a wiêc gra³ ju¿ kto¶?

Moderators: Moderator, Polish Moderators
temat o PES juz jest, mozna bylo tam sie dopisac....milkus wrote:temat pokrewny (troszeczkê) do Project Soccer...
a wiêc gra³ ju¿ kto¶?jakie jest ogólne wra¿enie?
gdzie on fife przypomina? teraz to mnie rozwaliles...a jesli masz juz pelna wersje to jakbys mogl sprawdzic sklad Milanu czy jest Alexandro Pato...bede wdzieczny...bo zanim bedzie w sklepach to chwile potrwa, wiec nie chce mi sie sciagac pirata zeby to sprawdzic...milkus wrote:powiem wam ¿e najnowszy PES (tj. 2008) graficznie przypomina FIFE ale gra siê porostu: "cud miód"!
chyba niegra³e¶ w PES'a 2008 ... gra ma inny silnik graficzny i graficznie przypomina fife....pearljammer wrote:gdzie on fife przypomina? teraz to mnie rozwaliles...a jesli masz juz pelna wersje to jakbys mogl sprawdzic sklad Milanu czy jest Alexandro Pato...bede wdzieczny...bo zanim bedzie w sklepach to chwile potrwa, wiec nie chce mi sie sciagac pirata zeby to sprawdzic...milkus wrote:powiem wam ¿e najnowszy PES (tj. 2008) graficznie przypomina FIFE ale gra siê porostu: "cud miód"!
oj nie gra³em w PES`a 2008 ale nie uwierze, nawet inaczej, dam sobie g³owê uwaliæ za to, ¿e graficznie nie jest podobny do Fifymilkus wrote:chyba niegra³e¶ w PES'a 2008 ... gra ma inny silnik graficzny i graficznie przypomina fife....pearljammer wrote:gdzie on fife przypomina? teraz to mnie rozwaliles...a jesli masz juz pelna wersje to jakbys mogl sprawdzic sklad Milanu czy jest Alexandro Pato...bede wdzieczny...bo zanim bedzie w sklepach to chwile potrwa, wiec nie chce mi sie sciagac pirata zeby to sprawdzic...milkus wrote:powiem wam ¿e najnowszy PES (tj. 2008) graficznie przypomina FIFE ale gra siê porostu: "cud miód"!a oddno¶nie tego: Alexandro Pato...powiem Ci jutro bo dzisiaj ju¿ niemam czasu pozdro
jest Alexandro Pato w milanie...ale najlepszy nie jest... ¼le mnie rozumiecie ... PES JEST GRAFICZNIE PODOBNY DO FIFY, a pozatym to nie jest podobny!pearljammer wrote:gdzie on fife przypomina? teraz to mnie rozwaliles...a jesli masz juz pelna wersje to jakbys mogl sprawdzic sklad Milanu czy jest Alexandro Pato...bede wdzieczny...bo zanim bedzie w sklepach to chwile potrwa, wiec nie chce mi sie sciagac pirata zeby to sprawdzic...milkus wrote:powiem wam ¿e najnowszy PES (tj. 2008) graficznie przypomina FIFE ale gra siê porostu: "cud miód"!
powiem Ci ¿e juz nie od jednego s³ysza³em...¿e FIFA 08 jest lepsza od PES'a 2008...ja narazie gra³em tylko w PES'a ... w FIFE te¿ pasuje zagraæ i oceniæ...C i a c h o wrote:Ja gralem,gram i bede grac w fife. nic mnie nie przekona do pes'a. bo nie ma cogra jak dla mnie nie jest niczym szczegolnym w poruwnaniu do fify
Ktos wspominal a raczej sugerowal ze fifa nie ejst dynamiczna to chyba nie gral na predkosci "szybko". Najwieksza imba(i tak raczej bedzie tez w PESie) jest Barca.... poprostu masakrabylem na eli. do Mistrzostw Polski to 80% gralo barsa... 15% ManU a reszta przypadkowe druzyny