Páni kľud!
A poprosím, bez vulgarizmov, lebo na vás pošlem Zajdaza.
Vážne, aisikl sa snaží, ja viem, že robí, čo môže. Baví ho to, ale občas proste nestíha. Človek má občas také dni, že si myslí, že teraz to už bude dobré, teraz už bude čas... a stále nie je! Čo sa dá robiť, real life má prednosť, a tak to má byť!

Prosím vás všetkých o väčšiu zhovievavosť. Ak chcete, dostanete príležitosť vyskúšať si, aké je to byť komisárom. Je to aj záväzok, ale nesankcionovateľný. Je to dobrovoľná funkcia a dobrovoľná práca, bez výhod. Len povinnosti, žiadne práva navyše. Chápem, že chcete mať všetko hneď "ako na tanieri", ale občas to jednoducho nevychádza, tak to rešpektujte, prosím. Viem, že viete hodiť zopár výsledkov a jednu tabuľku po jednom kole, ale keď už sa to od vás vyžaduje a máte to robiť stále, stáva sa pre vás z toho rutina a tým pádom si na to musíte nájsť čas vždy. Je to ľahšie, spraviť štatistiky len raz alebo len vtedy, keď máte čas.
A pre aisikla: prosím, len slušné a asertívne vyjadrovanie. Manažérov hrajúcich túto súťaž chápeme v duchu hesla "náš súťažiaci, náš pán", nechceme ich odradiť, ale prilákať a motivovať hrať našu súťaž.
Okrem toho, každý sme iný a každý sa inak vyjadrujeme. Títo dvaja manažéri ti povedali to, čo mali na srdci a čo ich trápilo. Treba si vážiť ich úprimnosť a ťažiť z toho, snažiť sa napraviť. Chápem, že robíš, čo môžeš a nechcem, aby to vyznelo, že ťa chcem "vychovávať", ako čo máš robiť. To nie, len sa skús posnažiť, ísť na to trochu s nadhľadom, nebrať všetko veľmi osobne a byť vďačný za každý príspevok manažéra v tejto súťaži.
To je odo mňa zatiaľ všetko.
Dúfam, že tým nespustím vlnu ďalších hádok a urážok. Práveže som sa to snažil tým príspevkom ukončiť a uviesť veci na správnu mieru. Verím, že ste ma pochopili a skúsite sa nejak zniesť.
Bavte sa hrou a veľa šťastia v zápasoch. A nech sa rozhoduje na zelenom trávniku, nie za stolom rovnakej farby.
PaToM (komisár slovenských súťaží)