Slovenský pohár (9. roč.) - skupinová fáza

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: Slovenský pohár

Post by MilanSLOVAKIA »

No PaToM kraaaaaaasa :) Taketo nieco urobit :)

Ja som spokojny ze na ktorom mieste som sa ocitol. Cakal som ze budem o nieco nizsie ale tam kde som je to pekne miesto. Dokocnca som si zlepsil aj umiestnenie oproti minulemu rocniku. Len to je skoda ze si na mojho supera budem musiet pockat pekne dlhu dobu ale stoji to za to :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Do 4. ročníka Slovenského Pohára sa zapojí tentokrát o 22 tímov menej ako minulý ročník, teda presne 58 tímov. Tie sú na základe výsledkov z minulých ročníkov Slovenského Pohára zoradené v rebríčku tímov (ranking). Pomocnými kritériami budú výsledky v Slovenskej Lige a v oficiálnej lige SoccerProjectu.
8 tímov hodnotených v rankingu najvyššie bude zaradených priamo do skupinovej fázy súťaže.
Ďalších 10 tímov bude zaradených do 3. predkola súťaže. Zvyšných 40 tímov si zahrá kvalifikáciu o postup do skupinovej fázy alebo aspoň predkola SPo.

Kvalifikácia

Kvalifikačné skupiny

Zúčastní sa ich 40 tímov najnižšie v rebríčku.
Tieto tímy budú rozdelené do piatich skupín po 8 tímov, tzv. košov. Z nich budú potom vyžrebovaní do 8 skupín (1. až 8. skupina) po 5 tímov, pričom z každého koša bude vyžrebovaný do každej skupiny jeden tím.
V kvalifikácii sa stretne každý tím s každým jedenkrát. Vzhľadom na nepárny počet tímov v skupinách, sa kvalifikácia bude hrať na 5 kôl. V každom sa odohrajú 2 zápasy v každej skupine, jeden tím z každej skupiny bude mať počas kvalifikácie jeden voľný termín. Každý tím odohrá dva zápasy na svojom štadióne (doma) a dva na štadióne súpera (vonku).
Priamy postup do skupinovej fázy si zabezpečia tímy z 1. miest svojich skupín. Tímy z 2. miest skupín postupujú do 1. predkola. Tímy z 3. miest skupín postupujú do 3. predkola. Pre tímy z 4. a 5. miest skupín sa súťaž končí.

1. predkolo
Zúčastní sa ho 8 tímov.
Do 1. predkola postúpia tímy z 2. miest kvalifikačných skupín a budú mať šancu vybojovať si priamy postup do skupinovej fázy.
4 najlepšie tímy (podľa účinkovania v kvalifikačných skupinách - počet bodov, skóre, umiestnenie v rankingu) budú označené ako nasadené a každý z nich si zahrá dvojzápas proti jednému zo zvyšných 4 nenasadených tímov (doma-vonku, teda dvojzápasovým play-off systémom). Víťazné tímy postupujú do skupinovej fázy, porazení postupujú do 2. predkola.

2. predkolo
Zúčastnia sa ho 4 tímy.
Do 2. predkola postúpia 4 porazené tímy z 1. predkola a budú mať šancu vybojovať si priamy postup do skupinovej fázy.
2 najlepšie tímy (podľa účinkovania v kvalifikačných skupinách - počet bodov, skóre, umiestnenie v rankingu) budú označené ako nasadené a každý z nich si zahrá dvojzápas proti jednému zo zvyšných 2 nenasadených tímov (doma-vonku, teda dvojzápasovým play-off systémom). 2 víťazné tímy postupujú do skupinovej fázy, 2 porazené tímy postupujú do 3. predkola.

