Tak už sme za polovicou odvetných zápasov

...a čo sa týka tipovania, tak v 8. kole som spravne tipol 4 zo 7 zápasov, ale uhádol som aj jednu X-ku

Moderator: Czech Moderators
OK, potom sa ozvi.aisiklFCJUNEAU wrote:Zápas medzi FC Juneau - fc svatoplukovo(13.2.2010) sa odohrá v inom termíne kedže ja(FCJuenau) mám v tom čase iný zápas ktorý sa nedá zrušiť....poprosil som už managera fc svatoplukovo o preklad zápasu...poslal som mu už pozvánku na nedelu(14.2.2010) na 22:00 ...dufam že ju príjme...ak nie budem informovat o zmene...zatial dakujem
myky0- wrote:OK, potom sa ozvi.aisiklFCJUNEAU wrote:Zápas medzi FC Juneau - fc svatoplukovo(13.2.2010) sa odohrá v inom termíne kedže ja(FCJuenau) mám v tom čase iný zápas ktorý sa nedá zrušiť....poprosil som už managera fc svatoplukovo o preklad zápasu...poslal som mu už pozvánku na nedelu(14.2.2010) na 22:00 ...dufam že ju príjme...ak nie budem informovat o zmene...zatial dakujem
Tak a manager fc svatoplukovo mi odmietol oba termíny...tak teraz neviem kedy to odohrat...žiadny termín mu nevyhovuje...a v sobotu ked som poslal tak neprijal...čo teraz myky? ked mi dáš kontume tak som v pohari skončil a to bude premna sklamanie...to ma radšej vyrad z ligy lebo s takými managermi ako je waine99 ktorý si myslia o sebe že su najlepší ja hrat nebudem....je to kvalitná liga rád tu hrajem ale s takými hráčmi ako waine99 radšej nechcem hrať a ešte prídem o cup...nie nie dakujem...všetci ste skvelí superi, super som si zahral ale radšej skončím ako prehrať kontumačne s fc svatoplukovo...je to hanba lebo stane sa dakedy každemu že neustriehne termín....vždy som si sledoval kedy mam poslat kedy mna maju vyzvat a teraz jak ja raz potrebujem tak sa na mna vysere...dakujem fakt nemám zaujem potom pokračovat....ja sa snažím byt fer vždy....myky0- wrote:Stránka SR ligy aktualizovaná po 9. odvetnom kole!
Čaká sa ešte na zápas FC Juneau : fk Svatoplukovo.
aisiklFCJUNEAU wrote:
Tak a manager fc svatoplukovo mi odmietol oba termíny...tak teraz neviem kedy to odohrat...žiadny termín mu nevyhovuje...a v sobotu ked som poslal tak neprijal...čo teraz myky? ked mi dáš kontume tak som v pohari skončil a to bude premna sklamanie...to ma radšej vyrad z ligy lebo s takými managermi ako je waine99 ktorý si myslia o sebe že su najlepší ja hrat nebudem....je to kvalitná liga rád tu hrajem ale s takými hráčmi ako waine99 radšej nechcem hrať a ešte prídem o cup...nie nie dakujem...všetci ste skvelí superi, super som si zahral ale radšej skončím ako prehrať kontumačne s fc svatoplukovo...je to hanba lebo stane sa dakedy každemu že neustriehne termín....vždy som si sledoval kedy mam poslat kedy mna maju vyzvat a teraz jak ja raz potrebujem tak sa na mna vysere...dakujem fakt nemám zaujem potom pokračovat....ja sa snažím byt fer vždy....