Play-off - 12. ročník: štvrťfinále

Moderator: Czech Moderators

okocha23
Team Manager

Re: Play-off - 6.ročník Osmifinále

Post by okocha23 »

Ajajaj -aby nebolo nedorozumenie- nic v zlom.....ved predsa ak som prijmul pratelak na na 22 h tak pravdepodobne logicky ,aspon podla podla ,ze ked jediny volny je v ten den o 10 tak som ti poslal na 10....a s tym kadrom- tak na 1O nemas siroky - co je skor ako mas ine zapasy a na 22 by si teoreticky mal .... ??!! ok -tak teda kedy by si odohral- ? Na kedy ti poslat vyzvu ked teda v oficialny den ti nevyhovuje...
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

A inak ,s tym kadrom si to naozaj zabil.....,(teraz som kukal rozpis tvojich zapasov a pondelok , utorok hras iba ligu a stredu volno bo nehras pohar- ziadne priatelske ani priatelske pohare)-....v pondelok nehras s nikym zapas ...a teda ti moze byt jedno ci by si hral o 10 alebo 22 - tento fakt necham na posudenie inym.. ale budiz....na utorok som poslal vyzvy na 10,14,18 a 22, ak ti vyhovuje iny den tak napis.
GeorgeTT
Member of the Soccer Project Association

Post by GeorgeTT »

Št 1 Sep 2011 (18:00 CET) Pr FK TRNAVA ?? - ?? Dynamo Oleksovice
GeorgeTT
puzzle

Post by puzzle »

1. zápas
Dynamo Oleksovice - FK Trnava
FC Zajdaz - 1.FC Rosice
okocha - ars milkin !
DALLAS - nota vrable
FC DAC - FC Hostage
1FC Mrakoplaš - Fandovci
tj. sok. trh. kam. - Baníček
1.FC Krvavý prapor - ipe
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

puzzle wrote:1. zápas
FC Zajdaz - 1.FC Rosice
okocha - ars milkin !
DALLAS - nota vrable
FC DAC - FC Hostage
1FC Mrakoplaš - Fandovci
1.FC Krvavý prapor - ipe

Tak teda neviem ako ... Ma poslane vyzvy na utorok o 10,14,18 ,22 a poslal este aj na pondelok o 1O a na volne co mam v stredu- 14 a 22 - teraz je na rade on ci si nieco z toho vybere- ja uz viac nemozem urobit, teraz je na tahu on....zatial vsak nereflektoval, neviem co sa teda bude dalej diat
puzzle

Post by puzzle »

okocha23 wrote:
FC Zajdaz - 1.FC Rosice
okocha - ars milkin !
DALLAS - nota vrable
FC DAC - FC Hostage
1FC Mrakoplaš - Fandovci
1.FC Krvavý prapor - ipe

Tak teda neviem ako ... Ma poslane vyzvy na utorok o 10,14,18 ,22 a poslal este aj na pondelok o 1O a na volne co mam v stredu- 14 a 22 - teraz je na rade on ci si nieco z toho vybere- ja uz viac nemozem urobit, teraz je na tahu on....zatial vsak nereflektoval, neviem co sa teda bude dalej diat
To ještě ani já ne musíme se s PaToMem poradit... v každém případě bych doporučil odehrát ten odvetný zápas v řádném termínu...

milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

okocha23 wrote:Ajajaj -aby nebolo nedorozumenie- nic v zlom.....ved predsa ak som prijmul pratelak na na 22 h tak pravdepodobne logicky ,aspon podla podla ,ze ked jediny volny je v ten den o 10 tak som ti poslal na 10....a s tym kadrom- tak na 1O nemas siroky - co je skor ako mas ine zapasy a na 22 by si teoreticky mal .... ??!! ok -tak teda kedy by si odohral- ? Na kedy ti poslat vyzvu ked teda v oficialny den ti nevyhovuje...
Ajajaj,aby nedošlo k nedorozumění,ten přátelák na 22:00 jsi přijal,až po mém upozornění,že jsem ti odmítl pozvánku na 10:00 a že je 22:00 volno,takže nejspíš schválně.
buď chcete dodržovat daná pravidla nebo mě vyhoďte,je mi to jedno,ale než soutěž,kde si každý dělá co chce,tak budu hrát jen turnaje.
Zdraví milkin
puzzle

Post by puzzle »

milan svoboda wrote:
okocha23 wrote:Ajajaj -aby nebolo nedorozumenie- nic v zlom.....ved predsa ak som prijmul pratelak na na 22 h tak pravdepodobne logicky ,aspon podla podla ,ze ked jediny volny je v ten den o 10 tak som ti poslal na 10....a s tym kadrom- tak na 1O nemas siroky - co je skor ako mas ine zapasy a na 22 by si teoreticky mal .... ??!! ok -tak teda kedy by si odohral- ? Na kedy ti poslat vyzvu ked teda v oficialny den ti nevyhovuje...
Ajajaj,aby nedošlo k nedorozumění,ten přátelák na 22:00 jsi přijal,až po mém upozornění,že jsem ti odmítl pozvánku na 10:00 a že je 22:00 volno,takže nejspíš schválně.
buď chcete dodržovat daná pravidla nebo mě vyhoďte,je mi to jedno,ale než soutěž,kde si každý dělá co chce,tak budu hrát jen turnaje.
Zdraví milkin
Nechápu tvoji podrážděnou reakci, navíc jak ty říkáš si nic neudělal, tak to nechápu dvakrát... To že odmítáš odehrát zápas v jiný termín je řekněme nečestné, ale budiž... Ono je to tak, někdy se to taky može stát tobě, že nebudeš mět termín a soupeř ti řekne, že chce postoupit a máš smůlu...

okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

puzzle wrote:
okocha23 wrote:
FC Zajdaz - 1.FC Rosice
okocha - ars milkin !
DALLAS - nota vrable
FC DAC - FC Hostage
1FC Mrakoplaš - Fandovci
1.FC Krvavý prapor - ipe

To ještě ani já ne musíme se s PaToMem poradit... v každém případě bych doporučil odehrát ten odvetný zápas v řádném termínu...

