Play-off - 12. ročník: štvrťfinále

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: Play-off - 10. ročník: semifinále

Post by MilanSLOVAKIA »

Finále ČSL - 11. ročník

Odveta

7.11.2014 (piatok) - 18:00

4.11. 22:00 Stratovarius 0 - 0 FK Laugaricio (0 : 0)
1. zápas - 3 : 3 ----- Spolu súčet 3 : 3 .................. Vďaka vyššiemu počtu gólov na ihrisku súpera vyhráva 11. ročník ČSL STRATOVARIUS - GRATULUJEM :!:
výkony - 141 : 140 .................................... 8648 divákov
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=60

O 3. miesto v ČSL - 11. ročník - odveta

7.11.2014 (piatok) - 18:00

15.11. 10:00 Dynamo Oleksovice 2 - 2 Poprad (1 : 2)
1. zápas - 2 : 3 ----- Spolu súčet 4 : 5 .................. Boj o 3. miesto v 11. ročníku ČSL vyhráva POPRAD
výkony - 135 : 135 ..................................... 8340 divákov
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=61

Strelci

1. Michael 'NS 0,9' Molenaar ( Dynamo Oleksovice ) 9 gólov, - GRATULUJEM
2. Sigourney Redan ( FK TRNAVA ), Walker 'ns' Lopes de Almeida ( 1FC Mrakoplaš ) 8 gólov,
4. Mindaugas Sirvidas ( New Jersey Devils 182 ) 7 gólov,
5. Pavel Zeher ( Poprad ) 6 gólov,
6. Alain Damien ( okocha ), András Zubeldía ( JPD ), Nilton Edgard Echagé ( Husičova 11 ), Alain Wisdow ( JPD ), Alan Baker ( Poprad ), Augusto 'VLS' Molina, Florian 'VH/KH' Maczkowiak ( FK Laugaricio ), Mario Alberto 'K 1,5' Carrozzieri ( Dynamo Oleksovice ) 5 gólov,
14. Wesley Vermeulen (okocha ), Nikolaj Zabavnik ( New Jersey Devils 182 ), Blagoj Ivanikov, Julio Strecok ( AS Slana Miskovec ), Joaquin 'ns' Lopez Hernandez ( 1FC Mrakoplaš ), Mohamed Mohamuud 'VH 0,2' Digil ( Dynamo Oleksovice ), Christian Brenne ( FK TRNAVA ) 4 góly,
21. Milan Dort ( 1.FC Rosice ), Tom Roland ( FC Rovinka ), Johannes Johansson ( Deportivo Lapachaa ), Sandy 'ns' Vermeulen ( 1FC Mrakoplaš ), Emiliano 'KH' Gyan, Slawomir 'VLS' Pekala,
( FK Laugaricio ), Martijn de Boer ( Husičova 11 ), Marián Skácel, Manuel Hille ( FC DAC ), Klaus Willi ( okocha ), Helmut Beiris ( Stratovarius ), Carlos Alberto Skavinski ( Poprad ) 3 góly,
