Jako spamerovi fóra bude Péesku odebráno vždy po jednom centr postu..dann11 wrote:to co je zač![]()
![]()

Tady nejsme pharmaceutická laboratoř..zabývající se bio medicínou..tak a je to..

Maximálně testujeme přípravky na bázi Bio chmelu..

Moderator: Czech Moderators
Jako spamerovi fóra bude Péesku odebráno vždy po jednom centr postu..dann11 wrote:to co je zač![]()
![]()
Ataner wrote:Jako spamerovi fóra bude Péesku odebráno vždy po jednom centr postu..![]()
Tady nejsme pharmaceutická laboratoř..zabývající se bio medicínou..tak a je to..![]()
Maximálně testujeme přípravky na bázi Bio chmelu..
kebyze dostanem jeden tym co postupil z druheho miesta ktory je teraz nasadeny tak by som sa velmi nenahnevalpuzzle wrote:Kdo k tomu něco má ať promluví teď nebo ať mlčí na vždy![]()
nechápu co s tím myslel?MilanSLOVAKIA wrote:kebyze dostanem jeden tym co postupil z druheho miesta ktory je teraz nasadeny tak by som sa velmi nenahnevalpuzzle wrote:Kdo k tomu něco má ať promluví teď nebo ať mlčí na vždy![]()
![]()
![]()
Ze chcem dostat tym co bol 2. a je teraz medzi nasadenymi. Ze uz chapes?puzzle wrote:nechápu co s tím myslel?MilanSLOVAKIA wrote:
kebyze dostanem jeden tym co postupil z druheho miesta ktory je teraz nasadeny tak by som sa velmi nenahneval![]()
![]()
jjMilanSLOVAKIA wrote:Ze chcem dostat tym co bol 2. a je teraz medzi nasadenymi. Ze uz chapes?puzzle wrote:nechápu co s tím myslel?MilanSLOVAKIA wrote:
kebyze dostanem jeden tym co postupil z druheho miesta ktory je teraz nasadeny tak by som sa velmi nenahneval![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, pokud se to stane, tak se bude losovat znovu...zajdaz wrote:Čistě teoreticky je možné, že budu mít soupeře, který skončil na druhém místě ve skupině, kde jsem hrál i já?
Já bych toho chtĕl..ps2512 wrote:ja chci Atanera