a ja sadze ze o cos innego chodzi, kibicujesz Polonii i dlatego wkurza Cie temat o Legii...bo przeciez byl juz temat o GKS Bełchatów i tam jakos nie pisales ze bez sensu itp...poza tym to ogolna dyskusja wiec dozwolone sa takie tematy...Adas =) wrote:O przepraszam... czy ja komus dogryzlem... poprostu wyrazilem swoje zdanie na temat TEMATU... Niestety jestem przewrazliwiony na tym pkt. mieszkam w warszawie...w miescie gdzie nie moge wyjsc na ulice w koszulce polonii bo przeciez zaraz dostal bym...
Dlatego odebralem temat jako wywyzszanie sie jednego klubu... bo sorry tematem jest jedna druzyna... caly temat poswiecony na jedna druzyne...lekka przesada...zaraz forum bedzie pekalo w szfach...jak zaczniemy wymieniac cala ekstraklase, II lige, III lige...itd. o to mi chodzi.
Poprostu podkreslam bezsensownosc wypowiadania sie na temat jednej druzyny w odrebnym temacie.
NIKOMU NIE DOGRYZLEM i prosze nie odbierac mnie jak jakiegos polmuzga ktory szuka zaczepki.
Trzymka.
Legia Warszawa
Moderators: Moderator, Polish Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"If you hate something don't you do it too..."
-
- Team Manager
Uwazam poprostu ze jest to bez sensu...=)
Dopiero niedawno zrobilem come back =) do soccerproject...wiec pewnie nie widzialem tematu o GKS... NIE MA TO ZWIAZKU Z TYM ze nie lubie legii...bo ja jako kibic NORMALNY POLONII...nic do legii nie mam...bo niby za co...
Nienawidze kibicow legii... ale to inna kwestia... ale przedewszystkim...nigdy nie podchodze negatywnie do kogos kogo nie znam... !!!
Dopiero niedawno zrobilem come back =) do soccerproject...wiec pewnie nie widzialem tematu o GKS... NIE MA TO ZWIAZKU Z TYM ze nie lubie legii...bo ja jako kibic NORMALNY POLONII...nic do legii nie mam...bo niby za co...
Nienawidze kibicow legii... ale to inna kwestia... ale przedewszystkim...nigdy nie podchodze negatywnie do kogos kogo nie znam... !!!
Manager: Rodrigo
Team: Caramel Vanilla
National Manager:
Strona Caramel Vanilla : www.caramelvanilla.futbolowo.pl

Team: Caramel Vanilla
National Manager:

Strona Caramel Vanilla : www.caramelvanilla.futbolowo.pl

-
- Team Board Member
Jak tak patrze to jestem mega happy ze mieszkam w Bialymstoku ;]
Nie ma tutaj dwoch rywalizujacych duruzyn w tym "kibicow". Moge sobie spokojnie wyjsc na miasto w pasiaku... w calym regionie praktycznie
.
Co do tematu to ta kara to zdecydowanie za malo. Wedlug mnie powinni dostac zakaz zabierania kibicow na wyjazdy (Pucharowe) na jakies 5 lat ... Jak juz checiecie smiecic to na swoim podworku ...
TomaszH mowisz ze jezdza ci co chca pokibicowac i ci co szukaja "mocnijszych wrazen" to nie prosciej zrobic z tym jakims pozadek ?? Wewnetrzny pozadek ..... bo nikt z zew. g***** nie chce sie zbytnio czepiac...
Co do stadiony Vetry .... nie byl zabezpiecozny kratami(bo tylko to was chyab powstrzymuje....) ale na mecze legii powinno sie podlaczac prad zeby nawet nie wchodzili -.- .
Nie ma tutaj dwoch rywalizujacych duruzyn w tym "kibicow". Moge sobie spokojnie wyjsc na miasto w pasiaku... w calym regionie praktycznie

Co do tematu to ta kara to zdecydowanie za malo. Wedlug mnie powinni dostac zakaz zabierania kibicow na wyjazdy (Pucharowe) na jakies 5 lat ... Jak juz checiecie smiecic to na swoim podworku ...
TomaszH mowisz ze jezdza ci co chca pokibicowac i ci co szukaja "mocnijszych wrazen" to nie prosciej zrobic z tym jakims pozadek ?? Wewnetrzny pozadek ..... bo nikt z zew. g***** nie chce sie zbytnio czepiac...
Co do stadiony Vetry .... nie byl zabezpiecozny kratami(bo tylko to was chyab powstrzymuje....) ale na mecze legii powinno sie podlaczac prad zeby nawet nie wchodzili -.- .

