2. liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

Holstein
Coach

Re: 2. liga (SL)

Post by Holstein »

budme radi,že to niekto robí asleduje za nás veci,ktoré by sme mohli aj sami občas,tiež som za to aby sa to dohrávalo,ked sa dá a v tomto prípade je to viac ako oprávnené
GeorgeTT
Member of the Soccer Project Association

Post by GeorgeTT »

Opakovaný zápas:

Slovnaft FC 3 - 3 FK TRNAVA
výkony 123:127
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=7152260
GeorgeTT
kuki
Assistant Manager

Post by kuki »

ja si tiež pozriem predchádzajúci zápas či mal môj hráč červenú, nespolieham sa na kamila, nemôže všetko stíhať...nevidím v tom žiadny problém :wink:
FC Košice KVP
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Zápas Matts stars - FK TRNAVA sa kvôli mojej plnej termínovke odohrá 15.7.2012 o 18:00.
GeorgeTT
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Nechápem, čo stále máte s tými ČK. Nie každý má čas sledovať predošlé zápasy, či mal, alebo nemal kartu, či má, alebo nemá trest. Kamil povolil odohrať zápas znovu, súper súhlasil s opakovaním zápasu, a tým je to vyriešené. Všetci máme nejaké povinnosti, sú prázdniny, máme deti, ktoré sú prednejšie, ako sledovať zápasy SP. Ja sa to snažím riešiť v práci, doma moc času nemám, ale aj v práci treba robiť, a nie sedieť pri PC a kontrolovať červené karty. Keby sa mi to stávalo pravidelne, nepoviem nič, vždy sa snažím mať všetko na poriadku. Od budúceho ročníka sa môžu tresty za ČK zrušiť a bude po probléme. HAWK.
GeorgeTT
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image
kuki
Assistant Manager

Post by kuki »

no tak to vyzerá, že sa pomaly lúčim s 2.ligou :( mame určitú krízu v tíme....bude mi smutno keďže som tu už od 7 ročníka :cry: :cry: ale ja dúfam že tú krízu prekonáme a ďalší ročník som naspäť 8)
FC Košice KVP
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

kuki wrote:no tak to vyzerá, že sa pomaly lúčim s 2.ligou :( mame určitú krízu v tíme....bude mi smutno keďže som tu už od 7 ročníka :cry: :cry: ale ja dúfam že tú krízu prekonáme a ďalší ročník som naspäť 8)

kukadlo, zabojuj ... nevzdávaj to
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

kamil581 wrote:
kuki wrote:no tak to vyzerá, že sa pomaly lúčim s 2.ligou :( mame určitú krízu v tíme....bude mi smutno keďže som tu už od 7 ročníka :cry: :cry: ale ja dúfam že tú krízu prekonáme a ďalší ročník som naspäť 8)

kukadlo, zabojuj ... nevzdávaj to
Tak kamil ma pravdu bojuj este. Ja som na tom podobne v corgon lige a este to nevzdavam. Pravda je vsak taka ze v II. lige sa oproti 7. rocniku zvysika konkurencia niekolkonasobne takze to budes mat dost tazke :roll:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image

Opäť sme sa nevyhli kontumáciam.
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

lebo som nemal cas sledovat tie tresty aj ja som nebol vobec na fore pred zapasom ale az po odohrati a budem ziadat ako kazdy ini tuna o opakovanie zapasu ze nevedeli ze maju hraci tresty .
http://uloz.to/m/alonzo1977/Video/
filmy novinky na stiahnutie zdarma
pivarnik2
fc tatran presov
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

alonzo1977 wrote:lebo som nemal cas sledovat tie tresty aj ja som nebol vobec na fore pred zapasom ale az po odohrati a budem ziadat ako kazdy ini tuna o opakovanie zapasu ze nevedeli ze maju hraci tresty .

ty sa stále iba vyhováraš. Už sme to tu rozoberali x krát, že zápas čo sa opakoval sa opakoval kvôli tomu, že ja som si zle vysvetlil pravidlo o trestoch. To že ty postavíš hráča v treste je tvoj problém ...

Viacej managerov ti potvrdilo, že môžeš byť rád, že to tu niekto robí a venuje tomu čas.

Od buduúcej sezóny si to môžeš vyskúšať ( robiť komisára ), alebo sa do ligy neprihlasuj ....
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

neviem ocom tu pises ostatny sa vyhovaraju ze maju deti a nemaju casu sledovat sp forum ja som to schvalne napisal lebo viem ze ty nemas rovnaky meter na vsetkych co to hrame .teraz to je uz jedno aj tak nemam sancu postupit len ti oznamujem ze ja to hrat bude stale ty otom nerozhodujes kto ma hrat sl ligu a kto nie .
http://uloz.to/m/alonzo1977/Video/
filmy novinky na stiahnutie zdarma
pivarnik2
fc tatran presov
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

alonzo1977 wrote:neviem ocom tu pises ostatny sa vyhovaraju ze maju deti a nemaju casu sledovat sp forum ja som to schvalne napisal lebo viem ze ty nemas rovnaky meter na vsetkych co to hrame .teraz to je uz jedno aj tak nemam sancu postupit len ti oznamujem ze ja to hrat bude stale ty otom nerozhodujes kto ma hrat sl ligu a kto nie .

to čo robím musím robiť pre všetkých rovnako, inak by táto hra stratila význam ...
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”