kubik wrote:Panie union. Napisałeś w wątku III ligi B, że rezygnujesz z LP to fakt. Zrobiłeś to też w innym miejscu, po tym jak moderator usunął wam post, więc po co w kilku miejscach nawijać o tym samym? Zrezygnowałeś już wcześniej zanim napisałeś w wątku III Ligi B o to mi poszło.
Napisałeś,że: jakzesz niestosowana uwaga wobec mej osoby w porownaniu z tym w jaki sposob potraktowano poleglych Polakow obrazajac mnie jak i zapewne miliardy ludzi na calym swiecie....nazywajac ICH PIJAKAMI.....WSZYSTKICH BEZ WYJATKU......przez jednego z uczestnikow LIGA POLSKA...
Wyraziłem tutaj swoje zdanie, więc nikogo nie obraziłem i nie obraziłem też miliardów ludzi na świecie jak ty to napisałeś. Ty uważasz, że ja nie mam prawa tak mówić, bo tobie się tak nie podoba i już.
W tej dyskusji bierze udział kilka osób, a nie setki tysięcy. Może to ty jesteś totalitarny, bo jak napisałeś w twojej grupie jeśli jakiś procent ludzi ma inne zdanie to i tak musi zastosować się do ogółu.
Nie rób ze mnie wroga polskości, bo tobie do niej daleko, sporo ludzi nie interesuje się polityką, a w obliczu tragedii nagle stali się patriotami i pokazują wokół wszystkim jak być patriotą. Tak zrobiliście z Mieszkiem robiąc zadymę o jeden post a że ja się odezwałem wtedy to mnie wkurzyło, że właśnie siłą chcecie pokazać jak wygląda patriotyzm:
- "To klasa jak się odnoszą po śmierci rodaków" - napisałeś,
To jest Twoja klasa:
" od LECHA .....TRZY W BOK.....jesli jestes sympatylkiem moze zechcesz sie spotkac na jakims z meczy ?....porozmaiwamy wowczas we wspolnym gronie PRAWDZIWYCH LECHITOW...ZAPRASZAM MOZESZ WZIASC SWYCH KUMPLI.....ZOBACZA KAWAL DOBREJ KOPANEJ

.............i uswiadmimy Tobie gdzie mamy takich jak Ty ....bedziesz mogl opowiedziec jakim to jestem zlym Polakiem iz nie chce grac w twej lidze......poznasz zdanie prawdziwych kibicow.......o swej osobie w swietle przedstawionych faktow...a moze chcesz by to poczytali i raczyli zapisac sie do twej ligi......polecic ja.....ZAPEWNIAM BEDZIE ODJAZDOWO ?"
Co to ma być? To jest POLAK tak POLAK piszę? Siłą ich, a nie rozumem tak?
Mam w tyłku politykę a polityka nie jest wyznacznikiem mej polskości, więc zlałem z tego, bo napisałem też,, że co dzień dzieje się więcej tragedii o których się nie mówi, a Ty swoją POLSKOŚCIĄ miałeś okazję zabłysnąć w tłumie i pokazać, że jesteś PRAWDZIWYM POLAKIEM wyzywając, zastraszając i oczerniając innych uczestników forum. Robisz to na pokaz?
Nie wmówisz mi, że nie mam racji, bo to mój pogląd i tyle, zapewne też nie tylko ja tak myślę, więc nie mów za miliardy ludzi na świecie co oni myślą i że myślą podobnie do ciebie.
Przyczepiłeś się mnie i innych, napisałeś, że rezygnujesz zanim ja wyraziłem swój pogląd więc przestań oczerniać. Zrezygnowałeś ze względu na post a potem pojechałeś po całości jadąc po wszystkich.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...ten watek poswiecony jest debacie trzech osob....co pan WojT zasugerowal juz pewnej osobie a o co ja prosilem.....mam nadzieje iz tym razem rowniez osoba wtracajaca sie w nie swoje sprawy otrzyma "odpowiedni komentarz" od pana Wojta
1 - czytaj pierwszy moj wpis.....panie Kubik ....jak i wpis odnosnie ingerncji osob postronnych w tym temacie
2 -"od LECHA .....TRZY W BOK.....jesli jestes sympatylkiem moze zechcesz sie spotkac na jakims z meczy ?....porozmaiwamy wowczas we wspolnym gronie PRAWDZIWYCH LECHITOW...ZAPRASZAM MOZESZ WZIASC SWYCH KUMPLI.....ZOBACZA KAWAL DOBREJ KOPANEJ