-
- Coach
Legia???
Co to wogóle jest Legia??? Przynosi wstyd polskiej pi³ce.
Nie lubiê Legii wrêcz jej nie rozumiem. Móg³bym inne gorsze rzeczy tu napisaæ, ale nie chce siê zni¿aæ do Waszego poziomu
Nie lubiê Legii wrêcz jej nie rozumiem. Móg³bym inne gorsze rzeczy tu napisaæ, ale nie chce siê zni¿aæ do Waszego poziomu

-
- Groundsman
Przecie¿ to marna prowokacja
Widzê ¿e niektórym jednak sprawi³a wiele przyjemno¶ci ta wypowied¼ gdy¿ mog± sobie popisaæ ¿e Legia przynosi wstyd polskiej pi³ce itd. fakt mecz z Litwinami pokaza³ ¿e nie dzieje siê w tym klubie dobrze nowy trener, nietrafione transfery - ale warto pamiêtaæ ¿e Legia jako pierwsza z polskich dru¿yn awansowa³a i wysz³a z grupy w LM. jest znana poza granicami naszego pañstwa a jej kibice s± zdaniem wielu najlepszymi w kraju a tak¿e s± w Polsce pionierami widowiskowych opraw meczowych.
Wybryki pseudokibiców nie s± specjalno¶ci± jedynie Warszawskiego klubu, to problem wiêkszo¶ci polski dru¿yn np. zaj¶cia podczas meczu Wis³a-Arka gdzie zosta³ ranny pi³karz Arki. O tym ju¿ nikt nie pamiêta.
A to ¿e w Bia³ymstoku jest tak spokojnie to te¿ niewierze - Czerwiec 2006
C i a c h o w³adze Legii na³o¿y³y ju¿ w poniedzia³ek po meczu zakaz wyjazdów na 3 lata wiêc b±d¼ spokojny.
A tak na marginesie to zgadzam siê ¿e takie tematy s± niepotrzebne. Wiadomo ¿e je¶li kto¶ napisze ¿e jaki¶ klub jest najlepszy zaraz odezw± siê s³owa krytyki i powstan± k³ótnie na forum a jaki¶ podzia³ów na forum nam nie potrzeba. Wszystkich nas ³±czy wspólna pasja i nie powinny nas sk³ócaæ takie prowokacje.
to tyle ode mnie
A co to Legia jest z ma³opolski???TomaszH wrote:Uwa¿am ¿e to najlepszy klub i nie wstydzê siê tego ¿e jestem jej fanem chæ nie jestem z ma³opolski a z dolnego ¶laska.
Widzê ¿e niektórym jednak sprawi³a wiele przyjemno¶ci ta wypowied¼ gdy¿ mog± sobie popisaæ ¿e Legia przynosi wstyd polskiej pi³ce itd. fakt mecz z Litwinami pokaza³ ¿e nie dzieje siê w tym klubie dobrze nowy trener, nietrafione transfery - ale warto pamiêtaæ ¿e Legia jako pierwsza z polskich dru¿yn awansowa³a i wysz³a z grupy w LM. jest znana poza granicami naszego pañstwa a jej kibice s± zdaniem wielu najlepszymi w kraju a tak¿e s± w Polsce pionierami widowiskowych opraw meczowych.
Wybryki pseudokibiców nie s± specjalno¶ci± jedynie Warszawskiego klubu, to problem wiêkszo¶ci polski dru¿yn np. zaj¶cia podczas meczu Wis³a-Arka gdzie zosta³ ranny pi³karz Arki. O tym ju¿ nikt nie pamiêta.
C i a c h o w³adze Legii na³o¿y³y ju¿ w poniedzia³ek po meczu zakaz wyjazdów na 3 lata wiêc b±d¼ spokojny.
A tak na marginesie to zgadzam siê ¿e takie tematy s± niepotrzebne. Wiadomo ¿e je¶li kto¶ napisze ¿e jaki¶ klub jest najlepszy zaraz odezw± siê s³owa krytyki i powstan± k³ótnie na forum a jaki¶ podzia³ów na forum nam nie potrzeba. Wszystkich nas ³±czy wspólna pasja i nie powinny nas sk³ócaæ takie prowokacje.
to tyle ode mnie
marcin7007 wrote:Przecie¿ to marna prowokacjaA co to Legia jest z ma³opolski???TomaszH wrote:Uwa¿am ¿e to najlepszy klub i nie wstydzê siê tego ¿e jestem jej fanem chæ nie jestem z ma³opolski a z dolnego ¶laska.
to tyle ode mnie
ale b³±d

-
- Team Board Member
legia heheh
zajebistych ma kibiców co wlugaja na swuj klub i niszcza wlasny stadnon legia jest the best
a zajebisty byl czykier co nie strzeli³ karnego i roznego nie umial wykonac w lodzi albo jak otwieraliscie szampany sie la³y a widzew w ciagu 5 minut zdobyl mistrza polski hehhehe cieniasy