Fúha, som ani len netušil, že manažérom KVP-čka je ženakuki wrote: víťazovi veľa šťastia v druhej lige, teší ma že som s tebou uhrala remízkusom na svojich hráčov hrdá

Moderator: Czech Moderators
Fúha, som ani len netušil, že manažérom KVP-čka je ženakuki wrote: víťazovi veľa šťastia v druhej lige, teší ma že som s tebou uhrala remízkusom na svojich hráčov hrdá
Kuki vidím teda, že od ďalšej sezóny ťa začnem označovať ružovou nech je jasné, že na čom smeNJ fan wrote:Fúha, som ani len netušil, že manažérom KVP-čka je ženakuki wrote: víťazovi veľa šťastia v druhej lige, teší ma že som s tebou uhrala remízkusom na svojich hráčov hrdá
Tá remízka si myslím bola zaslúžená i keď lepšie výkony boli na mojej strane. Ďakujem za želanie, podobne prajem veľa úspechov v 3. A lige, aby si sa čoskoro dostala vyššie.
to by bolo pekné od tebaMilanSLOVAKIA wrote: Kuki vidím teda, že od ďalšej sezóny ťa začnem označovať ružovou nech je jasné, že na čom sme![]()
Bohužiaľ ZEBRY sa dnes vyjadrili, že tento ročník sa nezapojadoctor46 wrote:Zebram sa nechce hrat?
Ach jaj...MilanSLOVAKIA wrote:Bohužiaľ ZEBRY sa dnes vyjadrili, že tento ročník sa nezapojadoctor46 wrote:Zebram sa nechce hrat?