kinim wrote:dnes som mal zapas s 16harvy09 FC Bad Boys ....pozvanka sice z mojej strany nesla prave najrychlejsie ale pokial viem tak bolo to vramci pravidiel - teda 6.4. Pozvanka vsak bola prijata az dnes 12.58 a to uz nie je celkom fer
Jasne ze ide o kazdy bodik a v tomto pripade ide o postupove miesto ale harvy - hral si proti zostave co som nenastavil - bol to akoze tym A no kedze mam marodky tak zo zostavy vypadlo par hracov a system zrejme nastavil koho chcel....mrkol som na ucet doobeda a kedze pozvanku som nenasiel prijatu, nemal som co riesit a teraz pozeram ze je po zapase....... nic v zlom harvy ale nepacia sa mi taketo prekvapenia
Mam pre teba napad ak sa ti to nepaci tak si dohodni druhy zapas a tvoj protivnik musi suhlasit lebo pozvanku prijal neskoro a moze dostat kontumaciu. Takze teraz je to na tebe kinim ako sa rozhodnes
* - tímy priebežne na postupových miestach * - tím priebežne na postupovom barážovom mieste * - tímy priebežne na zostupových barážových miestach * - vylúčené tímy
16.4. 18:00 skrachovanci - voľný deň 16.4. 18:00 Fc Bad Boys - voľný deň
16.4. 18:00 Bratislava Raca - fc minik
16.4. 18:00 AS Slana Miskovec - 1904 dac
16.4. 18:00 OFK Trebatice - FK TRNAVA
16.4. 18:00 FC PetrZalka - FC Tatry
* - tímy priebežne na postupových miestach * - tím priebežne na postupovom barážovom mieste * - tímy priebežne na zostupových barážových miestach * - vylúčené tímy
Oukej - do uplnosti teda zostava dodat ze moj zapas s FC Bad Boys ostane nakoniec v platnosti - teda 1:1
20.4. 18:00 FC PetrZalka - voľný deň 20.4. 18:00 Bratislava Raca - voľný deň
20.4. 18:00 FC Tatry - OFK Trebatice
20.4. 18:00 FK TRNAVA - AS Slana Miskovec
20.4. 18:00 1904 dac - Fc Bad Boys
20.4. 18:00 fc minik - skrachovanci