Aj keď som si všimol že sa začína liga o 12 dni a v dvoch skupinach by sa vas zisiel este jeden tym, tak ak by sa to nahodou dalo urobit tak by som sa prihlásil.
MilanSLOVAKIA
FC DAC
F.9
Moderator: Czech Moderators
Vidíš, mohol som oboznámiť všetkých zo SL, že bude ČSL. Nenapadlo ma to.MilanSLOVAKIA wrote:Do kelu škoda že som si nevšimol skor že sa robi tato liga. No tak nabuduce
Aj keď som si všimol že sa začína liga o 12 dni a v dvoch skupinach by sa vas zisiel este jeden tym, tak ak by sa to nahodou dalo urobit tak by som sa prihlásil.
MilanSLOVAKIA
FC DAC
F.9
já si myslím, že by se mohl přijmout, pokud jsou volná místa a ještě se neodehrál ani jeden zápas....ale to berte jako názor jednoho nevýznamného obyčejného manažeraPaToM wrote:Vidíš, mohol som oboznámiť všetkých zo SL, že bude ČSL. Nenapadlo ma to.MilanSLOVAKIA wrote:Do kelu škoda že som si nevšimol skor že sa robi tato liga. No tak nabuduce
MilanSLOVAKIA
FC DAC
F.9Tak nabudúce, no.
A s tým tvojím dodatočným prihlásením... no neviem, mne by to nevadilo, ale puzzlovi a možno aj ďalším by sa to asi nepáčilo.Takže skôr nie.
Jak vidím PaToM souhlasí, takže je to na mě,.. já myslím, že neni důvod nesouhlasit, je škoda těch volných míst,MilanSLOVAKIA wrote:No ak nebudú ostatný z vedenia suhlasit no tak sa s tym niak zmierimDakujem zatial ze ste sa za mna prihovorili
![]()
![]()
Svěřuji ti ho do CNetris1 wrote:Přimlouvám se o zařazení do skupiny D
ok ja viem co bi som mohol robit strelcov poradie turnaja a co dostane vitaz je nejaka odmena pre nehodann11 wrote:OK DIKYPaToM wrote:Myslím, že pre nedostatok prihlásených nie je toľko roboty, ale možno by sme ti mohli zveriť neskôr zápasy vyraďovacej časti.dann11 wrote:mohol bi som teda pomahat dann11 KOPEC
Dobre, ak sa Ti chce, tak strelcov kľudne môžeš spracovávať. Je to taká čierna robota, ale kľudne. Žiadne odmeny ale pre mužstvo kráľa strelcov vymyslené nemáme, aspoň zatiaľ nie.dann11 wrote:ok ja viem co bi som mohol robit strelcov poradie turnaja a co dostane vitaz je nejaka odmena pre neho
a pre vitazaPaToM wrote:Dobre, ak sa Ti chce, tak strelcov kľudne môžeš spracovávať. Je to taká čierna robota, ale kľudne. Žiadne odmeny ale pre mužstvo kráľa strelcov vymyslené nemáme, aspoň zatiaľ nie.dann11 wrote:ok ja viem co bi som mohol robit strelcov poradie turnaja a co dostane vitaz je nejaka odmena pre neho
Pro vítěze je připravena cena "Hřejivý pocit u srdce z výhry"dann11 wrote:a pre vitazaPaToM wrote:Dobre, ak sa Ti chce, tak strelcov kľudne môžeš spracovávať. Je to taká čierna robota, ale kľudne. Žiadne odmeny ale pre mužstvo kráľa strelcov vymyslené nemáme, aspoň zatiaľ nie.dann11 wrote:ok ja viem co bi som mohol robit strelcov poradie turnaja a co dostane vitaz je nejaka odmena pre neho
A ešte prípadne príspevok na fóre oznamujúci víťaza ako napr.: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 4#p1344894puzzle wrote:Pro vítěze je připravena cena "Hřejivý pocit u srdce z výhry"dann11 wrote:a pre vitaza