PaToM wrote:Ok, budem rád, aj tak toho budem mať dosť, ako tak pozerám...MilanSLOVAKIA wrote:Ozaj kedze sa zatial nikto iny neprihlasil tak si mozem zobrat aj 8. skupinu
a my s PaToMom si rozdelíme zvyšok ... BERIEM 1,2,3
Moderator: Czech Moderators
PaToM wrote:Ok, budem rád, aj tak toho budem mať dosť, ako tak pozerám...MilanSLOVAKIA wrote:Ozaj kedze sa zatial nikto iny neprihlasil tak si mozem zobrat aj 8. skupinu
Tak Kamil to je slovo do bitkykamil581 wrote:PaToM wrote:Ok, budem rád, aj tak toho budem mať dosť, ako tak pozerám...MilanSLOVAKIA wrote:Ozaj kedze sa zatial nikto iny neprihlasil tak si mozem zobrat aj 8. skupinu
a my s PaToMom si rozdelíme zvyšok ... BERIEM 1,2,3
Totti wrote:Ja by som chcel tiez pomoct s jednou skupinou len neviem jak by som mal robit tie tabulky.
Sice nie som Tošo ale celkom dobra prezyvka to je.PaToM wrote:Jééé, díky, chalani, pomoc sa fakt zíde.
Aktualizované topiky 1. až 3. skupiny... Kamil, sú tvoje.Tak nech sa darí.
No a Tošo, ktorú by si teda chcel skupinku? Na výber sú ešte číslo 4, 5 a 6 (v 8. skupine hrá tvoj tím).
Ešte sa hlásil aj KINDO, tak som zvedavý, ako sa nakoniec rozhodne a či bude tiež komisárom v niektorej skupine.
Ok dik moc. Presne tak som si myslel ze by sa to dalo robit len som si nebol moc isty.kamil581 wrote:Totti wrote:Ja by som chcel tiez pomoct s jednou skupinou len neviem jak by som mal robit tie tabulky.
máš viacej možností ... buď napísať normálne ... alebo tak ako napr. ja :
- urobím tabuľku v exceli
- urobím z nej printscreen
- vložím do skicáru ( maľovania ), orežem a uložím na plochu
- z plochy ju vložím na fórum
Ha, tak tvoje meno sa tiež začína na "t", podobne ako tosa_cz, či ToSh0, ktorý tu kedysi robil tiež komisár, tak to ma pomýlilo.Totti wrote:Sice nie som Tošo ale celkom dobra prezyvka to je.No a ktoru skupinu mi je v podstate jedno, tak povedzme ze 6. napriklad. Ked to budem stihat a ziskam nejaku prax tak by som potom v skupinovej faze zobral aj dve.
Ja to robím trochu inak, tiež si ju spravím v exceli, potom si ju vyznačím, skopírujem do skicára, obrázok si uložím klasicky ako jpg., uploadnem to do imageshack, a odtiaľ to dávam do príspevku pomocou , medzi to vložím URL adresu obrázku (direct link). To ma naučil PaToMTotti wrote:Ok dik moc. Presne tak som si myslel ze by sa to dalo robit len som si nebol moc isty.kamil581 wrote:Totti wrote:Ja by som chcel tiez pomoct s jednou skupinou len neviem jak by som mal robit tie tabulky.
máš viacej možností ... buď napísať normálne ... alebo tak ako napr. ja :
- urobím tabuľku v exceli
- urobím z nej printscreen
- vložím do skicáru ( maľovania ), orežem a uložím na plochu
- z plochy ju vložím na fórum
Ok dik, skusim aj to.GeorgeTT wrote:Ja to robím trochu inak, tiež si ju spravím v exceli, potom si ju vyznačím, skopírujem do skicára, obrázok si uložím klasicky ako jpg., uploadnem to do imageshack, a odtiaľ to dávam do príspevku pomocou , medzi to vložím URL adresu obrázku (direct link). To ma naučil PaToM
(takto vyzerá zlý model súťaže)PaToM wrote:Baráž
Baráž I
Zúčastní sa jej 8 tímov.
Do Baráže I postúpia tímy z 3. miest kvalifikačných skupín a budú mať šancu vybojovať si postup do baráže o skupinovú fázu.
Každému tímu z 3. miesta skupiny (kvalifikácie) spomedzi 8 skupín bude vyžrebovaný súper tiež z 3. miesta inej skupiny. Každý z nich si zahrá dvojzápas proti vyžrebovanému súperovi (doma-vonku, teda dvojzápasovým play-off systémom). Víťazné tímy postupujú do Baráže II, pre porazené tímy sa súťaž končí.
Baráž II
Zúčastní sa jej 8 tímov.
Do Baráže II postúpia úspešné tímy z Baráže I. V tejto fáze sa do súťaže zapoja ďalšie 4 tímy umiestnené v rankingu na 9. - 12. mieste. Tie budú nasadené, tímy z kvalifikácie nenasadené.
Každému nasadenému tímu bude vyžrebovaný za súpera jeden nenasadený tím. Opäť budú hrať dvojzápasovým play-off systémom.
4 víťazné tímy postupujú do skupinovej fázy, pre 4 porazené tímy sa súťaž končí.
Ďakujem.kuki wrote:je to dobré premyslené, si dobrýa zaujimave je to že si to nikto nevšimol