4.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

GeorgeTT
Member of the Soccer Project Association

Re: 4.A SR Liga

Post by GeorgeTT »

16harvy09 wrote:
GeorgeTT wrote:
16harvy09 wrote:pocuj preco 19.3. 18:00 Fc Bad Boys - 1.FC CSA 24 -kontumacia 3-0 ???? :shock:
ved som mu poslal pozvanku aj ju prijal a zapas bol odohrany... :wink:
asi sa trosicku pomylil :lol:

len tak som si spravil tabulku po tomto kole, a vyzera to tak, ze som prvy :shock: :shock: :shock:
hmmm tak to tam mas urcite chybu niekde :D :D ale nie pohodka a ja som ako na tom ? posledne kolo by malo byt potom 5:1 ak to prijme... :) :?:
neviem, ja som len narychlo spocital body, ja mam 25, slana 25, ty 22, aj minik a OFK, tam pojde len o skore, to som uz nepocital :roll:
GeorgeTT
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:
16harvy09 wrote:pocuj preco 19.3. 18:00 Fc Bad Boys - 1.FC CSA 24 -kontumacia 3-0 ???? :shock:
Pokiaľ si dobre pamätám, tím 1.FC CSA 24 nazbieral už 4 kontumácie, takže bol už zo súťaže vylúčený. :wink:
OZAJ!!!
GeorgeTT
kinim
Coach

Post by kinim »

Ludia toto je fakt kus odveci :twisted: taketo tabulky si ma asi robit kazdy sam :?: :!: .... vsak posledna tabulka je po 8 kole /aj to bola nahodena az tyzden po odohrati / a uz dnes bolo 11.-te - teda malo to byt posledne kolo.... Co na tom kto je najlepsim strelcom ked tu nie je pravidelne tabulka s poradim. Komisar nasej ligy to jasne nestiha od sameho zaciatku a nech nepise ze ma pracu ci kde je... Kazdy mame cosi a aj ked je to hra - podstatne je ze to tu nestiha a mal byt uz davno nahradeny... Viem ze to sem pisem uz neviem kolkykrat a viem ze nie sam... ale vsimnime si ze sa v poslednej dobe uz kontumuju zapasy a to na zaciatku nebolo - zjavne to teda tu bavi kazdeho.... Myslim to uplne vazne - ak sa to tu fakt nezmeni - dalsie zapasy kludne kontumujte aj mne / ale mozno je to aj tak kazdemu jedno... :roll:
kinim FC MINIK
dann11
Team President

Post by dann11 »

kinim wrote:Ludia toto je fakt kus odveci :twisted: taketo tabulky si ma asi robit kazdy sam :?: :!: .... vsak posledna tabulka je po 8 kole /aj to bola nahodena az tyzden po odohrati / a uz dnes bolo 11.-te - teda malo to byt posledne kolo.... Co na tom kto je najlepsim strelcom ked tu nie je pravidelne tabulka s poradim. Komisar nasej ligy to jasne nestiha od sameho zaciatku a nech nepise ze ma pracu ci kde je... Kazdy mame cosi a aj ked je to hra - podstatne je ze to tu nestiha a mal byt uz davno nahradeny... Viem ze to sem pisem uz neviem kolkykrat a viem ze nie sam... ale vsimnime si ze sa v poslednej dobe uz kontumuju zapasy a to na zaciatku nebolo - zjavne to teda tu bavi kazdeho.... Myslim to uplne vazne - ak sa to tu fakt nezmeni - dalsie zapasy kludne kontumujte aj mne / ale mozno je to aj tak kazdemu jedno... :roll:
aisiklFCJUNEAU
Assistant Manager

Post by aisiklFCJUNEAU »

GeorgeTT wrote:
aisiklFCJUNEAU wrote:
GeorgeTT wrote:Dnes sa hra posledne kolo prvej casti, dufam, ze aisikl zvladne nejaku tu statistiku a tabulku, kym zacne druha cast, t.j. 2.4.2011 :mrgreen:
Hej jasne nebojte sa všetci, nejako teraz nič nevychádza som nejako mimo, ach to su fofry sakra :? :(
Neboj, pohoda, chcel som len trosku podrypnut :wink:
To je v pohode pravda je na vašej strane, zachvilu sa dočkáte noveho komisára tak snad dostanete novu chut do hrania v tejto lige kedže ja som Vám ju neposkytol :(
aisiklFCJUNEAU
Assistant Manager

