puzzle wrote:Aktualizováno
JPD se dostal do čela vystřídal zatím jedinného leadera a to Zajdaze, který letos poprvé nezískal žádný cenný kov.
JPD se také stal mometálně nejúspěšnějším managerem v žebříčku, jelikož 30 bodů celkově a 20,5 bodů za sezonu nikdo neměl
puzzle wrote:Aktualizováno
JPD se dostal do čela vystřídal zatím jedinného leadera a to Zajdaze, který letos poprvé nezískal žádný cenný kov.
JPD se také stal mometálně nejúspěšnějším managerem v žebříčku, jelikož 30 bodů celkově a 20,5 bodů za sezonu nikdo neměl
Môžte sa pokochať aj novým rebríčkom. V prípade rovnakého počtu bodov som zobral do úvahy v prvom rade účasť vo vyššom ročníku a následne lepšie umiestnenie v poslednom ročníku
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
MilanSLOVAKIA wrote:Môžte sa pokochať aj novým rebríčkom. V prípade rovnakého počtu bodov som zobral do úvahy v prvom rade účasť vo vyššom ročníku a následne lepšie umiestnenie v poslednom ročníku
MilanSLOVAKIA wrote:Môžte sa pokochať aj novým rebríčkom. V prípade rovnakého počtu bodov som zobral do úvahy v prvom rade účasť vo vyššom ročníku a následne lepšie umiestnenie v poslednom ročníku
COŽE ???
TO SNAD NÉÉÉ !!!
Co se stalo ..co se stalo ..(no a sentiment v prdeli) ..
COŽE ???
TO SNAD NÉÉÉ !!!
Co se stalo ..co se stalo ..(no a sentiment v prdeli) ..
Se podívej kdo je přede mnou. Já mám úplně pokažené Vánoce !