2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
Re: II. SR Liga
Stránka SR ligy aktualizovaná po 15. kole!
Tak polovičku sezóny máme úspešne za sebou. Prvé miesto si udržal FC Jancefalogram so slušným 4 bodovým odsupom pred FC Vinaren. Tretí fc tatran presov a stvrtá Olcnava city strácajú na druhé miesto 4 body, čo sľubuje zaujímavu druhú časť sezóny. Dúfam, že druhá časť prinesie zaujímave výsledky a menej kontumácii.
Prinášam aj prehľad kontumácii po prvej časti:
4 kotumácie pre fc eenmys
1 kontumácia pre FC Vinaren
1 kontumácia pre FC Juneau
1 kontumácia pre IDM UNITED
1 kontumácia pre Slovak Rock
1 kotumácia pre FC Conoco
Tímy, ktoré majú záujem zúčastniť sa 1. ročníka Slovenkého pohára a na svojom konte majú už 1 kontumáciu, musia by v druhej časti ostražitejši, pretože dve kontumácie znamenajú pohárový stop.
Ako už iste viete odvetná časť sa začne 13.1.2010, čo je 1. streda novej SP sezóny. Takže pozvánky bude možné posielať až od pondelka 11.1.
Poprosím Vás aby ste už neposielali pozvánky tímu Kings of the Sky, ktorý sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie na soccerprojecte.
Tímy, ktoré majú záujem zúčastniť sa 1. ročníka Slovenkého pohára a na svojom konte majú už 1 kontumáciu, musia by v druhej časti ostražitejši, pretože dve kontumácie znamenajú pohárový stop.
Ako už iste viete odvetná časť sa začne 13.1.2010, čo je 1. streda novej SP sezóny. Takže pozvánky bude možné posielať až od pondelka 11.1.
Poprosím Vás aby ste už neposielali pozvánky tímu Kings of the Sky, ktorý sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie na soccerprojecte.
Myky - chcem sa spytat - bol by velky problem keby som si zmenil nazov teamu?
Rozmyslam nad tym, ale nerad by som ti tym sposobil nejake velke ujmy v organizacii sutaze.
Rozmyslam nad tym, ale nerad by som ti tym sposobil nejake velke ujmy v organizacii sutaze.
FC Jancefalogram
C.6
C.6
-
- Member of the Soccer Project Association
So zmenou mena tímu by, myslím, nemal byť problém, po prípade si ťa budeme túto sezónu viesť stále pod názvom "FC Jancefalogram", ale hľadať na SP ťa budeme pod novým názvom tímu.
Čo sa týka termínu 1. odvetného kola, ten by mal byť až v sobotu 16.1.2010. Bati by sa k tomu mohol vyjadriť.
Čo sa týka termínu 1. odvetného kola, ten by mal byť až v sobotu 16.1.2010. Bati by sa k tomu mohol vyjadriť.
Last edited by PaToM on Sat Sep 11, 2010 1:20 pm, edited 1 time in total.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Ja neviem zmeniť názov tímu, ale už napísal batimu že či to je v jeho možnostich.
to PaToM: všimol som si že ty udávaš začiatok novej sezóny na 16.1. a bati ešte skôr zverejnil že nová sezóna sa začne 13.1. tak ja teda neviem
či si mám aj ja určiť vlastný termín začiatku druhej časti?? 
to PaToM: všimol som si že ty udávaš začiatok novej sezóny na 16.1. a bati ešte skôr zverejnil že nová sezóna sa začne 13.1. tak ja teda neviem

-
No, ja som mu už písal, že či byto nebolo lepšie dať na sobotu, aby bolo na posielanie pozvánok viac času. Čo sa týka rozloženia 15 kôl na sezónu, tak to vychádza len na túto sezónu, posledný zápas ročníku sa odohrá predposeldný týždeň v sobotu. Takže malo by to byť v poriadku.myky0- wrote: to PaToM: všimol som si že ty udávaš začiatok novej sezóny na 16.1. a bati ešte skôr zverejnil že nová sezóna sa začne 13.1. tak ja teda neviemči si mám aj ja určiť vlastný termín začiatku druhej časti??
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
- Assistant Manager
myky0- wrote:Tak polovičku sezóny máme úspešne za sebou. Prvé miesto si udržal FC Jancefalogram so slušným 4 bodovým odsupom pred FC Vinaren. Tretí fc tatran presov a stvrtá Olcnava city strácajú na druhé miesto 4 body, čo sľubuje zaujímavu druhú časť sezóny. Dúfam, že druhá časť prinesie zaujímave výsledky a menej kontumácii.
Ok ok ja si už dám pozor...len sa xcem opýtat je niekde rozpis na druhu polovicu sezony? ako mam posielat pozvanky ked neviem ako to ide dalej? vdaka
Rozpis zatial nie je k dispozícii, na stránku SR ligy ho musí hodiť bati.aisiklFCJUNEAU wrote: Ok ok ja si už dám pozor...len sa xcem opýtat je niekde rozpis na druhu polovicu sezony? ako mam posielat pozvanky ked neviem ako to ide dalej? vdaka
Ahojte! 1. odvetné kolo sa začne v sobotu 16.1.2010. V stredu už bude rozpis tu na fóre a aj na webe. Prepáčte, skorej to neide, som strašne zaneprázdnený.
To myky: Prepáč, som ti neoznámil, že sme sa dohodli s PaTom na zmene začiatku odvetných zápasov.
To myky: Prepáč, som ti neoznámil, že sme sa dohodli s PaTom na zmene začiatku odvetných zápasov.
------------------------
manager: webprofesor
team: Wonderworld
Division: F.142
Ahoj, pravda, môžeš zmeniť názov tímu. Daj mi vedieť, keď už máš nový názov. Názov tvojho tímu sa zmení aj v už odohraných zápasoch.jancef wrote:Myky - chcem sa spytat - bol by velky problem keby som si zmenil nazov teamu?
------------------------
nevadíbati wrote:

Oficialne oznamujem, ze zmena nazvu teamu sa nekona (pri posielani pozvanky mozte pokojne pouzivat FC Jancefalogram).
Vela stastia do odvetnej casti prajem (ale iba tolko aby ma nikto nepredbehol
)
Vela stastia do odvetnej casti prajem (ale iba tolko aby ma nikto nepredbehol

FC Jancefalogram
C.6
C.6
-
- Assistant Manager
Uff ale celu sobotu mam zapratanu...dufam že sa bude dat presunut bud na nedelu abo piatok....bati wrote:Ahojte! 1. odvetné kolo sa začne v sobotu 16.1.2010. V stredu už bude rozpis tu na fóre a aj na webe. Prepáčte, skorej to neide, som strašne zaneprázdnený.
-
Samozrejme. Ak bude súhlasiť súperaisiklFCJUNEAU wrote:Uff ale celu sobotu mam zapratanu...dufam že sa bude dat presunut bud na nedelu abo piatok....bati wrote:Ahojte! 1. odvetné kolo sa začne v sobotu 16.1.2010. V stredu už bude rozpis tu na fóre a aj na webe. Prepáčte, skorej to neide, som strašne zaneprázdnený.

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Ďakujeme za oznam. Veľa šťastia!jancef wrote:Oficialne oznamujem, ze zmena nazvu teamu sa nekona (pri posielani pozvanky mozte pokojne pouzivat FC Jancefalogram).
Vela stastia do odvetnej casti prajem (ale iba tolko aby ma nikto nepredbehol)
------------------------