3. predkolo
Zúčastní sa ho 20 tímov.
Do 3. predkola postúpia 2 porazené tímy z 2. predkola, 8 tímov z 3. miest kvalifikačných skupín a 10 tímov umiestnených v rankingu na 9. - 18. mieste. Posledné menované tímy budú nasadené, zvyšné tímy nenasadené. Opäť si zahrajú nasadené tímy (10) proti nenasadeným (10) dvojzápasovým play-off systémom.
10 víťazných tímov postupuje do skupinovej fázy, pre 10 porazených tímov sa súťaž končí.

Hlavná fáza

Skupinová fáza
Zúčastní sa jej 32 tímov, ktoré budú rozdelené do ôsmich skupín po 4 tímy (A až H skupiny).
V skupine bude hrať každý s každým dvakrát. Skupinová fáza sa bude hrať na 6 kôl, v ktorých si každý zahrá 3-krát doma a 3-krát vonku.
Podľa bodovacích kritérií zo skupinovej fázy postupujú najlepšie 2 tímy (spolu 16 tímov). Pre ďalšie dva sa súťaž končí (16 tímov).

Play-off
Play-off sa hrá na 4 kolá - osemfinále, štvrťfinále, semifinále a finále spolu so zápasmi o 3. miesto.
Po skupinovej fáze budú tímy z 1. miest skupín žrebované ako nasadené tímy (8 tímov), tímy z 2. miest skupín ako nenasadené (8 tímov). Žreb určí dvojice, ktoré budú, podobne ako v predkole, hrať proti sebe 2 zápasy, každý tím jeden zápas doma, jeden vonku. V osemfinále proti sebe nesmú naraziť tímy z rovnakej skupiny v skupinovej fáze. V ďalších kolách play-off táto podmienka už neplatí a víťazné tímy budú proti ďalším víťazným nastupovať už nie podľa žrebu, ale podľa vypísanej schémy (play-off pavúk).
Ôsmi víťazi osemfinále postupujú do štvrťfinále, kde nastúpia na dvojzápasy proti tímom prideleným podľa play-off pavúka. Pre porazených súťaž končí (toto platí aj pre štvrťfinále). Štvrťfinále aj semifinále sa hrá, rovnako ako osemfinále, na zápasy s odvetami systémom doma-vonku. Víťazi semfinálových zápasov postupujú do finále, porazení si zahrajú o 3. miesto. 4. kolo play-off sa hrá tiež systémom s odvetami a doma-vonku.

Bodovacie kritéria

Pre kvalifikáciu
Pre určenie poradia tímov sa posudzujú nasledujúce kritéria v tomto poradí:
1. počet bodov za výhry a remízy (výhra = 3 body, remíza = 1 bod, prehra = 0 bodov)
2. rozdiel skóre
3. počet strelených gólov
4. výsledok vzájomného zápasu
5. počet strelených gólov na ihrisku súperov
6. súčet výkonov vo vzájomných zápasoch
7. súčet výkonov proti všetkým súperom v kvalifikačnej skupine
8. poradie tímov v rankingu

Pre skupinovú fázu
Pre určenie poradia tímov sa posudzujú nasledujúce kritéria v tomto poradí:
1. počet bodov za výhry a remízy (výhra = 3 body, remíza = 1 bod, prehra = 0 bodov)
2. výsledky vzájomných zápasov
3. rozdiel skóre (tím s vyšším gólovým rozdielom je vyššie v tabuľke)
4. počet strelených gólov
5. počet strelených gólov na ihrisku súperov
6. súčet výkonov vo vzájomných zápasoch
7. súčet výkonov proti všetkým súperom v skupine
8. poradie tímov v rankingu

Pre play-off a predkolá
Pre určenie víťaza dvojzápasu sa posudzujú nasledujúce kritéria v tomto poradí:
1. výsledky dvojzápasu (výhry, remízy a prehry)
2. rozdiel gólov (tím s vyšším gólovým rozdielom postupuje)
3. počet strelených gólov na ihrisku súpera
4. súčet výkonov v dvojzápase
5. poradie tímov v rankingu
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:No PaToM kraaaaaaasa :) Taketo nieco urobit :)

