Corgoň liga (SL) :: XV. ročník ::
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Corgoň liga (SL) :: XIII. ročník ::
Strelci po 22. kole CL
1. Peter Verveckken (FC Jazero) - 15 gólov
2. Dušan Lomić (DALLAS) - 14 gólov
3. Aleksandar Milovanovic (FC Hostage) - 13 gólov
...
(spolu 100 strelcov [377 gólov])
1. Peter Verveckken (FC Jazero) - 15 gólov
2. Dušan Lomić (DALLAS) - 14 gólov
3. Aleksandar Milovanovic (FC Hostage) - 13 gólov
...
(spolu 100 strelcov [377 gólov])
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
dnes nas cakaju posledne dva zapasy tejto sezony v superpohari, nasim superom bude vitaz pohara Pink devils a kedze nase muzstvo je v prestavbe favorit je jasny.do skoreho videnia 

Balki
-
Ejha este by sa zislo okomentovat posledne tri zapasy
20. kolo
FC DAC 2 - 1 FC ZARNOV
výkony - 132 : 127
V 20. kole nas cakal velmi narocny zapas v boji o zotrvanie v corgon lige a to boj s timom FC ZARNOV a YEEEEEES ANOOOOOOOO JUHUUUUUUU HURAAAAAA JUPIIIIIIIII JOOOOOOOO Vyhrali sme. V neskutocne dramatickom zapase sme na domacom ihrisku nakoniec Zarnov porazili a domov sme ho poslali uplne naprazdno. Pre nas bolo toto vitazstvo priam vyzadujuce lebo ak by nastal hociaky iny vysledok v corgon lige by sme si pravdepodobne v dalsej sezone nekopli. V zapase skorovali za DAC Marek Hodon a Marek Kubus a za Zarnov dal jediny gol Bartosz Lobodzinski. Po krasnom vykone a 3 bodoch sme boli k zachrane o kustik blizsie. Cakali nas vsak este dva zapasy. Hned v 21. kole to bol pre nas hadam najdolozitejsi zapas sezony.
21. kolo
Real Martin 1 - 1 FC DAC
výkony - 132 : 132
WOHOHOOOOOOOU TO JE ONOOOOOO KRAAAAAASA. V infarktovom zavere sezony nas cakal ako dalsi super tim s ktorym sme bojovali o zachranu. Uz len tento fakt hovori o tom ze to bol velky duel. Dokonca na to ze sa hralo o zachranu to bol naozaj kvalitny zapas kde bolo vidiet ze oba celky davaju uplne vsetko, isli na uplne dno sil. Zapas sa skoncil nakoniec spravodlivou remizou no karty boli naklonene skor k superovi. Mal totiz vyhodu domaceho prostredia a my sme prisli v 77. minute o jedneho hraca ktory bol vyluceny. Aj napriek vsetkemu nam vsak vysla taktika a to vybojovat remizu vdaka ktorej uz jedny dvierka k zachrane boli otvorene. Aj po 21. kole sme boli 9. V zapase sa presadila na nasej strane megahviezda Arne Barta z penalty a na strane hosti pridal gol Mükerrem Hazar. Rozdiel medzi DAC - om a domacimi v tabulke bol aj po zapase len 2 body a tak sme stale isli aj do posledneho zapasu s tym ze to moze byt posledny v corgon lige.
22. kolo
FC DAC 0 - 1 Rusnaci z Labirce
výkony - 129 : 134
FUUUUUUUUUHA tak priblizne takto a mozno aj trochu viac som si vydychol po poslednom kole. My sme totiz svoju ulohu a to zvitazit doma nedokazali splnit a tak sme sa len mohli modlit aby BALKI isty titulom posledny zapas nevypustil. Nastastie sa tak stalo a aj ked remizoval Real Martin nas uz nedobehol za co ti Balki este stale dakujem. Posledny zapas tohoto rocnika sme velmi nezvladli. Aj vdaka cervenej karte uz zo 65. minuty sme podali vykon ktory nam ani na co i len bod stacit nemohol. Kebyze neziskame tu cervenu kartu tak by sme mozno v nieco dufat mohli. Tato prehra nas vsak velmi nemrzi kedze mi sme vlastne vyhrali lebo aj dalsi rocnik a to 5. za sebou pre nas budeme hrat v najvyssej lige. V tomto zapase dal jediny gol Cesar Alejandro Castro. Gratulujem k vitazstvu.
4. sezona v rade v Corgon lige je uz definitivne za nami. Mozem skonstatovat ze sa nakoniec vydarila lebo prvoradym cielom bolo zostat v corgon lige aj ked ja som tak trochu dufal aj vo vyssie priecky. Momentalne si vsak moc vyssie ciele dovolit nemozme. Skoda je aj toho ze zase sa vyraznejsie nepresadil ani jeden z mojich strelcov a tak aj tento boj o prvenstvo sme v podstate ani nemali. V 1. polovicke sezony sme ziskali 11 bodov a v tejto sme pocet bodov navysili. Ziskali sme ich 12. Nie je to vsak nieco velkolepe ale som rad ze mozem vidiet aspon nejaky progres. Okrem bodov aj dojem z tejto druhej polky mam lepsi, lebo hlavne na konci sezony moji hraci robili co sa len dalo aby sme skoncili prinajhorosm 9. Bojovne srdce DACistov znovu nesklamalo. S 13. rocnikom sa teda lucime. Dakujem za krasne zapasi so vsetkymi s vami a tesim sa na dalsi 14. rocnik.
P.S BALKI este raz gratulujem k titulu

