Ja už tiež pomaly strácam chuť .... Takže sa vlastne po sezóne chcem s Vami rozlúčiť ....
Držte sa tu ...

Moderator: Czech Moderators
škoda kamil, tak veľa šťastia a možno sa sem z nostalgie vrátiš (tak ako ja)kamil581 wrote:Priatelia, stále bojujem s tým pocitom, že akosi to tu upadá ...
Ja už tiež pomaly strácam chuť .... Takže sa vlastne po sezóne chcem s Vami rozlúčiť ....
Držte sa tu ...
gregoric wrote:škoda kamil, tak veľa šťastia a možno sa sem z nostalgie vrátiš (tak ako ja)kamil581 wrote:Priatelia, stále bojujem s tým pocitom, že akosi to tu upadá ...
Držte sa tu ...
Btw akým spôsobom sa bude postupovať do 3. ligy (resp hrať baráže)? V 3. ligách je dokopy 5 vylúčených teamov (ZEBRY 06 Dubnica, Fc Universal, nota vrable, SFK Stara Lubovna a Fandovci). Tie by spolu s 11. teamom 3A (1904 dac) mohli byť nahradené 6 teamami na prvých dvoch miestach 4. ligy. A potom ipe (10. v 3A) by mohol hrať baráž s tretími teamami 4. líg (spolu 4 teamy o jedno miesto) - alebo nejak inak?
Teda už sa vraciaš?kamil581 wrote:gregoric wrote:škoda kamil, tak veľa šťastia a možno sa sem z nostalgie vrátiš (tak ako ja)kamil581 wrote:Priatelia, stále bojujem s tým pocitom, že akosi to tu upadá ...
Držte sa tu ...
Btw akým spôsobom sa bude postupovať do 3. ligy (resp hrať baráže)? V 3. ligách je dokopy 5 vylúčených teamov (ZEBRY 06 Dubnica, Fc Universal, nota vrable, SFK Stara Lubovna a Fandovci). Tie by spolu s 11. teamom 3A (1904 dac) mohli byť nahradené 6 teamami na prvých dvoch miestach 4. ligy. A potom ipe (10. v 3A) by mohol hrať baráž s tretími teamami 4. líg (spolu 4 teamy o jedno miesto) - alebo nejak inak?
PaToM rád odpovie na túto otázku ...
možno máš pravdu s tým návratom ...
Takisto do začiatku ročníka cestujem aj ja, takže je to úplne v pohodePaToM wrote:Najbližší ročník slovenských súťaží sa rozbehne niekedy začiatkom nasledujúcej sezóny. Pravdepodobne však najskôr v druhom ligovom týždni. Do konca budúceho víkendu to bude pre mňa dosť hektické, budem aj cestovať, takže dovtedy s tým veľmi nepohnem.
Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný začiatok letných prázdnin.
PaToM (komisár slovenských súťaží)
Uff, pokúsim sa, ale nič nesľubujem. Napriek tomu, že sú prázdniny, nejako mi nevychádza čas.MilanSLOVAKIA wrote:Už je niečo nového s novým ročníkom?