Moderator: Czech Moderators
Tak to je možné jedine vo finále alebo v zápase o bronz, skôr sa nestretnete.mrakoplas44 wrote:Těď jsem si vzpoměl že mám hráče v trestu, tak hlavně to musím udržet.
Je tu šance jít do dalšího kola, ale jestli tam narazím na tým JPD manažera Atanera tak je se mnou amen.
No jaký si to uděláš takový to máš..PaToM wrote:Žiaľ, všetky kontumácie majú na svedomí slovenskí manažéri zhýčkaní zo slovenských súťaží, kde im o všetkom posielam správy do pošty: o tom, ktorých hráčov majú v treste, že ešte neposlali/neprijali pozvánku, proti komu hrajú v ďalšom kole pri pohárovom systéme atď.
Prosim tě to je jen první dojem..mrakoplas44 wrote:Těď jsem si vzpoměl že mám hráče v trestu, tak hlavně to musím udržet.
Je tu šance jít do dalšího kola, ale jestli tam narazím na tým JPD manažera Atanera tak je se mnou amen.
To se stává. Já jsem si taky nevšimnul že mi skončila technická a stálo mě to 500.alonzo1977 wrote:ja som si nevsimol ze odvety su uz v pondelok ale musis bit stastny inak bi som ta rozbil na sracky