zajdaz wrote:Je to v pořádku, oba dva střelci mají po 20 gólech.
Tomu říkám finiš jako blázen..
Prostě skvěle losnutý ročník pro střelce..
Yeap, tak práve som to skontroloval, je to naozaj v poriadku.
No a vyzerá to na finále JPD - Zajdaz, takže si to na ihrisku (a možno aj mimo neho) títo dvaja borci môžu rozdať... o to, kto je lepší strelec.
zajdaz wrote:Je to v pořádku, oba dva střelci mají po 20 gólech.
Tomu říkám finiš jako blázen..
Prostě skvěle losnutý ročník pro střelce..
Yeap, tak práve som to skontroloval, je to naozaj v poriadku.
No a vyzerá to na finále JPD - Zajdaz, takže si to na ihrisku (a možno aj mimo neho) títo dvaja borci môžu rozdať... o to, kto je lepší strelec.
Potěším Zajdu Roddy je ze hry..
Pro nás budou prvořadé body a přiblížit se v lize slavnému FC Zajdaz..
Nevím co napsat snad že soupeř je nad naše síly. Také nemohl nastoupit žádný elitní brankář a tak zápas odchytal mladý nevytrénovaný hráč.
I tak by to na výsledku nic nezměnilo. Co nás těší jsou tři vstřelené goly soupeři takového kalibru.
ČUS v příštím ročníku.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Nevím co napsat snad že soupeř je nad naše síly. Také nemohl nastoupit žádný elitní brankář a tak zápas odchytal mladý nevytrénovaný hráč.
I tak by to na výsledku nic nezměnilo. Co nás těší jsou tři vstřelené goly soupeři takového kalibru.
ČUS v příštím ročníku.
Super zápas,super soupeř a o trošku více štěstí..
Budu se na Tebe těšit v příštím ročníku kámo..
Já jsem dnes s tatranem presov prohrál 1:0 při výkonech 136-136, ale blahopřeji soupeři k zaslouženému postupu do finále, v prvním zápase byla remíza při mém horším výkonu než byl soupeřův výkon. Tak mě zase čeká "jen" boj o bronz, ale sakra těžký boj.
2. Roddy Eastwood (JPD) - 7 gólov 3. Zdeněk Kučera (1FC Mrakoplaš), Andrzej Jackiewicz, Gilberto Raul Gabriel De Anda (obaja Dynamo Oleksovice) - 6 gólov
zajdaz wrote:Já jsem dnes s tatranem presov prohrál 1:0 při výkonech 136-136, ale blahopřeji soupeři k zaslouženému postupu do finále, v prvním zápase byla remíza při mém horším výkonu než byl soupeřův výkon. Tak mě zase čeká "jen" boj o bronz, ale sakra těžký boj.
Tak to si nemyslím. V současné době jsem čajíček a lepší to asi nebude.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?