Play-off - 12. ročník: štvrťfinále

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: Play-off - 6.ročník Osmifinále

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote: Ale určite nasadíme na oba zápasy tých najlepších hráčov, ktorí budú k dispozícii, to znamená, že musíme aj dúfať, že sa nám budú vyhýbať zranenia a takéto debakle nepripustíme. Liga je už asi pasé, aj preto sa môžeme sústrediť na iné zápasy ako napr. ČSL.
Tak akurat tuto som dufal ze zapasy vypustis ale ako vidim trochu som sa mylil. Asi zacnem aj ja uvazovat nad tym ze vypustim ligu. Ja jednoducho musim ist dalej :twisted: Mas aspon stastie ze zo zraneni som ja uz skoro vonku :) Dufam ze nas dvojzapas tvojich fanusikov velmi nepotesi :)

Ozaj a zatial tusim je bilancia vzajomnych zapasov 2 vitazstva 1 remiza a 1 prehra pre nas :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
ps2512

Post by ps2512 »

GeorgeTT wrote:
ps2512 wrote:Fk Trnava....tak to snad bude naše premiéra s tímto týmem 8)

EDIT:
Po 29 Srp 2011 (18:00 CET) Inv Dynamo Oleksovice - FK TRNAVA
Uvidíme jaký bude rozhodčí, ale nepostup by byl sklamáním :wink:
Práve som potvrdil pozvánku, rozhodca vyzerá byť fajn, dúfam, že nebudem mať zranených, a favorita tohoto dvojzápasu riadne potrápime :mrgreen: PaToM by vedel o tom rozprávať :wink:
Rozhodčí více než dobrý, měl jsem strach z tvých neagresivních hráčů :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Ozaj a zatial tusim je bilancia vzajomnych zapasov 2 vitazstva 1 remiza a 1 prehra pre nas :)
Neviem presne. V SL náš tím tento ročník raz vyhral a raz remizoval, neviem kde sme sa ešte stretli...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

Hlásím,že jsem týmu Okocha zrušil pozvánku na osmifinále Poháru,jelikož mi ji poslal na 10:00 a přitom má volný oficiální termín 22:00.
Zdravím milkin (Ars milkin)
PaToM

Post by PaToM »

milan svoboda wrote:Hlásím,že jsem týmu Okocha zrušil pozvánku na osmifinále Poháru,jelikož mi ji poslal na 10:00 a přitom má volný oficiální termín 22:00.
Njn, on zvykne radšej hrávať o 10:00, najmä v slovenských súťažiach. Tam mu zatiaľ za to nikto nevynadal, ale niekomu sa to asi nemusí páčiť, to je fakt. Skúste si to dohodnúť, určite mu napíš. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

PaToM wrote:
milan svoboda wrote:Hlásím,že jsem týmu Okocha zrušil pozvánku na osmifinále Poháru,jelikož mi ji poslal na 10:00 a přitom má volný oficiální termín 22:00.
Njn, on zvykne radšej hrávať o 10:00, najmä v slovenských súťažiach. Tam mu zatiaľ za to nikto nevynadal, ale niekomu sa to asi nemusí páčiť, to je fakt. Skúste si to dohodnúť, určite mu napíš. :wink:
Napsal jsem mu to,uvidíme reakci
PaToM

Post by PaToM »

Strelci základných skupín

1. Ianis Alin Recoba Rivero (Baníček), Rudolf Fujerík (tj sokol trhova kamenice) - 7 gólov

3. Hugo Patricio Alvarez Valenzuela (DALLAS), Arne Barta (FC DAC), Aleš Čáp, Ikpe Skinn (obaja FC Zajdaz), Diego Jose Mouraghi (FK TRNAVA) - 6 gólov

8. Stijn Van Den Bossche (Dynamo Oleksovice), Ryan Drent (FC Hostage), Radu Filip (FC Zajdaz), František Krátký (tj sokol trhova kamenice) - 5 gólov

...