20. kolo
FC DAC 2 - 1 FC ZARNOV
V 20. kole nas cakal velmi narocny zapas v boji o zotrvanie v corgon lige a to boj s timom FC ZARNOV a YEEEEEES ANOOOOOOOO JUHUUUUUUU HURAAAAAA JUPIIIIIIIII JOOOOOOOO Vyhrali sme. V neskutocne dramatickom zapase sme na domacom ihrisku nakoniec Zarnov porazili a domov sme ho poslali uplne naprazdno. Pre nas bolo toto vitazstvo priam vyzadujuce lebo ak by nastal hociaky iny vysledok v corgon lige by sme si pravdepodobne v dalsej sezone nekopli. V zapase skorovali za DAC Marek Hodon a Marek Kubus a za Zarnov dal jediny gol Bartosz Lobodzinski. Po krasnom vykone a 3 bodoch sme boli k zachrane o kustik blizsie. Cakali nas vsak este dva zapasy. Hned v 21. kole to bol pre nas hadam najdolozitejsi zapas sezony.
21. kolo
Real Martin 1 - 1 FC DAC
WOHOHOOOOOOOU TO JE ONOOOOOO KRAAAAAASA. V infarktovom zavere sezony nas cakal ako dalsi super tim s ktorym sme bojovali o zachranu. Uz len tento fakt hovori o tom ze to bol velky duel. Dokonca na to ze sa hralo o zachranu to bol naozaj kvalitny zapas kde bolo vidiet ze oba celky davaju uplne vsetko, isli na uplne dno sil. Zapas sa skoncil nakoniec spravodlivou remizou no karty boli naklonene skor k superovi. Mal totiz vyhodu domaceho prostredia a my sme prisli v 77. minute o jedneho hraca ktory bol vyluceny. Aj napriek vsetkemu nam vsak vysla taktika a to vybojovat remizu vdaka ktorej uz jedny dvierka k zachrane boli otvorene. Aj po 21. kole sme boli 9. V zapase sa presadila na nasej strane megahviezda Arne Barta z penalty a na strane hosti pridal gol Mükerrem Hazar. Rozdiel medzi DAC - om a domacimi v tabulke bol aj po zapase len 2 body a tak sme stale isli aj do posledneho zapasu s tym ze to moze byt posledny v corgon lige.
22. kolo
FUUUUUUUUUHA tak priblizne takto a mozno aj trochu viac som si vydychol po poslednom kole. My sme totiz svoju ulohu a to zvitazit doma nedokazali splnit a tak sme sa len mohli modlit aby BALKI isty titulom posledny zapas nevypustil. Nastastie sa tak stalo a aj ked remizoval Real Martin nas uz nedobehol za co ti Balki este stale dakujem. Posledny zapas tohoto rocnika sme velmi nezvladli. Aj vdaka cervenej karte uz zo 65. minuty sme podali vykon ktory nam ani na co i len bod stacit nemohol. Kebyze neziskame tu cervenu kartu tak by sme mozno v nieco dufat mohli. Tato prehra nas vsak velmi nemrzi kedze mi sme vlastne vyhrali lebo aj dalsi rocnik a to 5. za sebou pre nas budeme hrat v najvyssej lige. V tomto zapase dal jediny gol Cesar Alejandro Castro. Gratulujem k vitazstvu.
4. sezona v rade v Corgon lige je uz definitivne za nami. Mozem skonstatovat ze sa nakoniec vydarila lebo prvoradym cielom bolo zostat v corgon lige aj ked ja som tak trochu dufal aj vo vyssie priecky. Momentalne si vsak moc vyssie ciele dovolit nemozme. Skoda je aj toho ze zase sa vyraznejsie nepresadil ani jeden z mojich strelcov a tak aj tento boj o prvenstvo sme v podstate ani nemali. V 1. polovicke sezony sme ziskali 11 bodov a v tejto sme pocet bodov navysili. Ziskali sme ich 12. Nie je to vsak nieco velkolepe ale som rad ze mozem vidiet aspon nejaky progres. Okrem bodov aj dojem z tejto druhej polky mam lepsi, lebo hlavne na konci sezony moji hraci robili co sa len dalo aby sme skoncili prinajhorosm 9. Bojovne srdce DACistov znovu nesklamalo. S 13. rocnikom sa teda lucime. Dakujem za krasne zapasi so vsetkymi s vami a tesim sa na dalsi 14. rocnik.