Post by aisiklFCJUNEAU »

GeorgeTT wrote:
PaToM wrote:
Pokiaľ si dobre pamätám, tím 1.FC CSA 24 nazbieral už 4 kontumácie, takže bol už zo súťaže vylúčený. :wink:
OZAJ!!!
PRESNE TAK 1.FC CSA bol vylučeny takže všetky jeho zápasy su skontumované!!!
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

kinim wrote:Ludia toto je fakt kus odveci :twisted: taketo tabulky si ma asi robit kazdy sam :?: :!: .... vsak posledna tabulka je po 8 kole /aj to bola nahodena az tyzden po odohrati / a uz dnes bolo 11.-te - teda malo to byt posledne kolo.... Co na tom kto je najlepsim strelcom ked tu nie je pravidelne tabulka s poradim. Komisar nasej ligy to jasne nestiha od sameho zaciatku a nech nepise ze ma pracu ci kde je... Kazdy mame cosi a aj ked je to hra - podstatne je ze to tu nestiha a mal byt uz davno nahradeny... Viem ze to sem pisem uz neviem kolkykrat a viem ze nie sam... ale vsimnime si ze sa v poslednej dobe uz kontumuju zapasy a to na zaciatku nebolo - zjavne to teda tu bavi kazdeho.... Myslim to uplne vazne - ak sa to tu fakt nezmeni - dalsie zapasy kludne kontumujte aj mne / ale mozno je to aj tak kazdemu jedno... :roll:
Urcite to nie je kazdemu jedno. Komisar sa snazi robi co moze pravdepodobne lenze jednoducho mu to nevychadza. Neboj sa ja tomu verim ze sa to zlepsi a ze tabulky budu vcas. No najdeme si tu aj nieco pozitivne. Mas vecsiu motivaciu bojovat o postup aby si sa dostal do inej ligy kde to bude lepsie :wink:
aisiklFCJUNEAU wrote:
To je v pohode pravda je na vašej strane, zachvilu sa dočkáte noveho komisára tak snad dostanete novu chut do hrania v tejto lige kedže ja som Vám ju neposkytol :(
To si myslel ako? Ze tu koncis? :shock: To fakt sa s tym casom neda spravit nieco?
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
aisiklFCJUNEAU
Assistant Manager

Post by aisiklFCJUNEAU »

Ano mas uplnu pravdu Kinin, len s tými kontumaciami s tebou nesuhlasim tie si hráči privodzuju sami a ja zato nemožem že si nevedia ani dohodnut nahradný termin ked zabudnu a ked každemu píšem tak nikto neodpisuje že čo jak nikto nespolupracuje takže surovo kontumujem s nikým sa nebavím kedže nieje odozva...ako mam s vami spolupracovať ked nikto nekomunikuje čo a ako!!tak hádžem same kontumacie...

:!: ALE NEBOJTE SA NA ODVETACH BUDETE MAT NOVEHO KOMISARA A JA VERIM ZE BUDETE SPOKOJNY

:arrow: :arrow: :arrow: Týmto vyhlasujem že k dnešnemu dnu podávam demisiu, vzdávam sa postu komisára pretože je čas odísť kvoli nepresvedčivým výsledkom s mojou prácou, ANO priznávam sa nezvládol som to a preto sa Vám ospravedlnujem všetkým hlavne tým aktívnym hračom (hlavne tebe kinin ty si bol asik najaktívnejší) za to že som Vám tu tak pokazil chuť a dúfam že tie odvety si už užijete...