Ja som spokojny ze na ktorom mieste som sa ocitol. Cakal som ze budem o nieco nizsie ale tam kde som je to pekne miesto. Dokocnca som si zlepsil aj umiestnenie oproti minulemu rocniku. Len to je skoda ze si na mojho supera budem musiet pockat pekne dlhu dobu ale stoji to za to :)
Ďakujem. :wink:

No jo, zlepšil si sa, takže už tvoj tím berieme (ak sa náhodou stretneme) ako rovnocenného súpera a náš B-tím si už na DAC posielať nedovolíme (ak nedostane prednosť liga). :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:

Kvalifikácia

Kvalifikačné skupiny

Tieto tímy budú rozdelené do piatich skupín po 8 tímov, tzv. košov. Z nich budú potom vyžrebovaní do 8 skupín (1. až 8. skupina) po 5 tímov, pričom z každého koša bude vyžrebovaný do každej skupiny jeden tím.

Tuto som si vsimol chybicku. ;) Ale aj tak to mas cele pekneee, zrozumitelne a velmi zaujimave v tej kvalifikacii a predkolach :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:No PaToM kraaaaaaasa :) Taketo nieco urobit :)

Ďakujem. :wink:

No jo, zlepšil si sa, takže už tvoj tím berieme (ak sa náhodou stretneme) ako rovnocenného súpera a náš B-tím si už na DAC posielať nedovolíme (ak nedostane prednosť liga). :)
Och dakujem to je pocta ;) Momentalne je aj dost realny stret v priatelskom pohari O PB 5 :D 2 alebo 1 sezonu sme spolu nehrali a teraz zrazu mozno tolko zapasov :roll:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:
PaToM wrote:

Kvalifikácia

Kvalifikačné skupiny

Tuto som si vsimol chybicku. ;) Ale aj tak to mas cele pekneee, zrozumitelne a velmi zaujimave v tej kvalifikacii a predkolach :)
No, tak asi to nie je až také zrozumiteľné. :roll: :mrgreen:
Prečo? Lebo chyba tam nie je. Naozaj budú tímy rozdelené do piatich skupín - tzv. košov - a v každom koši bude 8 tímov. Z tých košov sa bude losovať a potom vznikne 8 skupín po 5 tímov, ako je už aj písané ďalej. :)
Ale ďakujem za pochvalu. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Žreb kvalifikačných skupín Slovenského Pohára

4. ročník

1. skupina

1. Madisons
2. Aramis storm
3. AS Slana Miskovec
4. Fc Cavallers Bordeaux
5. SK SLOVAN

2. skupina

1. BALKI
2. zvolenská slatina
3. Snow United CF
4. MFK Levice
5. FK 03 SNV

3. skupina

1. b@dRemy
2. FK TRNAVA
3. 1 FC NURBERG
4. FC prengo 1923
5. FOMAT MT

4. skupina

1. ipe
2. White Tigers
3. Chelsea_1
4. fk nuf
5. FC Druteva 08

5. skupina

1. MFK Magicianko
2. Black Tigers
3. 1.FC DNV
4. FC BENFICA BYSTRE
5. SFK Prenax Halmes

6. skupina

1. fc minik
2. KOPEC
3. Lokomotiva Kosice
4. FK Par United
5. FC AC TJ CD Hadi Banov

7. skupina

1. Holstein cows
2. Fandovci
3. SLOVANBA
4. Terebes
5. rock

8. skupina

1. FK VIKTORIA OREŠANY
2. Rusnaci z Labirce
3. Real Martin
4. Erudy
5. Matts stars
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
PaToM wrote:

Kvalifikácia

Kvalifikačné skupiny

No, tak asi to nie je až také zrozumiteľné. :roll: :mrgreen:
Prečo? Lebo chyba tam nie je. Naozaj budú tímy rozdelené do piatich skupín - tzv. košov - a v každom koši bude 8 tímov. Z tých košov sa bude losovať a potom vznikne 8 skupín po 5 tímov, ako je už aj písané ďalej. :)
Ale ďakujem za pochvalu. :wink:

Jaaaaaaj :oops: Fakt do kelu uz tomu rozumiem :lol: :lol: :lol:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Rozpis zápasov pre všetky skupiny:

1. kolo - 5.6.2011 (nedeľa)

4. - voľno
3. vs. 1.
2. vs. 5.

