Drobné chyby v skóre mi dúfam odpustíte ...Teraz by to všetko malo byť OK.
Dúfam, že som nikomu neukrivdil ....

Moderator: Czech Moderators
Zápas naplánovaný, odohrá sa ešte pred ďalším kolom. Ak teda nemá nikto nič proti tomu.GeorgeTT wrote:Prosím o povolenie odohrať zápas Real Martin - FK TRNAVA v náhradnom termíne, nakoľko som nestihol prijať pozvánku z dôvodu zaneprázdnenosti (dovolenka). Ak s tým samozrejme súper súhlasí. (na kontumáciu má nárok)
PaToM wrote:Podľa mňa, ak by sa tím fc tatran presov dohodol s tímom Holstein cows na opakovaní zápasu, tak by si zápas mohli zopakovať s tým, že nenasadia hráčov v treste. Hm?
Mimochodom, prečo mal v ešte minulom kole tím Matts stars 4 výhry a 3 remízy a teraz po prehre má 5 výher a 2 remízy?
Nesedí mi skóre tímov Matts stars a Madisons. V ich vzájomnom zápase sa zrodila výhra Matts stars 4:0, zápas bol skontumovaný, ale výsledok mal zostať 4:0 (podľa pravidla 3.4.1 Pravidiel Slovenských súťaží v časti pravidiel Slovenskej Ligyhttp://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5#p1430885).
Nemám s tým problém ... ( s odohratím toho zápasu, ak sa dohodnú ... veď podľa mńa o nič takého vážneho nejde )PaToM wrote:Podľa mňa, ak by sa tím fc tatran presov dohodol s tímom Holstein cows na opakovaní zápasu, tak by si zápas mohli zopakovať s tým, že nenasadia hráčov v treste. Hm?
Mimochodom, prečo mal v ešte minulom kole tím Matts stars 4 výhry a 3 remízy a teraz po prehre má 5 výher a 2 remízy?
Nesedí mi skóre tímov Matts stars a Madisons. V ich vzájomnom zápase sa zrodila výhra Matts stars 4:0, zápas bol skontumovaný, ale výsledok mal zostať 4:0 (podľa pravidla 3.4.1 Pravidiel Slovenských súťaží v časti pravidiel Slovenskej Ligyhttp://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5#p1430885).
kamil581 wrote:Nemám s tým problém ... ( s odohratím toho zápasu, ak sa dohodnú ... veď podľa mńa o nič takého vážneho nejde )PaToM wrote:Podľa mňa, ak by sa tím fc tatran presov dohodol s tímom Holstein cows na opakovaní zápasu, tak by si zápas mohli zopakovať s tým, že nenasadia hráčov v treste. Hm?
na to pravidlo po kontumačnom výsledku som úplne zabudol ...
takže : matts stars 19 - 4 - 3 - 12 27 : 44 15 bodov
madisons 19 - 0 - 1 - 18 19 : 44 1 bod
a real martin by sa malo skóre polepšiť o 3 góly, lebo pri vzájomnej kontumačnej prehre v 14 kole som obom tímom ( madisons aj real martin ) zarátal prehru 0 - 3. takžé nové skóre realu martin : 39 - 26
OK ???
Takže priatelia,alonzo1977 wrote:kamil581 wrote:Nemám s tým problém ... ( s odohratím toho zápasu, ak sa dohodnú ... veď podľa mńa o nič takého vážneho nejde )PaToM wrote:Podľa mňa, ak by sa tím fc tatran presov dohodol s tímom Holstein cows na opakovaní zápasu, tak by si zápas mohli zopakovať s tým, že nenasadia hráčov v treste. Hm?
na to pravidlo po kontumačnom výsledku som úplne zabudol ...
takže : matts stars 19 - 4 - 3 - 12 27 : 44 15 bodov
madisons 19 - 0 - 1 - 18 19 : 44 1 bod
a real martin by sa malo skóre polepšiť o 3 góly, lebo pri vzájomnej kontumačnej prehre v 14 kole som obom tímom ( madisons aj real martin ) zarátal prehru 0 - 3. takžé nové skóre realu martin : 39 - 26
OK ???
dakujem poslal som spravu managerovi Holstein cows takze uvidime aj ked mam malu sancu postupit ale ajtak dakujem.
super suhlasil odohrat zapas pozvanka poslana na nedelu o 18 hod .
alonzo1977 wrote:sak tu je to este horsie ako v nasom sfz najprv povolis zapas a potom neviem co spekulujes ale neviem co nieco tuma nesedi ked si povolil opakovat zapasy tak dvakrat alebo 3krat trnave ako to je mozne ?cakam na odpoved
Ja som zasa naschvál vypadol do nižšejHolstein wrote:dnes som trochu nečakane postúpil do vyššej ligy