ps2512 wrote:Odveta bude 0:0......prohrajeme na penalty a vypadnu bez obdrženého gólu
No, to by bolo zaujímavé, ale pravidlá sú proti :
Systém ligových soutěží
Článek 4.
4.2. ... Pro postup bude rozhodující skóre, po sečtení obou zápasů při rovnosti, postupuje tým s více góly na soupeřově hřišti, dalším faktorem potom je součet celkových výkonů v obou zápasech tým s vyšším součtem výkonů postoupí, pokud ani to nerozhodne, postoupí tým s hráčem, který zahrál nejvyšší výkon, během těchto dvojzápasů, dále potom rozhoduje vyšší postavení managera v žebříčku managerů.
Já byhc rád poslal pozvánku, ale nevim jestli tentokrát se bude ctít strukturovka a odveta bude v neděli, anebo je to zas jiank. Tak bys ti ut mohl napsat
Já byhc rád poslal pozvánku, ale nevim jestli tentokrát se bude ctít strukturovka a odveta bude v neděli, anebo je to zas jiank. Tak bys ti ut mohl napsat
tak v tom připadě hlásím předehrávku. Baníček vs. Dynamo Oleksovice se odehraje v neděli již od 10h z důvodu obsazených termínů. Pozvánka poslána, čekám na strvzení.
Azor wrote:tak v tom připadě hlásím předehrávku. Baníček vs. Dynamo Oleksovice se odehraje v neděli již od 10h z důvodu obsazených termínů. Pozvánka poslána, čekám na strvzení.
potvrzuji a přijmu po simulaci
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
1. Jan Pilař (Baníček), Mohammed Ghaffar, Nicky Collins (obaja Dynamo Oleksovice), Miguel Angel Hidalgo (FC Zajdaz) - 3 góly 5. Mohammed Ahmed (okocha) - 2 góly 6. Jan Vašek, Petr Mucha, Wojciech Bednarek (všetci 1.FC Rosice), Constantin Lia, Jacek Janas (obaja Baníček), Jaroslav Palko (FC DAC), Abdelmalek Biancarelli, Diego Armando Valenti (obaja FC Zajdaz), Marián Mydlo (MYKY FC), Duncan van Tent Beking, Gohar Muzammil (obaja okocha) - 1 gól
Zde je i zápas o 3. místo? Bych vypustil
Jsem ze sebe tak znechucen!!!!
A může mi někdo říct......proč to pravidlo tam je? Vždyť je to uhozený. Nenastavuju lavičku jako většina manažerů a pak to tak dopadá
Všichni jste Hajdalaci
ps2512 wrote:Zde je i zápas o 3. místo? Bych vypustil
A může mi někdo říct......proč to pravidlo tam je? Vždyť je to uhozený. Nenastavuju lavičku jako většina manažerů a pak to tak dopadá
No mám pár věcí sepsaných, co bych změnil, můžu tam napsal i toto a pak se o tom poradit s PaToMem.
I já jsem ten, co lavičku nenastavuje...
Pravděpodobně se zápasy o 3.místo ani hrát nebudou okocha je mezi zabanovanými Slováky....
Tak moc jsem tu chtěl vyhrát.......být 1. vítězem. Bohužel, teď přijde rekonstrukce a dalších 10 sezon si ani neškrtnu
Bohužel pravidla jsou od toho aby se dodržovali. Beztak jsem měl štěstí, že jsem vyhrál i se shodnýma výkonama. Azor byl podle mě lepší a je zaslouženě ve finále.
Ještě jednou:Upřímně gratuluju k zaslouženému postupu Azore!
Všichni jste Hajdalaci
Nu, tak i tentokrát jsme měli s ps2512 stejné výkony (139-139) ale tenokrát to vyhrál ps2512. Bohužel pro něj seděl na lavičce trestanec a tak jsme postoupili my do finále
A to finále se pokusíme vyhrát
ps2512 wrote:Zde je i zápas o 3. místo? Bych vypustil
Ano ta lavička není moc dobrý nápad ale pokud se to netýká žlutých karet ale pouze červených ukočírovat se to dá..
Tedy pokud jsem dobře četl pravidla že na žluté se tady nejede..
To zas nedohraju sezonu jak se znám..