Moderator: Czech Moderators
já zatím soupeřím sám se sebou.....ale to jsem dělal i v A diviziPaToM wrote:Tak žreb je dosť ťažký. Máme tam Husiča a ps-ka. Nuž, viac ako na 6 bodov to nevidím...
A Milan, skvelé!!! Ďakujeme za žreb, bola to paráda. Fakt som si to užil. Najprv som si myslel, že tých 17 minút bude dlho, ale prešlo to veľmi rýchlo. Napriek tomu, že to bolo bez slov, mne sa to páčilo. Veľký palec hore!
Keby si si pozrel video, vedel by si, že hráš v skupine B: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=153682Dajo wrote:Ja neviem s kým hrám.....![]()
Nejaký rozpis by nebol....aspoň pre mňa.
![]()
naivko...Dajo wrote:Ďakujem,už viem....chcel som Paliho ale čo už...vytrieskam ho neskôr.
Ale čo, nebodaj pôjdeš na Slovan?PaToM wrote:Tak teda tiež gratulujem postupujúcim a tým, čo hrajú baráž, želám veľa šťastia.
Ospravedlňujem sa, že meškám s tabuľkami a že si to Milan musel spočítať sám, trochu to nestíham.
Vo štvrtok výlet na Európsku Ligu, cez víkend na túru do Álp... holt, je toho veľa.
Práve že to som všetko už bol, preto som nemal čas. Ale vzhľadom na to, ako to dopadlo, tak som do toho Bernu asi ani nemusel chodiť.MilanSLOVAKIA wrote:Ale čo, nebodaj pôjdeš na Slovan?