Zápas naplánovanýmyky0- wrote:V poriadku, tak už len ostáva dúfať.PaToM wrote: Tak uvoľnil si jeden zajtrajší termín. Poslal som mu pozvánku na zajtra o 10:00 CET.
Snáď to ešte stihne prijať.

Moderator: Czech Moderators
Zápas naplánovanýmyky0- wrote:V poriadku, tak už len ostáva dúfať.PaToM wrote: Tak uvoľnil si jeden zajtrajší termín. Poslal som mu pozvánku na zajtra o 10:00 CET.
Snáď to ešte stihne prijať.
Napísal som ti aké dôvody som mal. SR Ligu hrám už od jej začiatku a z mojej viny nebola žiadna kontumácia, takže ak bol teraz problém, tak ver tomu, že boli dôvody.jancef wrote:Dnes som obdrzal pozvanku na vcerajsie 16. kolo (manazer FC Kosice mal udajne vazne dovody neposlat ju), takze som ochotny dohrat tento zapas (Pondelok 18:00), samozrejme, ak je to v sulade s pravidlami sutaze.
Nie, malo to byť dohraté do 18:00. Žiaľ...vlado83_Slovak rock wrote:zdravim, len tolko z manazerom norcals ( fc eenmys ) sme sa dohodli na odohrati 2.kola dnes o 22h
ak to neprekaza. Dufam ze pravidla sme dodrzali... dakujem
Hmm, takze ten zápas sa hral už včera, čo? Tak potom v pohode. Ja si to čítam až dnes a nepozrel som sa kedy si poslal ten príspevok, sorryvlado83_Slovak rock wrote:ale ved 3 dni znamena 72 h +/- a v piatok o 22h znamena 52h od stredy 18h ... takze nerozumiem...
V poriadku. Výsledok je už aj doplnený.vlado83_Slovak rock wrote:zdravim, len tolko z manazerom norcals ( fc eenmys ) sme sa dohodli na odohrati 2.kola dnes o 22h
dakujem...a nabuduce budem pisat aj datum... inak je mi luto toho vsetkeho... som rad ze sa to vyriesilo... prajem vela vyhier...myky0- wrote:V poriadku. Výsledok je už aj doplnený.vlado83_Slovak rock wrote:zdravim, len tolko z manazerom norcals ( fc eenmys ) sme sa dohodli na odohrati 2.kola dnes o 22h