aspoň to dopadlo podobne ako v skutočnosti v minulej sezóne Slovnaft CupuMilanSLOVAKIA wrote:A je to v riti. Ďalšia prehra. Boj o záchranu sa tak pre nás stáva krutou realitou![]()

Moderator: Czech Moderators
aspoň to dopadlo podobne ako v skutočnosti v minulej sezóne Slovnaft CupuMilanSLOVAKIA wrote:A je to v riti. Ďalšia prehra. Boj o záchranu sa tak pre nás stáva krutou realitou![]()
žeby ma zrovna tento fakt potešil alebo upokojil si nie som úplne istýHugoBoss wrote:aspoň to dopadlo podobne ako v skutočnosti v minulej sezóne Slovnaft CupuMilanSLOVAKIA wrote:A je to v riti. Ďalšia prehra. Boj o záchranu sa tak pre nás stáva krutou realitou![]()
skvelá práca Hugo, rýchle aktualizácie, všetko tip top od teba, klobúk dole, snáď liga bude pokračovať čo najdlhšie a čo najskôr začne aj ďalší ročník ked sa vraciam do najvyššej súťažeHugoBoss wrote:Aktualizovanévýsledky 16. kola
Gratulujem gregoricovi k ďalšiemu víťazstvu
Ďakujem za pochvalu, baví ma to robiť SP lepšíbalki29 wrote:[/b]skvelá práca Hugo, rýchle aktualizácie, všetko tip top od teba, klobúk dole, snáď liga bude pokračovať čo najdlhšie a čo najskôr začne aj ďalší ročník ked sa vraciam do najvyššej súťažeHugoBoss wrote:Aktualizovanévýsledky 16. kola
Gratulujem gregoricovi k ďalšiemu víťazstvu
Fc Jazero či som sa niekde stratil ??