Azor wrote:Viastore - Baníček 2:1 V:138-127
Tak Tomovi hoši nám ukázali sovji extratřídu a o5 nás s přehledem porazili, Tuídíž sice nepostupujem do finále, ale ještě tu je boj o 3.místo a navíc, kdo se může pochlubit, že Tomovu sqvadru porazil 2x během týdne?
Tak na tvoju škodu, ty nie.
Pravda, ani my, my sme vyhoreli úplne. Takže pekný výsledok, Azor.
Tomovu skvadru porazil 2x během týdne kdokoli, kdo si mě pozval k přátelákům v období, když jsem padal z Áčka do eFka Přiznávám, že teď jste to měli se mnou těžší... Každopádně díky oběma za zajímavé zápasy.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Azor wrote:Viastore - Baníček 2:1 V:138-127
Tak Tomovi hoši nám ukázali sovji extratřídu a o5 nás s přehledem porazili, Tuídíž sice nepostupujem do finále, ale ještě tu je boj o 3.místo a navíc, kdo se může pochlubit, že Tomovu sqvadru porazil 2x během týdne?
Tak na tvoju škodu, ty nie.
Pravda, ani my, my sme vyhoreli úplne. Takže pekný výsledok, Azor.
Tomovu skvadru porazil 2x během týdne kdokoli, kdo si mě pozval k přátelákům v období, když jsem padal z Áčka do eFka Přiznávám, že teď jste to měli se mnou těžší... Každopádně díky oběma za zajímavé zápasy.
My tomovu sqadru porazili v plné síle v A divizi........s naším absolutním rekordem je tento zápas zapsán v síni slávy našeho týmu
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Viastore - Baníček 2:1 (2:1) - do finále postoupil Viastore
FC Zajdaz - Stratovarius 3:2 (2:3), součet výkonů: 264 - 262 - do finále postoupil FC Zajdaz
Trest na 1. zápas o 3. místo: Diego Jones - Stratovarius
GeorgeTT wrote:Tak gratulácia ku skúške, bratku, pekne sa uč, nech neumrieš sprostý
Ááále, to bude nakoniec aj tak závisieť len od toho, či budem poobede po hodinovom šlofíkovi riešiť sudoku či krížovky alebo len s ostatnými dedkami kecať o tom, aká je tá doba hrozná a frflať, že tá nová sestrička je horšia.