2. liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: 2. liga (SL)

Post by PaToM »

pivarnik: Ako vieš, nemáme tu v slovenskej súťaži radi kontumácie (najmä ja nie). Čiže ja by som povolil dohrávku, aj ak by sa zápas už odohral a skončil by sa kontumačne. Samozrejme, museli by s ňou súhlasiť obaja súperi.
No a o neposlaných a neprijatých pozvánkach to už ani nehovorím. Kde je vôľa, tam je cesta. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

PaToM wrote:pivarnik: Ako vieš, nemáme tu v slovenskej súťaži radi kontumácie (najmä ja nie). Čiže ja by som povolil dohrávku, aj ak by sa zápas už odohral a skončil by sa kontumačne. Samozrejme, museli by s ňou súhlasiť obaja súperi.
No a o neposlaných a neprijatých pozvánkach to už ani nehovorím. Kde je vôľa, tam je cesta. :wink:

Povedal by som to takto :

keby sme všetko riešili naoza striktne, tak by sa neodohrala v lige ani polovica zápasov .....

BUĎME ÚSTRETOVÍ .....

Stať sa stalo a súper ak príjme pozvánku, tak to znamená, že má zaujem o dohrávku ....
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

kamil581 wrote:
PaToM wrote:pivarnik: Ako vieš, nemáme tu v slovenskej súťaži radi kontumácie (najmä ja nie). Čiže ja by som povolil dohrávku, aj ak by sa zápas už odohral a skončil by sa kontumačne. Samozrejme, museli by s ňou súhlasiť obaja súperi.

Povedal by som to takto :

keby sme všetko riešili naoza striktne, tak by sa neodohrala v lige ani polovica zápasov .....

BUĎME ÚSTRETOVÍ .....

Stať sa stalo a súper ak príjme pozvánku, tak to znamená, že má zaujem o dohrávku ....
V 4. lige som povolil dohrávku 6 dní po termíne. Som rád, že sa to odohrá.
GeorgeTT
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image

A zase tu máme množstvo trestancov ....Nemôžu nastúpiť ...... Zobral som im registračky .....
PaToM

Post by PaToM »

Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?

NESÚHLASÍM ... už sa to tu preberalo viac krát ... To si môžu všetci nadstaviť agresivitu na maximum a čo bude z toho ??? samá karta, samé zranenie ... v bežnom futbale mአza kartu trest .....

EŠTE RAZ NIE ....
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
ano suhlasim ked bolo 6-6
http://uloz.to/m/alonzo1977/Video/
filmy novinky na stiahnutie zdarma
pivarnik2
fc tatran presov
PaToM

Post by PaToM »

kamil581 wrote:

NESÚHLASÍM ... už sa to tu preberalo viac krát ... To si môžu všetci nadstaviť agresivitu na maximum a čo bude z toho ??? samá karta, samé zranenie ... v bežnom futbale mአza kartu trest .....

EŠTE RAZ NIE ....
No hej, lenže bol by to taký kompromis voči tým, čo si tresty neželali. V najvyššej súťaži tresty nie sú a aj vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade tam nebola ani jedna kontumácia!

Tvoj argument, že mužstvá si s kartami nebudú môcť dovoliť vyššiu agresivitu sa neujme vzhľadom na to, že tímy tak či tak na agresivite šetriť nebudú, akurát v tom nasledujúcom kole nebudú môcť nasadiť vykartovaých hráčov.
Samozrejme, nie každý si môže dovoliť napáliť agresivitu na 100%, najmä nie pri rozhodcoch, ktorý majú aspoň 50% prísnosť, to záleží od agresivity hráčov tímu. A ak to už niekto preženie s agresivitou, dostane aj tri červené karty a jeho výkon sa zníži aj o 10 bodov a prehrá.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
aristos
Assistant Coach

Post by aristos »

PaToM wrote:
kamil581 wrote:

EŠTE RAZ NIE ....
No hej, lenže bol by to taký kompromis voči tým, čo si tresty neželali. V najvyššej súťaži tresty nie sú a aj vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade tam nebola ani jedna kontumácia!

Tvoj argument, že mužstvá si s kartami nebudú môcť dovoliť vyššiu agresivitu sa neujme vzhľadom na to, že tímy tak či tak na agresivite šetriť nebudú, akurát v tom nasledujúcom kole nebudú môcť nasadiť vykartovaých hráčov.
Samozrejme, nie každý si môže dovoliť napáliť agresivitu na 100%, najmä nie pri rozhodcoch, ktorý majú aspoň 50% prísnosť, to záleží od agresivity hráčov tímu. A ak to už niekto preženie s agresivitou, dostane aj tri červené karty a jeho výkon sa zníži aj o 10 bodov a prehrá.

Dobre a ked na buduce kolo nemoze nasadit vykartovanych hracov ( co je teraz ) su kontumacie,tak naco to rusit.Ked si nevsimne trest ,ma aj teraz kontumaciu,Rovnako aj vylucia hraca za cervenu cez zapas ( vykon sa znizi a prehra). Tak co tu vlastne riesite? Stale sme na tom istom.Kontumacie boli aj budu.Jedine ak by sa zrusilili celkovo tresty a v tom pripade nevidim ani zmysel cervenej karty v zapase....
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

kamil581 wrote:Image

v tabuľke bol menší problém s bodmi týmu okocha ... už je to opravené ...
PaToM

Post by PaToM »

aristos wrote:Dobre a ked na buduce kolo nemoze nasadit vykartovanych hracov ( co je teraz ) su kontumacie,tak naco to rusit.Ked si nevsimne trest ,ma aj teraz kontumaciu,Rovnako aj vylucia hraca za cervenu cez zapas ( vykon sa znizi a prehra). Tak co tu vlastne riesite? Stale sme na tom istom.Kontumacie boli aj budu.Jedine ak by sa zrusilili celkovo tresty a v tom pripade nevidim ani zmysel cervenej karty v zapase....
Veď presne to riešime - či zrušiť tresty v tejto lige, aby nebolo toľko kontumácii. Kontumácie tak budú dostávať len úplní zábudlivci alebo ignoranti, ktorí nebudú posielať alebo prijímať pozvánky. Funguje to tak v 3.B lige, v 4. lige aj v 1. lige, v ktorej vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade nebola jediná kontumácia.
Od tohto ročníka navyše už platí pravidlo, že sa tímom kontumácie za tresty nepočítajú, inak povedané, hociktorý tím môže byť vylúčený len za neposielanie/neprijímanie pozvánok, nie za tresty hráčov. Kontumácia 0:3 v zápase je totiž dostatočným trestom.
Tým som chcel povedať, že ak vás nakoniec naozaj nepresvedčím o tom, aby sa tresty v odvetách zrušili (hoci by to bolo spravodlivé a demokratické, lebo polovica tímov s trestami nesúhlasila), určite nikomu nehrozí vylúčenie za to, že 4-krát zabudol hráča v treste na súpiske. Aspoň také malé zmiernenie, aby to nebolo také prísne.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”