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
DAkUJEM, na dlhsiu dobu to bol posledny titul, kedze muzstvo je v prestavbe.Vela timov ziska skalp majstraMilanSLOVAKIA wrote:Ejha este by sa zislo okomentovat posledne tri zapasy![]()
20. kolo
FC DAC 2 - 1 FC ZARNOV
21. kolo
Real Martin 1 - 1 FC DAC
22. kolo
4. sezona v rade v Corgon lige je uz definitivne za nami. Mozem skonstatovat ze sa nakoniec vydarila lebo prvoradym cielom bolo zostat v corgon lige aj ked ja som tak trochu dufal aj vo vyssie priecky. Momentalne si vsak moc vyssie ciele dovolit nemozme. Skoda je aj toho ze zase sa vyraznejsie nepresadil ani jeden z mojich strelcov a tak aj tento boj o prvenstvo sme v podstate ani nemali. V 1. polovicke sezony sme ziskali 11 bodov a v tejto sme pocet bodov navysili. Ziskali sme ich 12. Nie je to vsak nieco velkolepe ale som rad ze mozem vidiet aspon nejaky progres. Okrem bodov aj dojem z tejto druhej polky mam lepsi, lebo hlavne na konci sezony moji hraci robili co sa len dalo aby sme skoncili prinajhorosm 9. Bojovne srdce DACistov znovu nesklamalo. S 13. rocnikom sa teda lucime. Dakujem za krasne zapasi so vsetkymi s vami a tesim sa na dalsi 14. rocnik.![]()

Balki
tak az 18 hracov out, a caka nas zostup.po titule velky prepad ale verim ze za par sezon sa vratime s este lepsim timom ako teraz 

Balki
-
Tak u nás zatiaľ traja, ale kufre si balí už ďalších 21, takže budeme asi dvaja horúci kandidáti na zostup.balki29 wrote:tak az 18 hracov out, a caka nas zostup.po titule velky prepad ale verim ze za par sezon sa vratime s este lepsim timom ako teraz

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Ešte nie.GeorgeTT wrote:Už?

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Corgoň Liga - 14. ročník
Komisár a štatistik: PaToM
Tresty za ČK: NIE
Účastníci Corgoň Ligy:

* - víťaz ligy
* - tím hrajúci baráž o záchranu v Corgoň lige
* - tím zostupujúci do 2. ligy
Komisár a štatistik: PaToM
Tresty za ČK: NIE
Účastníci Corgoň Ligy:

* - víťaz ligy
* - tím hrajúci baráž o záchranu v Corgoň lige
* - tím zostupujúci do 2. ligy
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Asi nieGeorgeTT wrote:Účastníkov máme, bude aj nejaké rozlosovanie?

GeorgeTT
-
Určite áno, ale už radšej nič nesľubujem, čo sa týka dátumu jeho zverejnenia.GeorgeTT wrote:Asi nieGeorgeTT wrote:Účastníkov máme, bude aj nejaké rozlosovanie?
Bude to asi znieť ako výhovorka, ale odišiel mi komp a pôjde do opravy, takže tento týždeň určite nie.
Ale keď ho dostanem späť, pustím sa konečne do toho a spravím rozlosovanie aj termínovku, aj keby sekery padali.

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
patom alebo nech to niekto spravi za tebaPaToM wrote:Určite áno, ale už radšej nič nesľubujem, čo sa týka dátumu jeho zverejnenia.GeorgeTT wrote:Asi nieGeorgeTT wrote:Účastníkov máme, bude aj nejaké rozlosovanie?
Bude to asi znieť ako výhovorka, ale odišiel mi komp a pôjde do opravy, takže tento týždeň určite nie.
Ale keď ho dostanem späť, pustím sa konečne do toho a spravím rozlosovanie aj termínovku, aj keby sekery padali.

skoncila nam aj dalsia sezona a tu stale nic, povedal by som ze je najvyssi cas od novej sezony zacat aj so slovenskou ligou.(musim priznat ze ta prestavka mi pomohla k totalnej obmene kadra, ved z predchadzajuceho rocnika ostal v musztve len jeden hrac
)

Balki