Totti wrote:Hroza toto, timy 5 samyc ako uz bolo spominane a Chelsea_1 pravdepodobne tiez lebo ju neviem najst zanikli. Zo zostavajucich manazerov mi asi polovica neprijala pozvanku takze som v druhej polovicke hral asi 2 ci 3 zapasy. Mohli by sme sa to pokusit nejako zachranit kludne pomozem ako sa bude dat teraz mam aspon chvilku oddych od skoly.
Tak podla mna sa potom do toho v klude mozes pustit Vsetci ti budeme velmi povdacny
No zas az tolko casu nemam len som myslel, ze sa bude dat nejako vypomoct v dohnani toho zameskaneho. Ale je pravda ze teraz uz tazko zistime ci bola pozvanka na stretnutie poslana a neprijata alebo vobec neposlana.
20. kolo - 29.12.2012 (sobota) o 18:00 fc minik - voľný deň
FC prengo 1923 - Matts stars Black Tigers - KOPEC Deportivo Lapachaa - voľný deň voľný deň - SK SLOVAN zvolenská slatina - Fc Universal
ďakujem Tottimu a kertyanovovi, že sa to tu pokúšajú oživiť a tiež za prehľadný výpis výsledkov zápasov. V najbližších dňoch sa pokúsim zapracovať na rozpise, urobiť tabuľky, skontaktovať manažérov a nejak dohrať chýbajúce zápasy a dokončiť tu tento ročník.
Mohli by sme spravit vinimku v tejto lige a dovolit vsetky tie dohravky aj po dlhsej dobe len vzdy by sem musel napisat jeden z manazerov kedy sa dohravka uskutocni. Skusil som par manazerom napisat aj spravu na SP kedze su aktivny len mozno si mysleli, ze liga skoncila alebo nieco podobne ked komisar nerobil tabulky lebo nemal cas.
Totti wrote:Mohli by sme spravit vinimku v tejto lige a dovolit vsetky tie dohravky aj po dlhsej dobe len vzdy by sem musel napisat jeden z manazerov kedy sa dohravka uskutocni. Skusil som par manazerom napisat aj spravu na SP kedze su aktivny len mozno si mysleli, ze liga skoncila alebo nieco podobne ked komisar nerobil tabulky lebo nemal cas.
Jasné, veď tak som to myslel. Kontumovať len to najnevyhnutnejšie, napr. zápasy mužstiev, ktoré už neexistujú alebo nemajú záujem hrať.
Celkovo ide o dohratie 23 zápasov. Hlavne nech sa dotknutý manažéri čo najskôr vyjadria či vôbec budú pokračovať a ak áno tak šup šup posielať pozvánky a dávať info o termínoch dohrávok.
Aby sme to do konca sezóny všetko stihli.
myslim, ze by si mal kazdy pred zaciatkom sutaze dobre zvazit ci ide do toho alebo nie - inak potom taketo situacie len odoberaju chut do dalsej hry... Jasne ze je to len zabavka, nehrame o zlate gate ani nas toto tu nezivi... ale presne ako pisal Totti - aj ja som si myslel ze je sutaz ukoncena, vsak uz 6.11. tu boli prispevky ci este vobec hrame ... Takze aj u mna v 17.kole kontumacia je trochu tvrda / oukej - prezijem / no bude asi fakt tazke spravodlivo teraz vsetky zapasy posudit. Myslim si, ze v prvom rade treba jasne povedat co plati / kto este hrá/, stanovit cas na dohravky alebo zvazit aj moznost anulovania rocnika..
myslim, ze by si mal kazdy pred zaciatkom sutaze dobre zvazit ci ide do toho alebo nie - inak potom taketo situacie len odoberaju chut do dalsej hry... Jasne ze je to len zabavka, nehrame o zlate gate ani nas toto tu nezivi... ale presne ako pisal Totti - aj ja som si myslel ze je sutaz ukoncena, vsak uz 6.11. tu boli prispevky ci este vobec hrame ... Takze aj u mna v 17.kole kontumacia je trochu tvrda / oukej - prezijem / no bude asi fakt tazke spravodlivo teraz vsetky zapasy posudit. Myslim si, ze v prvom rade treba jasne povedat co plati / kto este hrá/, stanovit cas na dohravky alebo zvazit aj moznost anulovania rocnika..
Vsak skus dohrat svoje zapasy a ty budes pekne vyrieseny mozno ani tu kontumaciu zo 17. kola mat nebudes. Tu staci podla mna len trochu ochoty a vsetci budete hadam aspon trochu spokojny
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto