GeorgeTT wrote:Tak gratulácia ku skúške, bratku, pekne sa uč, nech neumrieš sprostý
Ááále, to bude nakoniec aj tak závisieť len od toho, či budem poobede po hodinovom šlofíkovi riešiť sudoku či krížovky alebo len s ostatnými dedkami kecať o tom, aká je tá doba hrozná a frflať, že tá nová sestrička je horšia.
PaToM wrote:Tak, dnešná skúška spravená, darčeky nakúpené, už sa vám môžem venovať.
Taktiez gratulujem ku skuske
Ďakujem. Aj Georgeovi ďakujem. Síce ešte neviem výsledok, ale som si na 99% istý, že som to spravil. Skôr je otázna známka, bude to niečo v intervale B - D.
No ale teraz ma v priebehu necelého mesiaca čakajú ďalšie štyri skúšky, až potom možno budem mať voľno a istý postup do ďalšieho semestra.
PaToM wrote:Tak, dnešná skúška spravená, darčeky nakúpené, už sa vám môžem venovať.
Taktiez gratulujem ku skuske
Ďakujem. Aj Georgeovi ďakujem. Síce ešte neviem výsledok, ale som si na 99% istý, že som to spravil. Skôr je otázna známka, bude to niečo v intervale B - D.
No ale teraz ma v priebehu necelého mesiaca čakajú ďalšie štyri skúšky, až potom možno budem mať voľno a istý postup do ďalšieho semestra.
Už od skupín bolo jasné, že tento tím to dotiahne ďaleko.
Stratovarius si odpálil šancu na bronz ešte v minulom zápase a dnes už prakticky nemal o čo hrať. Gratulujeme preto aj tímu Baníček k tretiemu miestu.
No a nezabúdame ani tím FC Zajdaz, ktorý to dotiahol až do finále! Gratulujeme!
Gratuluju resimu k titulu,taky gratuluju oběma dalším medailistům.Já jsem před boji o 3.místo upřednostnil turnaje,k finále bych přistoupil samozřejmě jinak,ten bronz už pro mne nebyl takovou motivací...
Blahopřeji Viastorovi k vítězství a Baníčku k bronzu. Já sám jsem se stříbrem spokojený, mám tak konečně kompletní sbírku všech kovů z tohohle turnaje.
palo wrote:Gratuluju resimu k titulu,taky gratuluju oběma dalším medailistům.Já jsem před boji o 3.místo upřednostnil turnaje,k finále bych přistoupil samozřejmě jinak,ten bronz už pro mne nebyl takovou motivací...
Pro nás byl bronz velice prestižní událostí, neb bedna je u nás ceněná tak jsme zas po x ročních na stupních vítězů a už nám zbývá jen ČSL vyhrát