Moderator: Czech Moderators
opravené, ďakujem za podnet a ospravedlňujem sa
Michal veru si to riadne zamotal, prajem ti udržanie sa, v tretej lige by si nemal čo robiťgregoric wrote: ↑Wed Dec 06, 2017 11:52 am V posledných dvoch kolách som získal iba bod, škrt cez rozpočet mi spravili najmä početné zranenia v kádri a následná únava zopár hráčov, ktorých som musel preťažiť
Teraz treba vyhrnúť rukávy a vydolovať nejaké tie bodíky v posledných troch zápasoch, v ktorých si zahrám proti všetkým teamom z prvej trojky. Moji súperi v (obnovenom) boji o záchranu sú v tesnom závese a aj keď sa trochu vybijú vo vzájomných zápasoch, čakajú ich zväčša teamy zo spodných priečok tabuľky. Takže ma nakoniec asi fakt čaká dráma do konca - ale aspoň je pán organizátor konečne spokojný, že v posledných kolách nebude mať nudu![]()
držím palce nech uhráš v LMdobrý výsledokbalki29 wrote: ↑Sat Dec 09, 2017 10:02 am Dnes nas čakáju dva zapasy v lige , ale hram aj semifinále ligy majstrov, takze zostavy som musel prispôsobiť a tak v jednom zapase nastupia hraci z B resp. C zostavy. Prva prehra nas bude mrziet a asi aj jedina ale snad to vykompenzujem postupom do finale. Ako novacik a najnizsie nasadene mužstvo by to bol neskutocny výsledok.![]()
![]()
![]()
Dík, no spravím, čo bude v mojich silách, ale vypadnutie je zatiaľ celkom reálne. Pred posledným kolom je rozdiel medzi 4. a 7. miestom 3 body, takže posledné kolo bude celkom husté. Ja síce mám situáciu stále vo vlastných rukách, avšak hrám proti o postup bojujúcemu súperovi, takže to budem mať veľmi ťažké. Ale do posledného zápasu pôjdem naplno