32. Issah Asamoah, Anders Kargard, Aleksandar Dujmovic ( 1.FC Rosice ), Philipp Fischer, Alex Oliveira, Masashi Witte ( okocha ), Edwin Ernesto Laurindo Junio, Borut Kopajtic, Alberto Muntari ( MŠK Žilina 1908 ), Marius Sanajevas ( Gentlmani ), Erland Piñones-Arce, Peter Thomassen ( Deportivo Lapachaa ), José Nelson Ramírez Magaña ( Poprad ), Charalambos 'N' Silva Kleiton ( Baníček ), Leandro Irace, Marius Campeanu ( FC DAC ), Julio García, Brian Kreis, Patrick Magen, Hlias Stamos (Stratovarius ), Salvador Rojas Trujillo, Gustavo Ariel Franco ( New Jersey Devils 182 ), Ionut 'Karamelka' Caramarin ( Club of Lichtenstein ), Leonardo Storari ( JPD ), Antonín Doležal, Sergio 'OBOR' Porta ( FK TRNAVA ), Carlos Sebastien Risso ( AS Slaná Miskovec ), Martín César Jiménez Gago ( Poprad ) 2 góly,
59. Lukáš Čížek, Pedro Julio Aceval (1.FC Rosice ), George Cristea, Patrick Skadra, Joselito Heaps ( FC Rovinka ), Julien Janot, Baptiste Keller, Silvije Brnas, Bogdan Urdea, Daniel Sánchez ( okocha ), Tomaz Rekelj, Wouter Christ, Erih Sajko, Shahram Tabatabaei , Logan Dempsey ( MŠK Žilina 1908 ), Denis 'K' Gavrilovic, Terence 'VH.' Vickers, Roberto 'VH.' M, ( Baníček ), Henrique Monteiro de Souza Pinheiro, Garai Mudenge, Petr Střeštík ( Poprad ), Robertas Mockus, Hernán Bujén, Daniel Rachwal ( FC DAC ), Sese Bonseu, Thomas Vandeput, Hakan Tanaltay, Ifeanyi Goumas, Victor Hugo Serpa ( Stratovarius ), Péter Kardos, Mario Díaz Martínez ( BALKI ), Cerezo Suart ( New Jersey Devils 182 ), David 'př' Chérif Touré ( 1FC Mrakoplaš ), JulioHernan 'N' Mesbah, Edin 'HPK' Cesar, Mily Potemkin ( FK Laugaricio ), Jose 'N' Arena, Arman 'K 0,2' Khyazev, Mossi 'P 0,7' Ntisezerana ( Dynamo Oleksovice ), Ignas Pilibaitis, Martin Hunt, Dries De Wilde, Ionut Caramarin ( FC Hostage ), Patrik Besta, Diego Fernando Ospina, Stefan Helgi Vilhjalmsson, Arnaldo Paul Ayala, Dimo Bugera, András Zubeldía ( JPD ), Sreten Jevrić, Kaloyan Manolev, Rolland Carlos Sanhueza Valencia, Vidas 'OČKO' Blažys ( FK TRNAVA ), Gaetano Verbrugghe, Steve Duchatelet, Artyom Shelestenko ( AS Slana Miskovec ), Alain Afayoundji, Eric Djossiya, Kane Dreesen, Pedro Couto ( ipe ), Gerardo Ariel De Oliveira, Leandro Lucchetti ( Husičova 11 ) 1 gól. Spolu 122 strelcov.
Last edited by MilanSLOVAKIA on Wed Nov 19, 2014 11:49 pm, edited 2 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Zhodnotenie 11. ročníka ČSL

