Lebo som kktMilanSLOVAKIA wrote:Mam jednu otazku .... preco nemam za SP ziadne body ked som ho minulu sezonu hral?

Moderator: Czech Moderators
Lebo som kktMilanSLOVAKIA wrote:Mam jednu otazku .... preco nemam za SP ziadne body ked som ho minulu sezonu hral?
ale nie ... stava saPaToM wrote:Lebo som kktMilanSLOVAKIA wrote:Mam jednu otazku .... preco nemam za SP ziadne body ked som ho minulu sezonu hral?... ospravedlňujem sa, ešte to prekontrolujem a upravím.
jakuMilanSLOVAKIA wrote:ale nie ... stava saPaToM wrote:Lebo som kktMilanSLOVAKIA wrote:Mam jednu otazku .... preco nemam za SP ziadne body ked som ho minulu sezonu hral?... ospravedlňujem sa, ešte to prekontrolujem a upravím.
![]()
![]()
... no už aj ja som spravil moju prvú malú chybu
![]()
![]()
Ok, tak ty si bol teda jediný pri kom som sa pomýlil... a to som s tebou hral to predkoloMilanSLOVAKIA wrote:ale nie ... stava sa![]()
![]()
... no už aj ja som spravil moju prvú malú chybu
![]()
![]()
no však s tými divakmidann11 wrote:
jaku
Áno, je to pre teba lepšie. Ináč, ak chceš, tak tu sú dve zaujímavé skupinky pre teba:MilanSLOVAKIA wrote:no však s tými divakmidann11 wrote:
jaku![]()
![]()
![]()
No a 3. kôš to je celkom pekné
Po veľmi ťazkom zvazeniPaToM wrote:Áno, je to pre teba lepšie. Ináč, ak chceš, tak tu sú dve zaujímavé skupinky pre teba:MilanSLOVAKIA wrote:no však s tými divakmidann11 wrote:
jaku![]()
![]()
![]()
No a 3. kôš to je celkom pekné
Skupina smrti:
1. Silver Eagles
2. Slovak Rock
3. FC DAC
4. FC ZARNOV
Skupina "prechádzka ružovým sadom":
1. TrenchTown Gunners
2. FC Košice KVP
3. FC DAC
4. MFK Ružomberok D19 / merenquez
EDIT: Tabuľka upravená.
Nieee, samozrejme, že všetci súperi sú ťažkí, ale tvoj tím je z tímov v 2. koši jednoducho najslabší, aj koeficient o tom hovorí. Ale rozhoduje sa predovšetkým na ihrisku.kuki wrote:ciii to sa mam teraz urazit???
presnePaToM wrote:Nieee, samozrejme, že všetci súperi sú ťažkí, ale tvoj tím je z tímov v 2. koši jednoducho najslabší, aj koeficient o tom hovorí. Ale rozhoduje sa predovšetkým na ihrisku.kuki wrote:ciii to sa mam teraz urazit???
Pamätáš na MS v JAR? V našej skupine boli Taliani považovaní za favoritov, no a nakoniec sme ich jediných porazili (a ako jediní sme to boli my, kto porazil Talianov), takže skončili v skupine až štvrtí!Takže budeš mať šancu dokázať, že som sa mýlil.