Samozrejmeokocha23 wrote:caf-duam ze aj pre mna

Moderator: Czech Moderators
Samozrejmeokocha23 wrote:caf-duam ze aj pre mna
Kua, to bola jaká rýchlovkaipe17 wrote:16/16
tak to je teda vážne smolaokocha23 wrote:Krasa....mal som 5 turnajov, nemohol som sa prihlasit hned.Medzitym sa do 22 prihlasilo 16 muzstie v...a zamozrejme o tej 22 som vypadol na penalty...teda som vypasol z klub.pohara, aleco horsie nemozem hrat ligovy pohar...ako by povedal Carter zo South Parku..kur..drat ...aj boze
Mrzi ma to, netusil som, ze to bude tak rychlo obsadene...okocha23 wrote:Krasa....mal som 5 turnajov, nemohol som sa prihlasit hned.Medzitym sa do 22 prihlasilo 16 muzstie v...a zamozrejme o tej 22 som vypadol na penalty...teda som vypasol z klub.pohara, aleco horsie nemozem hrat ligovy pohar...ako by povedal Carter zo South Parku..kur..drat ...aj boze
máš v pláne zorganizovať?GeorgeTT wrote:Priatelia, bol by záujem o takýto turnaj?
Áno, pre všetkých momentálne zúčastnených v Slovenskej ligeHugoBoss wrote:máš v pláne zorganizovať?GeorgeTT wrote:Priatelia, bol by záujem o takýto turnaj?
rovnaký nápad som mal aj ja, pokiaľ ale máš veľa voľného času a chuť, tak môžeš, záujem určite budeGeorgeTT wrote:Áno, pre všetkých momentálne zúčastnených v Slovenskej ligeHugoBoss wrote:máš v pláne zorganizovať?GeorgeTT wrote:Priatelia, bol by záujem o takýto turnaj?
No ja som to chcel zorganizovať formou klasického turnaja pre 32 mančaftov, kto sa prihlási, ten tam budeHugoBoss wrote: rovnaký nápad som mal aj ja, pokiaľ ale máš veľa voľného času a chuť, tak môžeš, záujem určite bude
Tak to sprav takGeorgeTT wrote:No ja som to chcel zorganizovať formou klasického turnaja pre 32 mančaftov, kto sa prihlási, ten tam budeHugoBoss wrote: rovnaký nápad som mal aj ja, pokiaľ ale máš veľa voľného času a chuť, tak môžeš, záujem určite bude