.kole Voitovski(fc minik) -ostáva trest z 5. kola kedže fc minik vyhrali kontumačne v 6.kole
Nádhera takto všetko pekne poslané a prijaté to sa asik stalo 1. krát v tejto lige zo všetkých kôl, takže velké PODAKOVANIE všetkým managerom za dochvílnosť a že si to odsledovali a všetko je tak ako má byť...tak good luck v 7. kole a hlavne bavte za futbalom a nezabudnite tí čo mate tresty hráčov aby ste si to odsledovali...príjemnu zábavu
5.3. 18:00 1.FC CSA 24 - 1FC Dulov bude skontumovane v prospech hostí
5.3. 18:00 1904 dac - fc minik
5.3. 18:00 FK TRNAVA - skrachovanci
5.3. 18:00 FC Tatry - Bratislava Raca
5.3. 18:00 FC PetrZalka - Fc Bad Boys
5.3. 18:00 OFK Trebatice - AS Slana Miskovec
no sobotu hram s tu petrzalku tak uvidim samozrejme nebudu vsetci hraci z Acka mam ich starych a dost unavenych... tiez sa mi to odraza aj na vysledkoch v normalnej lige...
A ty co planujes?
hmmm... ja som zistil ze uz z G-cka tuto sezonu zrejme nepostupim takze mozem ist naplno tu v tejto lige a v slov.pohari - aj ked tam asi tazko cosi vazne urobim, budem sa ale snazit nevyrobit si aspon velky trapas ale kto to vie? Mozme aj prekvapit..
MilanSLOVAKIA wrote:Som cakal ze po tom ako tu je uz tabulka a aj poradie strelcov ze sa zacnete bavit o futbale tu na fore, no ako vidim tak zatial nie
Veru tak - nepise sem vela ludi a potom si pripadam ako spamer
Som zvedavy ako dopadne dnesny nas vzajomny zapas ...
kinim wrote:hmmm... ja som zistil ze uz z G-cka tuto sezonu zrejme nepostupim takze mozem ist naplno tu v tejto lige a v slov.pohari - aj ked tam asi tazko cosi vazne urobim, budem sa ale snazit nevyrobit si aspon velky trapas ale kto to vie? Mozme aj prekvapit..
ja som stastny ,ze som sa po 4 sezonach v G-cku vysplhal do F a to v sezone 37 mi usiel postup v poslednom kole... a teraz si zas pozijem v F-ku nejake sezony
kinim wrote:hmmm... ja som zistil ze uz z G-cka tuto sezonu zrejme nepostupim takze mozem ist naplno tu v tejto lige a v slov.pohari - aj ked tam asi tazko cosi vazne urobim, budem sa ale snazit nevyrobit si aspon velky trapas ale kto to vie? Mozme aj prekvapit..
ja som stastny ,ze som sa po 4 sezonach v G-cku vysplhal do F a to v sezone 37 mi usiel postup v poslednom kole... a teraz si zas pozijem v F-ku nejake sezony
Ja som teraz v F-ku, ale vyzera to na zostup, nevadi, v G-cku sa mi pacilo Kazdopadne budeme bojovat az do konca, pred nami je este 7 kol, to je 21 bodov, hadam sa zachranime . No a tu v slov. lige sa pobijeme o postup, ako inak, len sa mi musia doliecit hraci, lebo mam lazaret ako momentalne Spartak Trnava