Ten včerajší alebo zajtrajší?ps2512 wrote:a je to v riti, zapas v 18 nenastaven

Moderator: Czech Moderators
Ten včerajší alebo zajtrajší?ps2512 wrote:a je to v riti, zapas v 18 nenastaven
dnesni, mel jsem strach ze hral A tym. Nakonec vse OKPaToM wrote:Ten včerajší alebo zajtrajší?ps2512 wrote:a je to v riti, zapas v 18 nenastaven
To jako že se na nás chystá komplet áčko..brekno..ps2512 wrote:dnesni, mel jsem strach ze hral A tym. Nakonec vse OKPaToM wrote:Ten včerajší alebo zajtrajší?ps2512 wrote:a je to v riti, zapas v 18 nenastaven
kvuli zraneni a trestu ne. Navic rozhodci na zabiti. Bohuzel jsem smiren s potupou. 2 porazky ve 2 dnech od AtaneraAtaner wrote:To jako že se na nás chystá komplet áčko..brekno..ps2512 wrote:dnesni, mel jsem strach ze hral A tym. Nakonec vse OKPaToM wrote: Ten včerajší alebo zajtrajší?![]()
jako nevis koho, nebo nejsem sam komu sp blbne? Ja po velkem trapeni nastavenoAtaner wrote:No nekřič nějak nám nejde nastavit..
Právě proto jsem navrhoval zapisovat výsledky i ve výkonech. Samozřejmě by se zapisovali pouze jako doplňující ukazatel, který by se uplatňoval jen ve vyřazovací části ČSL. Hrubá představa je asi taková, že by se zapisovaly výsledky ze zápasů normálně, tak jak se odehrály, a porovnávaly se s výkonama v zápasech. Jakmile by výsledek zápasu neodpovídal dosaženým výkonům, rozhodovalo by se v tomto dvojzápase jen na základě dosažených výkonů. V tomto případě by nastala shoda a musel by se hrát 3. zápas. Ale jako například v loňském ročníku byla situace podobná s tím, že výkony soupeřů bylo řádově o 10% rozdílné. Otázkou je jak zapisovat statistiky atd.Azor wrote:FC Zajdaz - Baníček 0:0 V:132-135
Baníček - FC Zajdaz 2:2 V:135-136
No, takže moji vlci byl včera o 1% lepší, Zajdovi chlapci zas dnes o 1% lepší.. Zajda však postupuje díky vstřeleným gólů u mě...
Sere mě to, že jsme byli v součtu výkonů obou zápasů na tom stejně, ale vypadl já. Takže navrhuji, aby v těchto případech rozhodovali penaltyTakže doufám, že tohle pravidlo, že když v součty výkonů v obou zápasech budou u obou týmů stejný a zrovna to budou 2 remízy, tak ať rozhodnou penalty o postupujícím, bude platit už od 4.ročníku
Naprostý souhlas..zajdaz wrote:Právě proto jsem navrhoval zapisovat výsledky i ve výkonech. Samozřejmě by se zapisovali pouze jako doplňující ukazatel, který by se uplatňoval jen ve vyřazovací části ČSL. Hrubá představa je asi taková, že by se zapisovaly výsledky ze zápasů normálně, tak jak se odehrály, a porovnávaly se s výkonama v zápasech. Jakmile by výsledek zápasu neodpovídal dosaženým výkonům, rozhodovalo by se v tomto dvojzápase jen na základě dosažených výkonů. V tomto případě by nastala shoda a musel by se hrát 3. zápas. Ale jako například v loňském ročníku byla situace podobná s tím, že výkony soupeřů bylo řádově o 10% rozdílné. Otázkou je jak zapisovat statistiky atd.Azor wrote:FC Zajdaz - Baníček 0:0 V:132-135
No, takže moji vlci byl včera o 1% lepší, Zajdovi chlapci zas dnes o 1% lepší.. Zajda však postupuje díky vstřeleným gólů u mě...
Sere mě to, že jsme byli v součtu výkonů obou zápasů na tom stejně, ale vypadl já. Takže navrhuji, aby v těchto případech rozhodovali penaltyTakže doufám, že tohle pravidlo, že když v součty výkonů v obou zápasech budou u obou týmů stejný a zrovna to budou 2 remízy, tak ať rozhodnou penalty o postupujícím, bude platit už od 4.ročníku
ME prostě neplní svojí úlohu tak jak má a rozhoduje naprosto jinak než jsou dosažené výkony nebo v případě dvou remíz je to čistě jen o náhodě.
Takže jak dopadla odveta..ps2512 wrote:...kvuli zraneni a trestu ne. Navic rozhodci na zabiti. Bohuzel jsem smiren s potupou. 2 porazky ve 2 dnech od Atanera
ano, vyborny dvojzapas. Ani jsem necekal ze to bude jen 2x 2:1.Ataner wrote:Takže jak dopadla odveta..ps2512 wrote:...kvuli zraneni a trestu ne. Navic rozhodci na zabiti. Bohuzel jsem smiren s potupou. 2 porazky ve 2 dnech od Atanera![]()
JPD 2-1 Dynamo Oleskovice (128:119)
Mohamed ''K'' Toubal 1 - 0 28'
David ''N'' Venus 2 - 1 88'
Super dvojzápas kde štěstí nakonec stálo na naší straně..
Nu, tak i takhle by to šlo... Takže stejně jako Ataner s Tvým návrhem souhlasímzajdaz wrote:Právě proto jsem navrhoval zapisovat výsledky i ve výkonech. Samozřejmě by se zapisovali pouze jako doplňující ukazatel, který by se uplatňoval jen ve vyřazovací části ČSL. Hrubá představa je asi taková, že by se zapisovaly výsledky ze zápasů normálně, tak jak se odehrály, a porovnávaly se s výkonama v zápasech. Jakmile by výsledek zápasu neodpovídal dosaženým výkonům, rozhodovalo by se v tomto dvojzápase jen na základě dosažených výkonů. V tomto případě by nastala shoda a musel by se hrát 3. zápas. Ale jako například v loňském ročníku byla situace podobná s tím, že výkony soupeřů bylo řádově o 10% rozdílné. Otázkou je jak zapisovat statistiky atd.Azor wrote:FC Zajdaz - Baníček 0:0 V:132-135
ME prostě neplní svojí úlohu tak jak má a rozhoduje naprosto jinak než jsou dosažené výkony nebo v případě dvou remíz je to čistě jen o náhodě.