.............i uswiadmimy Tobie gdzie mamy takich jak Ty ....bedziesz mogl opowiedziec jakim to jestem zlym Polakiem iz nie chce grac w twej lidze......poznasz zdanie prawdziwych kibicow.......o swej osobie w swietle przedstawionych faktow...a moze chcesz by to poczytali i raczyli zapisac sie do twej ligi......polecic ja.....ZAPEWNIAM BEDZIE ODJAZDOWO ?"
Co to ma być? To jest POLAK tak POLAK piszę? Siłą ich, a nie rozumem tak?"
w ktorym miejscu jest mowa o sile bo nijak nie moge sie doszukac ?

......
3-hm.....pokazales swa klase i kulture....bardzo dziekuje za unaocznienie mi bledu jakim bylo wstapienie w szergi LP.....TO ODNOSNIE PIJAKOW....
4-To klasa jak się odnoszą po śmierci rodaków" - napisałeś, ---napisalem cos innego chociaz podobnego prosze jesli chce pan cytowac cytowac dokladnie

.....
5-
Mam w tyłku politykę a polityka nie jest wyznacznikiem mej polskości, więc zlałem z tego, bo napisałem też,, że co dzień dzieje się więcej tragedii o których się nie mówi, a Ty swoją POLSKOŚCIĄ miałeś okazję zabłysnąć w tłumie i pokazać, że jesteś PRAWDZIWYM POLAKIEM wyzywając, zastraszając i oczerniając innych uczestników forum. Robisz to na pokaz?
Nie wmówisz mi, że nie mam racji, bo to mój pogląd i tyle, zapewne też nie tylko ja tak myślę, więc nie mów za miliardy ludzi na świecie co oni myślą i że myślą podobnie do ciebie.
Przyczepiłeś się mnie i innych, napisałeś, że rezygnujesz zanim ja wyraziłem swój pogląd więc przestań oczerniać. Zrezygnowałeś ze względu na post a potem pojechałeś po całości jadąc po wszystkich.[/quote]
co do polityki nie wiem gdzie ja masz

.....i malo mnie to obchodzi....

nic nie robie na pokaz....

....wypowiadam swoje zdanie.... : ).....
kogo oczernilem , wyzwalem , zastraszylem ?

.....jesli cos insynujesz powinienes poslugiwac sie przykladami takiego zachowania......
6 - "Przyczepiłeś się mnie i innych, napisałeś, że rezygnujesz zanim ja wyraziłem swój pogląd więc przestań oczerniać."
NAPISALEM IZ REZYGNUJE.......a Ty rozwinoles teamat.....ciezko zrozumiec iz REZYGNUJE

..........moglem nie podawac przyzczyn......po co wiec twoj komentarz.....wydaje mi sie iz byl zbyteczny zwazywszy iz nie Ty mnie tu zapraszales i nie powinno Ciebie intersowac dlaczego reazygnuje.....poinformowalem Wojta ....i powinno wystarczyc....czym wiec Cie oczernilem ?......jestes bardzo dociekliwy.....zwazywszy iz grasz w SP tylko ponad miesiac.....

......
te odpowiedzi sa ostatnia mą z Tobą polemika i niech posluza Tobie jako przyklad interpretowania przez Ciebie tekstu pisanego po Polsku