MilanSLOVAKIA wrote:Kamil az teraz si vsimam ake super statistiky si urobil. Chvalim![]()
![]()
díky Milan ... poteší to ... len už ma to začína trápiť lebo už mám klub, ktorý má 3 kontumačky ...
Moderator: Czech Moderators
MilanSLOVAKIA wrote:Kamil az teraz si vsimam ake super statistiky si urobil. Chvalim![]()
![]()
To myslis asi Madisons ze? U mna ziadne problemy nerobil. Napisal si mu upozornenie? Ak ano tak to nie je dobrekamil581 wrote:MilanSLOVAKIA wrote:Kamil az teraz si vsimam ake super statistiky si urobil. Chvalim![]()
![]()
díky Milan ... poteší to ... len už ma to začína trápiť lebo už mám klub, ktorý má 3 kontumačky ...
MilanSLOVAKIA wrote:To myslis asi Madisons ze? U mna ziadne problemy nerobil. Napisal si mu upozornenie? Ak ano tak to nie je dobrekamil581 wrote:MilanSLOVAKIA wrote:Kamil az teraz si vsimam ake super statistiky si urobil. Chvalim![]()
![]()
Tak je.GeorgeTT wrote:K tým kontumáciám, opravte ma, keď sa mýlim. Nedohodli sme sa, že keď niekto dostane kontumáciu za nasadenie hráča v treste, ten trest sa mu už neprenáša do ďalšieho zápasu?
Tak by to mal Kamil trošku pozrieť...PaToM wrote:Tak je.GeorgeTT wrote:K tým kontumáciám, opravte ma, keď sa mýlim. Nedohodli sme sa, že keď niekto dostane kontumáciu za nasadenie hráča v treste, ten trest sa mu už neprenáša do ďalšieho zápasu?
Okrem toho, ani kontumácie za tresty sa nepočítajú. To znamená, že tím môže byť vylúčený len za 4 neprijatia alebo neposlania pozvánok.
GeorgeTT wrote:Tak by to mal Kamil trošku pozrieť...PaToM wrote:Tak je.GeorgeTT wrote:K tým kontumáciám, opravte ma, keď sa mýlim. Nedohodli sme sa, že keď niekto dostane kontumáciu za nasadenie hráča v treste, ten trest sa mu už neprenáša do ďalšieho zápasu?
Okrem toho, ani kontumácie za tresty sa nepočítajú. To znamená, že tím môže byť vylúčený len za 4 neprijatia alebo neposlania pozvánok.
To ze kontumacie za nasadenia hraca sa nepocitaju to sme sa uz dohodli a a to ze sa trest po kontumacii neprenasa do dalsieho kola o tom neviem ze sme uz dohodli.kamil581 wrote:
Nehovorili sme , že dáme na konci sezóny hlasovať ???
MilanSLOVAKIA wrote:To ze kontumacie za nasadenia hraca sa nepocitaju to sme sa uz dohodli a a to ze sa trest po kontumacii neprenasa do dalsieho kola o tom neviem ze sme uz dohodli.kamil581 wrote:
Podla toho co ja viem tak staci si pozriet len kontumacie ktore boli kvoli trestu hraca a odpocitat ich ale pockajme radsej na PaToMa.kamil581 wrote:MilanSLOVAKIA wrote:To ze kontumacie za nasadenia hraca sa nepocitaju to sme sa uz dohodli a a to ze sa trest po kontumacii neprenasa do dalsieho kola o tom neviem ze sme uz dohodli.kamil581 wrote:
Milan,
takže treba prerobiť nejako tabuľku ???
PaToM wrote:1. Tresty sa nikomu neprenášajú.
2. Ak tím dostane kontumáciu za nastúpenie hráča v treste, tak sa mu nepočíta do tých 4 kontumácii na vylúčenie.
Hráč dostane napr. v 1. kole ČK. Ak v 2. kole nastúpi, dostane kontumáciu (klasické pravidlo o trestoch). Ak v 3. kole už nemá trest (predtým to tak bolo), to hovorí tá jednotka.kamil581 wrote:PaToM wrote:1. Tresty sa nikomu neprenášajú.
2. Ak tím dostane kontumáciu za nastúpenie hráča v treste, tak sa mu nepočíta do tých 4 kontumácii na vylúčenie.
Som z toho jeleň alebo nie ?
Veď jednotka odporuje dvojke. Veď keď sa tresty neprenášajú, tak ako môže existovať kontumácia za nastúpenie hráča v treste ???