OKokocha23 wrote:cavte- dufam ze vidim zle!!! ja som pozvanku vcas poslal a super ju v den zapasu o 15:15 zrusil!!! teda kontumacia hadam naopak!!

Moderator: Czech Moderators
OKokocha23 wrote:cavte- dufam ze vidim zle!!! ja som pozvanku vcas poslal a super ju v den zapasu o 15:15 zrusil!!! teda kontumacia hadam naopak!!
Ďakujeme za tvoj názor. Pokúsime sa zrýchliť a zefektívniť našu prácu v prospech účastníkov súťaže.zajdaz wrote:...
Ano, máš pravdu, nemám zrovna moc času,zajdaz wrote:Budu teď rýpat do vedení ČSL, ale vůbec se nedivte, pokud se do příštího ročníku přihlásí málo týmů. Když k té soutěži nemáte žádný zodpovědný přístup, tak to podle toho taky vypadá. Termínovka se nedodržuje, i když je dost času na rozlosování osmifinále, tak se to radši posune, protože se to nějak nestihlo. Výsledky a statistiky se dodělávají pozdě, ve skupinách zpracování klidně až po dvou odehraných zápasech. Žádné hlídání pozvánek na zápasy, prostě když tam zápas není vypíše se kontumace v neprospěch domácích a no stress... Má to ještě cenu hrát?
GRATULUJEMokocha23 wrote:Tak som to teda zvladol- Okocha - Lokomotiva 3:1 - uvidime zajtra ako dopadne odveta...
opravil jsem ten vísledek, gratulujiokocha23 wrote:Tak som to teda zvladol- Okocha - Lokomotiva 3:1 - uvidime zajtra ako dopadne odveta...
No gratulujem k zaslúženej výhre. Dúfam, že ti zajtrajšia liga vyjde a že sa toto už nebude opakovať.okocha23 wrote:Tak som to teda zvladol- Okocha - Lokomotiva 3:1 - uvidime zajtra ako dopadne odveta...
Ejha to uz ake stastie si mal teraz. Tak kebyze vypadnes tak cely vecer by som sa spametaval z toho sokuPaToM wrote:Hmm, trošku sme podcenili súpera a prehrali sme a veľmi nešťastne dvoma inkasovanými gólmi. Jediné naše šťastie je, že po zmene pravidiel asi od 3. ročníka už nie je pri zhodnom počte nastrieľaných gólov počet gólov na ihrisku súpera, ale celkový súčet výkonov (241 - 233).
FC Hostage 1:2 FK TRNAVA
výkony: 119 - 122
Skromne teda oslávime náš prvý postup do semifinále ČSL, no tréner bude mať k hráčom ešte dlhý príhovor.
Njn, si ťa viem predstaviť ako by si si na verande pomaličky popíjal nejaké drahé vínko a bafkal fajku, aby si oslávil vypadnutie slovanistu.MilanSLOVAKIA wrote:Ejha to uz ake stastie si mal teraz. Tak kebyze vypadnes tak cely vecer by som sa spametaval z toho soku
A je to tady.puzzle wrote:Semifinále:
FC Zajdaz - 1FC Mrakoplaš
FC Hostage - okocha
První zápas odehraje doma první jmenovaný.
První zápas se odehraje v pondělí 13. 6. 2011 a odveta potom ve čtvrtek 16. 6. 2011