Jasan že vážně a přitom se míchal salát ..MilanSLOVAKIA wrote:čože? s tou rodinou to myslíš vážne?Ataner wrote:Tak mohlo to dopadnout hůře s losem..no nepředbíhejme ..
Díky Mildo za super losovačku koukala celá famílie a jako vždy pobavila ..

Moderator: Czech Moderators
Jasan že vážně a přitom se míchal salát ..MilanSLOVAKIA wrote:čože? s tou rodinou to myslíš vážne?Ataner wrote:Tak mohlo to dopadnout hůře s losem..no nepředbíhejme ..
som dajatý a škoda, že som to nerobil večer .... by som vám aj ohňostroj pustilAtaner wrote:Jasan že vážně a přitom se míchal salát ..MilanSLOVAKIA wrote:čože? s tou rodinou to myslíš vážne?Ataner wrote:Tak mohlo to dopadnout hůře s losem..no nepředbíhejme ..
DajoHippopotamus wrote:A kto dostal Hippa? SOm aktuálne na moooc rýchlom internete, takže video mi nejde
A nemohol by si mi napísať celú moju skupinu?palo wrote:DajoHippopotamus wrote:A kto dostal Hippa? SOm aktuálne na moooc rýchlom internete, takže video mi nejde![]()
![]()
Já si ten los nepamatuju,jen svoji skupinu a pak nějaké drobnosti,jako žeTy/Dajo nebo George/PaToM.Milan to tu brzo celé dá i s rozpisem zápasů.Hippopotamus wrote: A nemohol by si mi napísať celú moju skupinu?![]()
Alebo to tu už niekde napísané je? A s kým kedy mám hrať?
Nejako si veríš, že to sem rýchlo všetko dámpalo wrote:Já si ten los nepamatuju,jen svoji skupinu a pak nějaké drobnosti,jako žeTy/Dajo nebo George/PaToM.Milan to tu brzo celé dá i s rozpisem zápasů.Hippopotamus wrote: A nemohol by si mi napísať celú moju skupinu?![]()
Alebo to tu už niekde napísané je? A s kým kedy mám hrať?
Důvěra se ukázala jako oprávněná...MilanSLOVAKIA wrote:
Nejako si veríš, že to sem rýchlo všetko dám![]()
![]()
![]()
myslím že péesko by proti Olekšovicím taky protestoval,ale to jsou bezvýznamné detaily...PaToM wrote:
... a číta sa to "ef cé hostidž".
to čo si bol na jazere, či čo?mrakoplas44 wrote:To jsem ostuda že jsem to nestihnul, ale na omluvu musí říct že jsem se byl vykoupat když je parádní počasí.
Och, ďakujem pekne za pochvalu a aj ochotu pomôcťPaToM wrote:Tak ráno som nakoniec musel sledovanie žrebu (hoci aj offline) prerušiť pre vianočné povinnosti v kuchyni, ale práve som to dopozeral a som nadšený z toho, ako to Milan pojal! To, že to online úplne nevyšlo, to je otázkou spojenia, s tým sa ťažko dalo niečo robiť. Inak oceňujem krásnu vianočnú výzdobu, hneď som si to všimol, veľmi pekné.
So žrebom som viac-menej spokojný, teším sa na derby s Trnavou a i keď to na postup zrejme pri našom súčasnom tíme nebude (aj baráž o play-off by bola skôr zázrakom), ale tešíme sa už na prvý výkop. Určite aj ja osobne rád pomôžem s aspoň dvomi skupinami.
... a číta sa to "ef cé hostidž".