Jasne ze som prijal,sak ako som spominal -to mozu potvrdit aj komisari - ja obstrukcie nerobim a viac krat sa stalo dokonnca to ze super nepozval pozvanku a mala byt kontumacia v moj prospech ,avsak zapas sme odohrali v nahradnom termine ...vid minulorocna CSL :to bolo uz bol playoff zapas osemfinale s Lokomotivou Kosice (http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=585).... Tusim hned v ten den som prijal alebo na druhy som Milkinovi prijal...ale super vcera zrusil vsetkych 7...no nic budem sa muset sustredit na odvetu ..inak s takym pristupom som sa stretol 1. krat....stale mi to vsak pride cele divne...najme ten argument s kadrom 26 ludi- jeden zraneny( aj te sa zranil len dnes.......)-davam zvova do pozornosti ze v priebehu pondelka ,utorka, stredy ,stvrtka a piatka nehra ziaden zapas okrem odvety so mnou vo stvrtok....no nic ,skusim zabojovat v odvete a pokusit sa o zazrak :-)
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

milan svoboda wrote:
Zdraví milkin

No tie pravidla(http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=144011)- ked chces ist podla nich...nie je to az tak jednoznacne pre teba -kedze : citujem pravidlo 5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)... a myslim ze 7 pozvanok z mojej strany urcite nie je obstrukcia a je toaj celkom dost....no a 7 odmietnuti z tvojej strany...INAK STALE SI DAJAK NEOBJASNIL AKO TO JE S TVOJIMI ZAPASMI (A UZKYM KADROM...) ZE PRECO NECHCES HRAT KED NEHRAS NIC OKREM SVOJEJ LIGY...ZE CO TI TO NABURA A TAK...JEDINE AK SI ICH TAM TERAZ NAPLANUJES LEBO DOTERAZ SI TAM NIC NEMAL...
ps2512

Post by ps2512 »

Zahrat a pobavit se, nebo za kazdou cenu vyhrat.......to je oc tu bezi.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Nevidím nikde trastance a bojím se o moje řezníky.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

mrakoplas44 wrote:Nevidím nikde trastance a bojím se o moje řezníky.
Už jsem to našel.
Tresty na osmifinále
Eric Liri (Fandovci)
Jesús 'př' Soria (1FC Mrakoplaš)
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

okocha23 wrote:
milan svoboda wrote:
Zdraví milkin

No tie pravidla(http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=144011)- ked chces ist podla nich...nie je to az tak jednoznacne pre teba -kedze : citujem pravidlo 5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)... a myslim ze 7 pozvanok z mojej strany urcite nie je obstrukcia a je toaj celkom dost....no a 7 odmietnuti z tvojej strany...INAK STALE SI DAJAK NEOBJASNIL AKO TO JE S TVOJIMI ZAPASMI (A UZKYM KADROM...) ZE PRECO NECHCES HRAT KED NEHRAS NIC OKREM SVOJEJ LIGY...ZE CO TI TO NABURA A TAK...JEDINE AK SI ICH TAM TERAZ NAPLANUJES LEBO DOTERAZ SI TAM NIC NEMAL...
Je-li pravidlo 5.10. nadřazeno tomuto:
5.4. Manažer týmu je povinen si na oficiální termíny nesjednávat žádný přátelský zápas. Pokud si manažer sjedná přátelské utkání na tento termín (18:00 h a 22:00h) bude jeho utkání automaticky kontumováno v jeho neprospěch. Toto pravidlo se neuplatňuje, pokud byl termín utkání změněn podle článku 4.6 (vynucená předehrávka nebo dobrovolně domluvená předehrávka). Dále je nutné, aby manažer týmu dbal na dostatek volných termínů pro odehrání ligových zápasů a zamezil tak kontumacím ve svůj neprospěch.
....pak jsem vinen a očekávám 0:3k, opravdu to nemá cenu se hádat,rozhodněte jak musíte,připadá mi to jak jednání v naší vládě..slovíčkaření
ps2512

Post by ps2512 »

milan svoboda wrote:
Je-li pravidlo 5.10. nadřazeno tomuto:
5.4. Manažer týmu je povinen si na oficiální termíny nesjednávat žádný přátelský zápas. Pokud si manažer sjedná přátelské utkání na tento termín (18:00 h a 22:00h) bude jeho utkání automaticky kontumováno v jeho neprospěch. Toto pravidlo se neuplatňuje, pokud byl termín utkání změněn podle článku 4.6 (vynucená předehrávka nebo dobrovolně domluvená předehrávka). Dále je nutné, aby manažer týmu dbal na dostatek volných termínů pro odehrání ligových zápasů a zamezil tak kontumacím ve svůj neprospěch.
....pak jsem vinen a očekávám 0:3k, opravdu to nemá cenu se hádat,rozhodněte jak musíte,připadá mi to jak jednání v naší vládě..slovíčkaření
Slovíčkaří se tu proto, že všichni, kromě tebe chtějí, aby se zápas odehrál. Volných termínů je na to dostatek, jen chutí to odehrát u někoho míň než by se hodilo.
:roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”