Hippopotamus wrote:V čase 5:23 ráno boli obe prihlášky (Noldor - okocha, okocha - Noldor) už priajté. Tak to vyzerá, keď sa stretnú dvaja závislaci

Moderator: Czech Moderators
Hippopotamus wrote:V čase 5:23 ráno boli obe prihlášky (Noldor - okocha, okocha - Noldor) už priajté. Tak to vyzerá, keď sa stretnú dvaja závislaci
PaToM wrote:Hippopotamus wrote:V čase 5:23 ráno boli obe prihlášky (Noldor - okocha, okocha - Noldor) už priajté. Tak to vyzerá, keď sa stretnú dvaja závislaci![]()
Pekne.
Presne tak... si v semifinále... už pri svojej premiérovej účasti. Si nejaký dobrý, počúvaj...Hippopotamus wrote:Random sa v odvete so mnou nie pekne zahral, keď môj brankár (agr.18%, nastavená agr.100%, rozhodca 31%) už v 13.min videl priamu červenú, a nakoniec po výkonoch 128-128 som prehral o gól.
okocha 2 - 1 Noldor
Doma som vyhral 3:2 (výkony 133-129), takže ak som pochopil systém, na postup by to stačiť malo, aspoňže tak...
Škoda, že aj ty si tiež nepostúpil. A pritom ti chýbalo tak málo...len 10 gólovPaToM wrote:Presne tak... si v semifinále... už pri svojej premiérovej účasti. Si nejaký dobrý, počúvaj...Hippopotamus wrote:Random sa v odvete so mnou nie pekne zahral, keď môj brankár (agr.18%, nastavená agr.100%, rozhodca 31%) už v 13.min videl priamu červenú, a nakoniec po výkonoch 128-128 som prehral o gól.
okocha 2 - 1 Noldor
Doma som vyhral 3:2 (výkony 133-129), takže ak som pochopil systém, na postup by to stačiť malo, aspoňže tak...
A vieš čo je ešte pre teba blbé? Že zatiaľ čo ja, Azor a Tom máme 2 serióznych súperov, ty ich máš trochps2512 wrote:Tak semifinále už bude masakr: já, azor, Hippo a Tom