no to snáď nie takéto vyhovorkyHolstein wrote:tak som prehral doma,bol som na nákupoch a nenastavil zostavu,darované body,kurnik
2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
Re: 2. liga (SL)
FC Košice KVP
po 3 kole
nota vrable - aramis atorm ------prijaté .....
nota vrable - aramis atorm ------prijaté .....
- Attachments
-
- po 3 kole.png (49.15 KiB) Viewed 7999 times
na štedry deň remiza a nespokojnost s vysledkom.s hrou však ano hrači podali svoje maximum
Balki
no ja som spokojný,škoda,že som nevyužil presilovku na konci zápasu
Tento rok to budu asi tuhe boje o zachranu .... Muzstvo viditelne nema svoju vnutornu silu ako po minule roky.Asi bude treba spravit obmenu kadra a priviest don novy impulz.
ja to tiež tak vidímaristos wrote:Tento rok to budu asi tuhe boje o zachranu .... Muzstvo viditelne nema svoju vnutornu silu ako po minule roky.Asi bude treba spravit obmenu kadra a priviest don novy impulz.
FC Košice KVP
-
MilanSLOVAKIA
- Member of the Soccer Project Association
Este stale to vidis na boje o zachranu?kuki wrote:ja to tiež tak vidímaristos wrote:Tento rok to budu asi tuhe boje o zachranu .... Muzstvo viditelne nema svoju vnutornu silu ako po minule roky.Asi bude treba spravit obmenu kadra a priviest don novy impulz.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
opat vykon naparadu no prekvapujuco to nestacilo ani na bodik,a to timova nalada 99%, je mi z toho na grc
Balki
kamil581 wrote:
Aramis storm - Slovnaft FC - prijaté .....
FC Vinaren - MAdisons - prijaté .....

Po 7 kole zostávajú naďalej bez straty bodu Rusnáci z Labirce, ktorý si isto kráčajú za postupom do CORGOŇ LIGY, keďže zdolali ďalšieho ašpiranta na postup klub Universitas a to na jeho pôde.
Zaujímavý výsledok sa odohral aj na ihrisku FC Košice KVP, ktorý hostili White Tigers. Na ihrisku jednoznačne 2 - 8 v prospech hostí ( myslím, že domáca manžérka zabudla nadstaviť ideálnu zostavu, pretože zahrala iba na 69 a bežne hráva okolo 115 - 120 ), lenže potom si domáci hráči všimli na ihrisku Tomislava Stroka, ktorý mal červenú kartu z minulého kola a odvolali sa u komisára ligy. Výsledkom je kontumácia v prospech domáceho tímu. Trest sa pochopiteľne presúva do ďalšieho kola.
Po 7 kolách máme zatiaľ iba 3 kontumácie. Kuriozita je tá, že vo všetkých má prsty práve Fc Košice KVP.
no to je pravda že som nemala nastavenú zostavu
tak som nadávala a jaké prekvapenie že sme vyhrali kontumačne
noo a keďže mám prsty v kontumáciach tak to nebude len tak

FC Košice KVP