Poradie tímov v tabuľke po 12. kole

* - tímy priebežne na postupových miestach
* - tím priebežne na postupovom barážovom mieste
* - tímy priebežne na zostupových barážových miestach
* - vylúčené tímy
Moderator: Czech Moderators
jes jes jes.... dufam ze u mna tiezGeorgeTT wrote:HOLA, HOLA, HOLA, III.LIGA VOLA !!!
V hre je este 30 bodov, moze sa vselico zmenit, raz si nedam pozor, postavim hraca v treste, alebo nestihnem nastavit hracov, a je to...kinim wrote:jes jes jes.... dufam ze u mna tiezGeorgeTT wrote:HOLA, HOLA, HOLA, III.LIGA VOLA !!!![]()
![]()
Ale este to bude urcite poriadny boj....
Parada - tabuliek tu mame tusim dost - je co studovat![]()
![]()
![]()
Dakujeme
Mam pre teba napad ak sa ti to nepaci tak si dohodni druhy zapas a tvoj protivnik musi suhlasit lebo pozvanku prijal neskoro a moze dostat kontumaciu. Takze teraz je to na tebe kinim ako sa rozhodneskinim wrote:dnes som mal zapas s 16harvy09 FC Bad Boys ....pozvanka sice z mojej strany nesla prave najrychlejsie ale pokial viem tak bolo to vramci pravidiel - teda 6.4. Pozvanka vsak bola prijata az dnes 12.58 a to uz nie je celkom fer![]()
Jasne ze ide o kazdy bodik a v tomto pripade ide o postupove miesto ale harvy - hral si proti zostave co som nenastavil - bol to akoze tym A no kedze mam marodky tak zo zostavy vypadlo par hracov a system zrejme nastavil koho chcel....mrkol som na ucet doobeda a kedze pozvanku som nenasiel prijatu, nemal som co riesit a teraz pozeram ze je po zapase....... nic v zlom harvy ale nepacia sa mi taketo prekvapenia