na považiPaToM wrote:Ahoj! No kde si sa stratil?dann11 wrote:vitajte po sto rokoch som sem prišiel pozriet
2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
Re: 2. liga (SL)

Balki
dnes velky slager medzi druhym a tretim timom a pri predpokladanom vitazstve domacich a predpokladanej vyhre dallasu sa boj o barazove miesto zdramatizuje 

Balki
Neviem kedy bola aktualizacia pozvanok.Ale som poslal pozvanku na zapas Madisons - FC Vinaren ( Dado23 ) a zatial mi ju nepotvrdil.A tu ju mas oznacenu ako neposlanu.Tak ja len,aby si nedoslo k omylu a nedali mi kontumaciu.
Ale najradsej by som bol ak by sa zapas odohral a neboli zbytocne kontumacie.
aristos wrote:Neviem kedy bola aktualizacia pozvanok.Ale som poslal pozvanku na zapas Madisons - FC Vinaren ( Dado23 ) a zatial mi ju nepotvrdil.A tu ju mas oznacenu ako neposlanu.Tak ja len,aby si nedoslo k omylu a nedali mi kontumaciu.
vtedy, keď som tam dal tabuľku .... idem to ešte mrknúť, vždy to je iba dočasne, lebo do konca týždňa sa to vždy zmení.
tak chlapci su pripraveny na zapas (snad) aj sezony,pobiju sa o co najlepsi vysledok ktory vela napovie kto pojde do baraze.staci nam aj remiza tak dufam ze ju dosiahneme.

Balki
kamil581 wrote:
takže White tigers - Košice 0 - 3 NEPOSLANÁ POZVÁNKA
OSTATNÉ OK