MilanSLOVAKIA wrote:Jeeeeej KINDO Dakujem. Ta tabulka ma potesila Len skoda ze nikto z mojho tymu ani z daleka nebojuje o post najlepsieho strelca ligy, ale co uz niako na tom popracujem
toto je pre vas nova novinka
presne tak KINDO bude davat strelcov pre vas dufam ze sa mu bude chciet
Fúúú, tak začíname zhurta. Súperom nám bude bohužiaľ už v iných sférach pohybujúci sa FC DAC, takže budeme mať čo robiť aby sme vydreli aspoň bod. Šediny sa mi robia už teraz, tak nám neostáva nič iné ako sa nechať prekvapiť (a dúfam, že to bude príjemné prekvapenie)
OUUU No tak tiez mam nazor ze zaciatok je poriadne drsny. Este mame v zivej pameti predosle zapasy a aj tu smolu a prekliatie co sa nam tu nie a nie vyhnut. Samozrejme ze do zapasu ideme s velkym respektom lebo uz ako som minule spomenul tak s tych zapasou mame pomaly traumu Trening je cely tyzden riadny v plnom prude skusaju sa absolutne vsetky varianty ako vydolovat konecne 3 body. Na zapas proti White Tigers sa tesime velmi a uz sa nevieme dockat kedy zacne. Dopocul som sa ze aj fanusikovia chystaju niake riadne choreo na zaciatok druhej polovicky sutaze takze sa nechajme prekvapit. Fanusikovia nam dalsie zavahanie neodpustia. Bude to krasny boj
No a konecne je to tu dnes o 18:00 vypukne peklo na zemi. Dufam ze konecne so stastnym koncom pre nas. Do boja dame absolutny maximum co v nas je. Priprava bola cely tyzden narocna aby uz konecne sme tym White Tigers porazili a posledny den mali volno na rehabilitaciu. Mylsim ze sme pripraveny sa pustit do boja. Ide o vela lebo ak nevyhrame tak 1. miesto uz bude dost daleko takze ina moznost nie je. Uz len treba vydrzat 6 hodin
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
PaToM wrote:Milan - gratulujem k víťazstvu. A česť porazenému.
Och dakujem. Konecne
FC DAC 2 - 1 White Tigers (1 : 1)
YEEEEEEES Vyhrali sme. No treba skonstatovat ze to znovu bolo len tak tak. Prvych 20 minut zapasu bolo vyrovnanych na jednej aj druhej strane to bolo po jednej vaznejsej sanci. No tu prichadza 23. minuta a dostavame gol. Vsetci fanusikovia a hraci DAC-u uplne zmeraveli, zacalo sa im pred hlavami hmyrit ze toto uz pravda fakt nemoze byt, kebyze sme dalsi zapas prehrali tak to by bola katastrofa najvyssieho rangu. Znovu sme sa museli rozbiehat od uplneho zaciatku. Chvala Bohu prichadza 34. minuta a Zdenko Domian dova prekrasny gol co doteraz netusim ako to tak dokonale mohol kopnut, nervozita sa ako tak utlmila a mohli sme znovu nieco vymyslat ze ako uz konecne dame vitazny gol. Do polcasu este niake tie sance boli na oboch stranach no gol uz nepadol. Trener musel pocas prestavky chlacov velmi a to velmi povzbudzovat lebo sme vedeli ze vitazstvo lahko urcite nedosiahneme. Prva sanca bola az v 6. minute no a hned z toho hviezda zapasu ZDENKO DOMIAN dava svoj druha nadherny GOOOOOOOOOL. Ta euforia aka zavladla na Dunajskostredskom stadione tu uz davno nebola. Od tohto momentu sa uz viac faulovalo ako hralo, bol to velmi nervozny zapas. Je to neuveritelne ale ja mozem napisal ze som VYHRAL nad tymom White Tigers. Dakujem superovi za krasnu hru
Aspon nieco ma potesilo ked uz DAC v corgon lige znovu prehral, bola to skareda cesta zo stadionu domov
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
Och dakujem. Konecne
este doplnim vykony:124:121
No co dodat Milan to pekne zrhnul.Prekvapil ma iba rozdiel vo vykonoch,ktory som ocakaval vacsi,zase treba podotknut ze FC DAC hral s normalnou agresivitou. Nepomohol nam uz ani totalne defenzivny futbal, pre tim Bielych tigrov netypicky a u mna neoblubeny.Proti papierovo silnejsiemu timu sme prehrali, takze uz sa prevaha potvrdila aj herne. Len ma trochu mrzi ze sme prehrali dvoma golmi toho isteho hraca. Gratulujem timu FC DAC a uz teraz sa tesim na pripadne dalsie zapasy.
White Tigers Mafi [F.79] Reg.: 4.4.2010 Sezóna-Umiestnenie-Liga 34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
Och dakujem. Konecne
este doplnim vykony:124:121
No co dodat Milan to pekne zrhnul.Prekvapil ma iba rozdiel vo vykonoch,ktory som ocakaval vacsi,zase treba podotknut ze FC DAC hral s normalnou agresivitou. Nepomohol nam uz ani totalne defenzivny futbal, pre tim Bielych tigrov netypicky a u mna neoblubeny.Proti papierovo silnejsiemu timu sme prehrali, takze uz sa prevaha potvrdila aj herne. Len ma trochu mrzi ze sme prehrali dvoma golmi toho isteho hraca. Gratulujem timu FC DAC a uz teraz sa tesim na pripadne dalsie zapasy.
Tak tie este niekedy urcite budu ale podla vsetkeho buducu sezonu nie, lebo nas ciel je uz tuto sezonu postupit No ak sa mam priznat aj ja som cakal od mojho tymu lepsi vykon, no teraz je dolezite ze som uz konecne vyhral
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
dann11 wrote:TrenchTown Gunners - 4 kontumácie tento tym je vyluceny kto s nim bude hrat tak ma kontumacnu vyhru
Tak nejak som to tušil, že to bez kontumácie do konca ročníka nevydrží.
Ale fakt škoda, lebo tento tím som pred začiatkom ročníka tajne tipoval na víťaza 2. ligy, ale potom mu začali pribúdať kontumácie a bolo po titule. O jeho kvalitách hovorí aj to, že okrem 3 kontumačných prehier pred týmto kolom nemal ani jednu prehru z odohraného zápasu. O to viac ho to môže mrzieť.
14. kolo - 9.4.2011 (sobota) o 18:00 ipe - nota vrable
TrenchTown Gunners - KOPEC 0-3 kontumacne FK VIKTORIA OREŠANY - IDM UNITED Aramis storm - White Tigers Holstein cows - Shalgow Rangers FC DAC - FC Košice KVP