No taky se těšíme..doromulus wrote:ahoj muzu se zeptat kdy bude los 4 rocniku?

Jako že loni to byla pecka..

Moderator: Czech Moderators
No taky se těšíme..doromulus wrote:ahoj muzu se zeptat kdy bude los 4 rocniku?
Sakra zrovna dneska když mám noční..puzzle wrote:Los proběhne dnes, PaToM ještě upřesní čas...
No vidíš to, mě by se hodilo abych měl nočníAtaner wrote:Sakra zrovna dneska když mám noční..puzzle wrote:Los proběhne dnes, PaToM ještě upřesní čas...
Áno, dnes prebehne los skupinovej fázy a začiatok online-žrebu je o 20:00 hodine.puzzle wrote:Los proběhne dnes, PaToM ještě upřesní čas...
Nejde dřív?PaToM wrote:Áno, dnes prebehne los skupinovej fázy a začiatok online-žrebu je o 20:00 hodine.puzzle wrote:Los proběhne dnes, PaToM ještě upřesní čas...
Dúfam v hojnú účasť a zúčastneným tímom želám veľa šťastia pri žrebe.
Tak čo s vami ľudia. Pre jedného je to skoro, pre iného neskoro... Kedy to chcete o 7:50 ráno alebo čo?ps2512 wrote:Nejde dřív?PaToM wrote:Áno, dnes prebehne los skupinovej fázy a začiatok online-žrebu je o 20:00 hodine.puzzle wrote:Los proběhne dnes, PaToM ještě upřesní čas...
Dúfam v hojnú účasť a zúčastneným tímom želám veľa šťastia pri žrebe.
Ve 21:00 končím v práci![]()
A kde půjde videopřenos?
Niekto nám to tuším hackol, na tej stránke nie je zrovna to, čo by tam malo byť...ps2512 wrote:Na těch stránkách mi to píše, že přenos bude od 18:30
A kde to teda je???? Nemůžu to nikde najítPaToM wrote:Niekto nám to tuším hackol, na tej stránke nie je zrovna to, čo by tam malo byť...ps2512 wrote:Na těch stránkách mi to píše, že přenos bude od 18:30