Ban..

Moderators: Moderator, Polish Moderators

Post Reply
Kecz3
Groundsman

Ban..

Post by Kecz3 »

Mam bardzo duzy problem... Zrobilem sobie kiedys druzyne i gralem nia ale nie wyszlo mi i chcialem nowa i zrobilem sobie nowa druzyne.. ale czasem logowalem sie na 2.. i nagle dostalem bana.. z denerwowalem sie ale cuz... chcialem sobie zrobic nowe druzyne lecz nie moge.. ani na te same emaile ani na nowe... robilem chyba z 10 druzyn nowych zawsze jak je zrobie to probuje sie lognac i nie moge pisze albo ze bledne haslo albo ze nie ma uzytkownika.. i po jakims czasie pisze ze mam zablokowane na 5 min a ta blokada trwa juz 3 dni... kumple robili mi druzyny a i tak nie moge się lognac... pomoze mi ktos?
czy to jest ban na IP ? czy jak ? Mozna go zdjac? albo chociaz przywrocic dawną druzyne? albo chociaz nazwe? Prosze o pomoc nie dlugo liga a chcialem wystartowac troche wczesniej i sie przygotowac... z gory dzieki :D POZDRAWIAM KEVIN :D
janektm
Team Board Member

Re: Ban..

Post by janektm »

Kecz3 wrote:Mam bardzo duzy problem... Zrobilem sobie kiedys druzyne i gralem nia ale nie wyszlo mi i chcialem nowa i zrobilem sobie nowa druzyne.. ale czasem logowalem sie na 2.. i nagle dostalem bana.. z denerwowalem sie ale cuz... chcialem sobie zrobic nowe druzyne lecz nie moge.. ani na te same emaile ani na nowe... robilem chyba z 10 druzyn nowych zawsze jak je zrobie to probuje sie lognac i nie moge pisze albo ze bledne haslo albo ze nie ma uzytkownika.. i po jakims czasie pisze ze mam zablokowane na 5 min a ta blokada trwa juz 3 dni... kumple robili mi druzyny a i tak nie moge się lognac... pomoze mi ktos?
czy to jest ban na IP ? czy jak ? Mozna go zdjac? albo chociaz przywrocic dawną druzyne? albo chociaz nazwe? Prosze o pomoc nie dlugo liga a chcialem wystartowac troche wczesniej i sie przygotowac... z gory dzieki :D POZDRAWIAM KEVIN :D
Czy mi sie zdaje czy ten temat juz byl ?
Team: FC Czarni
Manager: janektm
Baciorek
Team Manager

Re: Ban..

Post by Baciorek »

to spamer założył juz 3 tematy
Image

Manager:Bacior_Pl
Team:Borussia Dortmunders

Season:31-35 Fc Dortmund
Season:36- Borussia Dortmunders