ipe - RioTrio 1:5
8367 divákov - nový rekord 3.A ligy

Moderator: Czech Moderators

GRATULUJEM !!!ipe17 wrote:14. kolo - 23.11.2013 (sobota) o 18:00
 už len aby som si našiel čas a spracoval to všetko :S
 už len aby som si našiel čas a spracoval to všetko :S 

wow a to si prekonal ligy z predošlého 13. kolaipe17 wrote:14. kolo - 23.11.2013 (sobota) o 18:00
 neuveriteľné
 neuveriteľné  

Zaznamenali sme nový divácky rekord
 Zaznamenali sme nový divácky rekord Za posledné 2 kolá sa nám pekne roztrhlo vrece s červenými kartami
 Za posledné 2 kolá sa nám pekne roztrhlo vrece s červenými kartami Na záver sme boli svedkami zatiaľ jednoznačne najväčšieho šoku ligy, keď posledný Prešov porazil 2. Ružinov
 Na záver sme boli svedkami zatiaľ jednoznačne najväčšieho šoku ligy, keď posledný Prešov porazil 2. Ružinov   

+1 Neverím tomu, že som dnes všetko stihol dobehnúť

MilanSLOVAKIA wrote:3+1 zaujímavý postreh po 14. kole :
Za posledné 2 kolá sa nám pekne roztrhlo vrece s červenými kartami
Na záver sme boli svedkami zatiaľ jednoznačne najväčšieho šoku ligy, keď posledný Prešov porazil 2. Ružinov

Fakt super navstevnost, chcem sa opytat na vysku vstupneho ake mas na domace zapasy, predpokladam ze to na to vplyva, tym ale nechcem znizovat ten fakt ze je to super. Len ma napadlo ze dam trebars free vstupne, mozno tiez prekonam daky rekord.
 Fakt super navstevnost, chcem sa opytat na vysku vstupneho ake mas na domace zapasy, predpokladam ze to na to vplyva, tym ale nechcem znizovat ten fakt ze je to super. Len ma napadlo ze dam trebars free vstupne, mozno tiez prekonam daky rekord.  Nie je to sice podla mna az take prekvapenie, ked sa pozriete na kader Presova tak ma skor prekvapuje kde bol doteraz,ale dost to skomplikovalo moj plan zahrat si dva zapasy navyse - v barazi. Tak snad teraz Presov ukaze co v nom je a ukradne body aj dalsim
 Nie je to sice podla mna az take prekvapenie, ked sa pozriete na kader Presova tak ma skor prekvapuje kde bol doteraz,ale dost to skomplikovalo moj plan zahrat si dva zapasy navyse - v barazi. Tak snad teraz Presov ukaze co v nom je a ukradne body aj dalsim 
cena vstupneho na priatelske zapasy je uz 36 sezon nastavena na 7Garfas wrote:MilanSLOVAKIA wrote:3+1 zaujímavý postreh po 14. kole :
Tlieskam tomu divackemu rekorduFakt super navstevnost, chcem sa opytat na vysku vstupneho ake mas na domace zapasy, predpokladam ze to na to vplyva, tym ale nechcem znizovat ten fakt ze je to super. Len ma napadlo ze dam trebars free vstupne, mozno tiez prekonam daky rekord.