Opäť vás všetkých zdravím s mojimi prihriatymi slovami, :P

11. ročník ČSL (môj prvý organizovaný) sa nám práve oficiálne skončil! V prvom rade vám všetkých chcem poďakovať za účasť. :) Víťazom tohto turnaja sa stal tím STRATOVARIUS, ktorému ešte raz úprimne gratulujem k tomuto verím, že cennému titulu do zbierky. Druhé miesto obsadil finálový súper pala a to FK LAUGARICIO - opäť osobne gratulujem. Víťazom malého finále si tím POPRAD vybojoval zase 3. stupienok - opäť úprimne gratulujem. Ako porazený a teda tesne bez medaile skončil klub Dynamo Oleksovice (mimochodim minuloročný striebroný medaila. Stratovarius sa premiérovo dostal medzi najlepšie 3 mužstvá a hneď si prišiel po najcennejšiu trofej. Pre strieborného medailistu to zas bol premiérový ročník a o to je táto pozície určite cennejšia. Je to neskutočné, ale aj Poprad sa medzi trojkou najlepších objavil po prvý raz.

Medzi bojmi o umiestnenia prebiehal dalo by sa povedať mierne, ale naozaj len mierne vedľajší boj o kráľa strelcov. V skutočne náročnom finiši sa ním stal MICHAEL 'NS 0,9' MOLENAAR z tímu Dynamo Oleksovice, ktorý si zabezpečil toto prvenstvo dvomi góly v zápase o tretie miesto. Celkovo z deviatimi presnými zásahmi túto trofej vyhral len o vlások - opäť raz gratulujem. Za ním sa totiž na druhom mieste umiestnili Sigourney Redan ( FK TRNAVA ) a Walker 'ns' Lopes de Almeida ( 1FC Mrakoplaš ), ktorý pridali o jeden presný zásah menej.

Sumá sumárum. Myslím si, že sa nám tento ročník podaril, minimálne ja som s ním určite spokojný :) Nemuseli sme sa veľmi doťahovať s pozvánkami a ani závažné problémy sme taktiež neriešili. Možno som jedine trocha meškal (napríklad s týmto vyhodnotením :mrgreen: ), ale nebolo to nič extrémne. Veľmi ma potešilo napríklad aj to, že som čítal, že práve do tohto turnaja dávate viacerí maximum. Čo viac by ma mohlo potešiť (možno medailové umiestnenie pre mňa :lol: ) Verím, že aj vy ste boli spokojní a čo bude ďalej? ......... to sa dozviete čoskoro :wink:

S pozdravom MilanSLOVAKIA :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

P.S. PaToM poprosím ťa o obnovenie alebo vlastne doplnenie Siene slávy :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

No a je čas vyjadriť sa :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Je čas sa zase ozvať. Teda všetkých vás zdravým :)

Môj prvý organizovaný ročník je teda za nami a keďže bol podľa mňa v celku úspešný, tak som sa rozhodol teraz zorganizovať ĎALŠÍ XII. ročník, ktorý bude mať vianočný nádych. V podstate plánujem ten istý systém ako v poslednom ročníku. Termín na posielanie pozvánok vám dávam do 21.12.2014 a žrebovanie by sa mohlo uskutočniť 22.12.2014 (v prípade nepredvídaných okolností vám dám včas vedieť o zmene termíne žrebovania) a samozrejme, že 1. kolo by sa mohlo odohrať počas vianočných sviatkoch. Tentokrát plánujem naozaj úplne live žreb, čo je vlastne vylepšenie žrebov predošlých. Teraz by som vám chcel niečo povedať aj k podmienkam začatia turnaja. Verím, že nás tu bude aspoň tých 16, inak budem silno uvažovať so začatím turnaja a úplna novinka a vlastne aj motivácia pre vás je tá, že ak sa sem prihlási približne 32 tímov, tak sa bude hrať o premiérový REÁLNY POHÁR V ČSL (snáď tu ešte bude pokračovať boom z obnovenia tohto turnaja). Samozrejme pri viacerých tímoch bude turnaj zaujímavejší a tak si myslím, že je to dobrý obchod ;) Na začiatok si verím, že som vám dal všetky potrebné informácie. Môžete sa začať prihlasovať :)

P.S. Ak má niekto výhrady k pravidlám, ktoré boli počas minulej sezóny a ak ich chcete zmeniť, tak sa v kľude ozvite a my sa už na niečom dohodneme ;)

Koniec hlásenia :P
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
ps2512

Post by ps2512 »

Jéééééééééééé teď jsem zjistil toho krále střelců :oops:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

ps2512 wrote:Jéééééééééééé teď jsem zjistil toho krále střelců :oops:
Mám pocit, že sa málo venuješ ČSL a nepáči sa mi to :twisted: :evil:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Ataner

Post by Ataner »

Každopádně ač náš celek nemůže přemýšlet na papírové umístění je jasné že vánoční kolo nesmíme vynechat..
K 10.ročníku jen dodatečná gratulace Palovi a díky za skvělou organizaci (..jen skočím pro jistotu na kontrolu krále střelců .. divný .. :mrgreen: ..)
JPD - B.3
ps2512

Post by ps2512 »

Ataner wrote:Každopádně ač náš celek nemůže přemýšlet na papírové umístění je jasné že vánoční kolo nesmíme vynechat..
K 10.ročníku jen dodatečná gratulace Palovi a díky za skvělou organizaci (..jen skočím pro jistotu na kontrolu krále střelců .. divný .. :mrgreen: ..)
že to nevyhrávám pořád že? :P :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MilanSLOVAKIA

Re: Play-off - 11. ročník: finále

Post by MilanSLOVAKIA »

Priamy postup do štvrťfinále si vybojovali :

Wellweak
Dynamo Oleksovice
Noldor
1FC Mrakoplaš
No Boost
Stratovarius

Súboj tímov o baráž zase dopadol nasledovne:

Image

Ako ste si mohli všimnúť, tak súboj o baráž bol opäť poriadne dramatický!