Prajem Vám všetkým vela stastia v odvetách a nech sa Vám darí aj vo svojich ligách na SC a bavte sa futbalom ...FUTBALU ZDAR!!! :wink:
aisiklFCJUNEAU
Assistant Manager

Post by aisiklFCJUNEAU »

4.A SR Liga:

Výsledky:

11. kolo - 19.3.2011 (18:00)-sobota

Fc Bad Boys 3-0 1.FC CSA 24 -kontumácia

Bratislava Raca 0-2 AS Slana Miskovec ///GOLY: Hain, Rieciciar*****čk: žiadne///
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=39

skrachovanci 0-3 OFK Trebatice -kontumácia(neposlana pozvánka)

fc minik 3-1 FC PetrZalka ///GOLY: Veleba 2x, Hrncar---Severeyns*******čk: žiadne///

1FC Dulov 0-3 FC Tatry -kontumácia(neposlaná pozvánka)

1904 dac 1-2 FK TRNAVA ///GOLY: Nomvethe---Cakan, Josl******čk: žiadne///
aisiklFCJUNEAU
Assistant Manager

Post by aisiklFCJUNEAU »

TABULKA STRELCOV po 11. kole

9g- Veleba(fc minik)

8g- Hrncar(fc minik)

6g- Korf(OFK Trebatice), Badaruddin(BA Raca), Petrescu(FK TRNAVA)

5g- Krausz(Tatry), Pozar(BA Raca), Bijl(OFK Trebatice), Voitovski(fc minik)

4g- Mengi(OFK Trebatice), Sendrey(Bad Boys), Blandon(skrachovanci), Chmurovic(Miskovec)

3g- Tanasa, Gabulya, Zola(TRNAVA), Surek, Táborský(Tatry), Siarnik(1904 dac), Fail(Petrzalka), Lombaerts(1 FC Dulov), Murgan(OFK Trebatice), Spilar(BA Raca), Lucas(Bad Boys), Moir(fc minik)

2g- Burianek, Josl(TRNAVA), Olah(CSA 24), Kecka, Svarny(Petrzalka), Kapusta, Rieciciar(Miskovec), Spilar, Pozar(BA Raca), Fabry(Tatry), Ferket(1 FC Dulov), Ciocoiu(skrachovanci)

1g- Furo, Rojik, Okuliar, Cakan(TRNAVA), Bachirov(CSA 24), Zilincik, Varas, Maranho(Tatry), Huzmi, Dolezalek, Nomvethe(1904 dac), Gregor, Severeyns(Petrzalka), De Schouwer(OFK Trebatice), Mynar(fc minik), Rimkus, Kaniansky, Fail, Hain(Miskovec), Hosik, Lopez Mondragon, Barto(skrachovanci), Jarolím, Ternopilskyj, Šilhavý, Sviba(Fc Bad Boys), Bakir, Enakarhire, Ojigwe, Sunday(BA Raca), Van Hoey(1 FC Dulov)
PaToM

Post by PaToM »

Je to tak ako písal aisikl. Odstupuje a na jeho miesto prichádza do konca sezóny moja maličkosť. :wink:
Hneď ako sa spamätám z neskutočného triumfu v SPortke :arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144, tak sa tu do toho pustím. :D
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:
Hneď ako sa spamätám z neskutočného triumfu v SPortke :arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144, tak sa tu do toho pustím. :D
Ty sa nezdas ja sa fakt poserem z toho tvojho tesenia :lol: :lol: :lol: Normalne sa uz idem tesit z tebou takuto radost som uz davno nezazil :) :) :) Gratulujem ti z uprimnej hlbky srdca :lol:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:Je to tak ako písal aisikl. Odstupuje a na jeho miesto prichádza do konca sezóny moja maličkosť. :wink:
Ty fakt asi nemas co na robote doma :mrgreen:
GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

GeorgeTT wrote:Ty fakt asi nemas co na robote doma :mrgreen:
No nemám, no. :mrgreen: Ale už to bude len večer, oddnes už chodím do práce. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

4.A liga - 9. ročník

Poradie tímov v tabuľke po 11. kole

Image

* - tímy priebežne na postupových miestach
* - tím priebežne na postupovom barážovom mieste
* - tímy priebežne na zostupových barážových miestach
* - vylúčené tímy
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”