Já ti dám rozsekalmrakoplas44 wrote:Co to povídášclassic wrote:Tak to ti věřím, že by si chtěl být se mnou ve skupině. Aneb jak přijít zdarma k 6-ti bodům, viď ????Vždyť jsi dnes málem rozsekal Dynamo Oleksovice.

Moderator: Czech Moderators
Já ti dám rozsekalmrakoplas44 wrote:Co to povídášclassic wrote:Tak to ti věřím, že by si chtěl být se mnou ve skupině. Aneb jak přijít zdarma k 6-ti bodům, viď ????Vždyť jsi dnes málem rozsekal Dynamo Oleksovice.
A sakra.ps2512 wrote:Já ti dám rozsekalmrakoplas44 wrote:Co to povídášclassic wrote:Tak to ti věřím, že by si chtěl být se mnou ve skupině. Aneb jak přijít zdarma k 6-ti bodům, viď ????Vždyť jsi dnes málem rozsekal Dynamo Oleksovice.
mrakoplas44 wrote:Co to povídášclassic wrote:Tak to ti věřím, že by si chtěl být se mnou ve skupině. Aneb jak přijít zdarma k 6-ti bodům, viď ????Vždyť jsi dnes málem rozsekal Dynamo Oleksovice v poháru O prokoplej buben .
Nech si místečko na příští ročník. Určitě se tam sejdete.classic wrote:mrakoplas44 wrote:Co to povídášclassic wrote:Tak to ti věřím, že by si chtěl být se mnou ve skupině. Aneb jak přijít zdarma k 6-ti bodům, viď ????Vždyť jsi dnes málem rozsekal Dynamo Oleksovice v poháru O prokoplej buben .
Nojóóóó, tak to mě mrzí, že jsem nezabral. Mohl jsem mít skalp z Oleksovic. Ale moc nechybělo. Nevadí, nechám to na jindy. A na kdy ? Na kdykoliv.
Pamatujem si to, připomenemclassic wrote:Nojóóóó, tak to mě mrzí, že jsem nezabral. Mohl jsem mít skalp z Oleksovic. Ale moc nechybělo. Nevadí, nechám to na jindy. A na kdy ? Na kdykoliv.
ps2512 wrote:Pamatujem si to, připomenemclassic wrote:Nojóóóó, tak to mě mrzí, že jsem nezabral. Mohl jsem mít skalp z Oleksovic. Ale moc nechybělo. Nevadí, nechám to na jindy. A na kdy ? Na kdykoliv.![]()