Tuto máme barážové dvojice :

JPD : MŠK Žilina 1908
FK Laugaricio : BALKI

Duely baráže budú samozrejme pokračovať podľa termínovky : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=144011

V prvom rade gratulujem tímom, ktorým sa podaril priamy postup do štvrťfinále a zároveň ďakujem mužstvám, ktorým sa cez skupinovú fázu nepodarilo postúpiť ďalej, za účasť.

Upozornenie : V baráži a následnej aj v play-off tresty za červené karty neplatia!!!
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Baráž ČSL - 12. ročník

1. zápasy

31.1.2015 (sobota) - 18:00

22:00 JPD - MŠK Žilina 1908
FK Laugaricio - BALKI

Odvety

4.2.2015 (streda) - 18:00

MŠK Žilina 1908 - JPD
3.2. 18.00 BALKI - FK Laugaricio

* Prijatá pozvánka
* Neprijatá pozvánka (poslaná)
* Neposlaná pozvánka
Last edited by MilanSLOVAKIA on Thu Jan 29, 2015 5:25 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Traja so 4 bodmi a skóre -1 :shock: Pekná smola pre Georga, no, ale niekto proste musel ostať po čiarou...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Re: Play-off - 9.ročník: Zloženie semifinále podľa predpokla

Post by Hippopotamus »

Čítam si tak príspevky z 9. ročníka, kedy som si neúspešne kopol finále proti Resimu. (o 3 mieste PSko porazil Azora)
A celkom ma pobavil Patomov záverečný komentár:
PaToM wrote: Gratulujem Resimu k zlatému hetriku v ČSL, to sa tu zatiaľ nikomu nepodarilo. :wink:
Gratulujem aj neúspešnému finalistovi k zisku cenného bronzu, taktiež ps-kovi. Azorovi to tesne nevyšlo, snáď nabudúce.
Fuj, až ma teraz striaslo, keď som si uvedomil, že mi gratuloval k trápnej cene, ktorú vyhral PSko :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Hippopotamus wrote:Traja so 4 bodmi a skóre -1 :shock: Pekná smola pre Georga, no, ale niekto proste musel ostať po čiarou...
Tiež som nechápal. Normálne som napätý robil celú tabuľku :P
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Re: Play-off - 9.ročník: Zloženie semifinále podľa predpokla

Post by PaToM »

Veru, George mal trochu smoly, ale dá sa tiež povedať, že doplatili na svoju slabšiu ofenzívu, keď v 4 zo 6 zápasov strelil len 3 góly... Gratulácia postupujúcim do baráže a veľa šťastia v zápasoch!

Hippopotamus wrote:Čítam si tak príspevky z 9. ročníka, kedy som si neúspešne kopol finále proti Resimu. (o 3 mieste PSko porazil Azora)
A celkom ma pobavil Patomov záverečný komentár:
PaToM wrote: Gratulujem Resimu k zlatému hetriku v ČSL, to sa tu zatiaľ nikomu nepodarilo. :wink:
Gratulujem aj neúspešnému finalistovi k zisku cenného bronzu, taktiež ps-kovi. Azorovi to tesne nevyšlo, snáď nabudúce.
Fuj, až ma teraz striaslo, keď som si uvedomil, že mi gratuloval k trápnej cene, ktorú vyhral PSko :mrgreen:
:mrgreen:
To vieš, nemali sme striebro, tak sme museli 2. aj 3. tímu udeliť bronzové medaily. Ale zato víťaz mal zase medailu čisto zo zlata. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”