2. kolo - 8.6.2011 (streda)

2. - voľno
1. vs. 4.
5. vs. 3.

3. kolo - 12.6.2011 (nedeľa)

1. - voľno
3. vs. 2.
4. vs. 5.

4. kolo - 15.6.2011 (streda)

3. - voľno
5. vs. 1.
2. vs. 4.

5. kolo - 19.6.2011 (nedeľa)

5. - voľno
1. vs. 2.
4. vs. 3.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Komisári, môžete sa už trhať o skupiny SPo, je ich na výber osem. Tí, ktorí hráte so svojím tímom v kvalifikácii, snažte sa vybrať také skupiny, v ktorých váš tím nefiguruje.
Platí, že kto prvý napíše, ten prvý berie. Kamil a Kindo majú právo minimálne na jednu skupinu, lebo sa im neušli ligy v SL, takže aj keď sa nestihnú skôr prihlásiť ako ostatní, tak dostanú aspoň po jednej skupine. Môžete si vyberať aj dve alebo tri skupiny, ak nebude dosť záujemcov, tak budete mať obe (uvádzajte ich tiež v poradí priority). Ak vám nezáleží na tom, ktorú skupinu dostanete, napíšte len počet, koľko ich chcete. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

No tak ked zatial nehram v pohari tak si aspon jednu skupinku vyberiem a to samozrejme skupinku cislo 7 :)
Ozaj a tak odrazu dam si aj rozpis :wink:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

PaToM wrote:Komisári, môžete sa už trhať o skupiny SPo, je ich na výber osem. Tí, ktorí hráte so svojím tímom v kvalifikácii, snažte sa vybrať také skupiny, v ktorých váš tím nefiguruje.
Platí, že kto prvý napíše, ten prvý berie. Kamil a Kindo majú právo minimálne na jednu skupinu, lebo sa im neušli ligy v SL, takže aj keď sa nestihnú skôr prihlásiť ako ostatní, tak dostanú aspoň po jednej skupine. Môžete si vyberať aj dve alebo tri skupiny, ak nebude dosť záujemcov, tak budete mať obe (uvádzajte ich tiež v poradí priority). Ak vám nezáleží na tom, ktorú skupinu dostanete, napíšte len počet, koľko ich chcete. :)

Nebudem si toho brať veľa .... Čo zostane .....
Mafi
Team Manager

Post by Mafi »

Ja si nebudem radšej brať nič :( ,času mám čoraz menej tak budem rád ak budem stíhať ligu. :|
White Tigers
Mafi
[F.79]
Reg.: 4.4.2010
Sezóna-Umiestnenie-Liga
34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Mafi wrote:Ja si nebudem radšej brať nič :( ,času mám čoraz menej tak budem rád ak budem stíhať ligu. :|
Ja som na tom rovnako... :(
GeorgeTT
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

kamil581 wrote:
PaToM wrote:Komisári, môžete sa už trhať o skupiny SPo, je ich na výber osem. Tí, ktorí hráte so svojím tímom v kvalifikácii, snažte sa vybrať také skupiny, v ktorých váš tím nefiguruje.

Nebudem si toho brať veľa .... Čo zostane .....

Vidím, že ako si málo nás tu je .... O.K. Ak teda nikto nič, tak ja môžem napr. skupiny 1, 2 ,3
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”