(spolu 108 strelcov [239 gólov])
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM mam take tusenie ze zo strelcami 1. FC Krvavý Prápor tam mas chybu lebo oni nedali po pet ale tri goly ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:PaToM mam take tusenie ze zo strelcami 1. FC Krvavý Prápor tam mas chybu lebo oni nedali po pet ale tri goly ;)
Jasné, neprepísal som to. Ďakujem za opravu. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
puzzle

Post by puzzle »

MilanSLOVAKIA wrote:PaToM mam take tusenie ze zo strelcami 1. FC Krvavý Prápor tam mas chybu lebo oni nedali po pet ale tri goly ;)
néééééééééééééééééééééééééé :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

milan svoboda wrote:
PaToM wrote:
Napsal jsem mu to,uvidíme reakci
Tak reakcí bylo,že přijmul na 22:00 přátelský zápas,což je proti pravidlům,protože si má nechávat termíny volné.
Nechám na vedení soutěže,ať rozhodne o kontumaci v můj nebo jeho prospěch. Postup je postup.
S pozdravem Ars milkin
puzzle

Post by puzzle »

milan svoboda wrote:
Tak reakcí bylo,že přijmul na 22:00 přátelský zápas,což je proti pravidlům,protože si má nechávat termíny volné.
Nechám na vedení soutěže,ať rozhodne o kontumaci v můj nebo jeho prospěch. Postup je postup.
S pozdravem Ars milkin

Co se týče vedení, tak preferuje hrát nez kontumovat, proto jsme vytvořili pravidlo o obstrukci.

5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)

Zde to ale nejde použít, jelikož tam má přátelák, ne turnaj, takže pokud se nedomluvíte, tak to bude kontumované tvůj prospěch............................

okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

puzzle wrote:
milan svoboda wrote:
S pozdravem Ars milkin

Co se týče vedení, tak preferuje hrát nez kontumovat, proto jsme vytvořili pravidlo o obstrukci.

5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)

Zde to ale nejde použít, jelikož tam má přátelák, ne turnaj, takže pokud se nedomluvíte, tak to bude kontumované tvůj prospěch............................
Cavte , co mam na to povedat ....je pravda ze som mu pozval na 10 -nevidel som v tom nic zle.,..inak myslim a komisari vsetkych sutazi mi to mozu potvrdit-ci uz ide o SL pohar, SL Ligu alebo CSL liga tak patrim k najferovejsim hracom...nie raz sa sa stalo ze mi poslali neskoro pozvanku, resp. vobec a dohraval som bez ohladu na to ako to dopadne ,preto mi reakcia ARS Milkin pride - no trochu trapne...ale co uz ...ak sa teda nechce dohodnut tak nech si to vyhra kontumacne ja sa nemam preco citit trapne( aj kvoli vysie spomenutemu....) skor on...ak chce vyhrat za kazdu cenu...nevem teda kedy mu poslat vyzvu ked on neviem preco ,kategoricky odmieta na 10H....
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

okocha23 wrote:
puzzle wrote:
milan svoboda wrote:
S pozdravem Ars milkin

5.10

Cavte , co mam na to povedat ....je pravda ze som mu pozval na 10 -nevidel som v tom nic zle.,..inak myslim a komisari vsetkych sutazi mi to mozu potvrdit-ci uz ide o SL pohar, SL Ligu alebo CSL liga tak patrim k najferovejsim hracom...nie raz sa sa stalo ze mi poslali neskoro pozvanku, resp. vobec a dohraval som bez ohladu na to ako to dopadne ,preto mi reakcia ARS Milkin pride - no trochu trapne...ale co uz ...ak sa teda nechce dohodnut tak nech si to vyhra kontumacne ja sa nemam preco citit trapne( aj kvoli vysie spomenutemu....) skor on...ak chce vyhrat za kazdu cenu...nevem teda kedy mu poslat vyzvu ked on neviem preco ,kategoricky odmieta na 10H....
Po první pozvánce na 10 hodinu jsem ti poslal zprávu,že máš volno 22:00 a že 10:00 hrát nebudu....tvoje reakce byla,že na 22:00 jsi přijmul jiný přátelák a opět jsi poslal pozvánku na 10 hodinu...tak , kdo je tady trapný a kdo chtěl za každou cenu dokázat,že bude po jeho? já pravidla neporušil,měl jsi možnost je dodržet....v 10:00 hrát nebudu,nevyhovuje mi to,nemám tak široký kádr.
S pozdravem milkin
puzzle

Post by puzzle »

Nikde neni napsané, že se musí hrát v 10:00, klidně to můžete hrát v úterý i středu...

Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”