No a o neposlaných a neprijatých pozvánkach to už ani nehovorím. Kde je vôľa, tam je cesta.

Moderator: Czech Moderators
PaToM wrote:pivarnik: Ako vieš, nemáme tu v slovenskej súťaži radi kontumácie (najmä ja nie). Čiže ja by som povolil dohrávku, aj ak by sa zápas už odohral a skončil by sa kontumačne. Samozrejme, museli by s ňou súhlasiť obaja súperi.
No a o neposlaných a neprijatých pozvánkach to už ani nehovorím. Kde je vôľa, tam je cesta.
V 4. lige som povolil dohrávku 6 dní po termíne. Som rád, že sa to odohrá.kamil581 wrote:PaToM wrote:pivarnik: Ako vieš, nemáme tu v slovenskej súťaži radi kontumácie (najmä ja nie). Čiže ja by som povolil dohrávku, aj ak by sa zápas už odohral a skončil by sa kontumačne. Samozrejme, museli by s ňou súhlasiť obaja súperi.
Povedal by som to takto :
keby sme všetko riešili naoza striktne, tak by sa neodohrala v lige ani polovica zápasov .....
BUĎME ÚSTRETOVÍ .....
Stať sa stalo a súper ak príjme pozvánku, tak to znamená, že má zaujem o dohrávku ....
PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
ano suhlasim ked bolo 6-6PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
No hej, lenže bol by to taký kompromis voči tým, čo si tresty neželali. V najvyššej súťaži tresty nie sú a aj vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade tam nebola ani jedna kontumácia!kamil581 wrote:PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
NESÚHLASÍM ... už sa to tu preberalo viac krát ... To si môžu všetci nadstaviť agresivitu na maximum a čo bude z toho ??? samá karta, samé zranenie ... v bežnom futbale mአza kartu trest .....
EŠTE RAZ NIE ....
PaToM wrote:No hej, lenže bol by to taký kompromis voči tým, čo si tresty neželali. V najvyššej súťaži tresty nie sú a aj vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade tam nebola ani jedna kontumácia!kamil581 wrote:PaToM wrote:Mám taký návrh. Vzhľadom na to, že pred začatím ligy hlasovala polovica tímov za tresty a polovica bola proti, v druhej polovici ligy (teda od 12. kola do konca ročníka) tresty zrušiť. Hm?
NESÚHLASÍM ... už sa to tu preberalo viac krát ... To si môžu všetci nadstaviť agresivitu na maximum a čo bude z toho ??? samá karta, samé zranenie ... v bežnom futbale mአza kartu trest .....
EŠTE RAZ NIE ....
Tvoj argument, že mužstvá si s kartami nebudú môcť dovoliť vyššiu agresivitu sa neujme vzhľadom na to, že tímy tak či tak na agresivite šetriť nebudú, akurát v tom nasledujúcom kole nebudú môcť nasadiť vykartovaých hráčov.
Samozrejme, nie každý si môže dovoliť napáliť agresivitu na 100%, najmä nie pri rozhodcoch, ktorý majú aspoň 50% prísnosť, to záleží od agresivity hráčov tímu. A ak to už niekto preženie s agresivitou, dostane aj tri červené karty a jeho výkon sa zníži aj o 10 bodov a prehrá.
kamil581 wrote:
Veď presne to riešime - či zrušiť tresty v tejto lige, aby nebolo toľko kontumácii. Kontumácie tak budú dostávať len úplní zábudlivci alebo ignoranti, ktorí nebudú posielať alebo prijímať pozvánky. Funguje to tak v 3.B lige, v 4. lige aj v 1. lige, v ktorej vďaka tomu už niekoľko ročníkov v rade nebola jediná kontumácia.aristos wrote:Dobre a ked na buduce kolo nemoze nasadit vykartovanych hracov ( co je teraz ) su kontumacie,tak naco to rusit.Ked si nevsimne trest ,ma aj teraz kontumaciu,Rovnako aj vylucia hraca za cervenu cez zapas ( vykon sa znizi a prehra). Tak co tu vlastne riesite? Stale sme na tom istom.Kontumacie boli aj budu.Jedine ak by sa zrusilili celkovo tresty a v tom pripade nevidim ani zmysel cervenej karty v zapase....